Bildirim
Tivibu uydu hizmeti CI modül seçeneği talebi (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnşallah
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sonuç -- modül noldu sıkılınca ben alabilirim sendende modülü :))quote:
Orijinalden alıntı: universteli
İnşallah
Saygılar_____________________________ -
Modüllü Üyeliğim 3 Gün Önce Bitti, Tüm Yayınları Kestiler. Uzatma İmkanı Yok mu Diye Aradım, Hayır Dediler. Modül ve Kartı da Getir Teslim Et Dediler Ofise. Ne Saçma Bir Kurum Bu Telekom.
_____________________________ -
telekom bu kafayla sadece iptvden yayın yapsın zaten.uefayı felan kaybettiler yerine hiç bir şey koymadılar elle tutular. o k adar talebe rağmen modul işi yok.ben gittim yıllık 65 liraya d smart modul aldım bunların keyifinimi beklicez. _____________________________ -
-
Tivibu kendi kendini bitirecek. Modül ile satışları hareketlendirmek yerine kör inadı yüzünden milleti kendinden nefret etme noktasına getirdi.
Saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Deneyelim bakalım neler olacak. _____________________________ -
Sonuç ne oldu acaba
TEST -
-
cam modül aboneliği başladı mı acaba?
_____________________________ Digitürk4K + Atlanta HDbox
SONY KD-55XE8096 /65XF9005
LG 4K 55UB950V, LG 28tl510s
SAMSUNG UE43MU7000UXTK/Samsung 32J5373 -
Bende uzun süredir araştırıyorum tivibu uydu ile modül kart veriyor ama cam cı vermiyor bir uydu alıcısı içine yerleştiriliyor. Acaba cam alıp ona taksak çalışır mı onu düşünmekteyim.
Bu devirde extra kutu sadece kulfet ve fazladan kumanda demek.Artik butun firmalar CI module gecmeliler.
Şu an aktif olarak bi tek D-Smart modüllü üyelik veriyor. 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Nick kanalları yok belki ama olsun
modülle yayın ilzeyen varmı
_____________________________ Bayrak İnmez Ezan Dinmez Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı