-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak -sonra jar dosyasını jad dosyası ile birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsunuz -sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi duyorsun - oyun yüklendi...
yada bu işlemi şöylede yapabilirsiniz hafıza kartına oyunu yükleyip sonra telefon hafızasına taşıyarakta aynı işemi yapabilirsiniz
işte bu kadar olay budur. "
Benim telefonum samsung sgh u600 dediklerinizi aynen denedim ama bende yasadışı değişken yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı???
quote:
Orjinalden alıntı: Sara000
"u 600 e 950 oyun program java yüklemesi
OYUN NASIL YÜKLENİR-JAVA NASIL YÜKLENİR.
-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak -sonra jar dosyasını jad dosyası ile birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsunuz -sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi duyorsun - oyun yüklendi...
yada bu işlemi şöylede yapabilirsiniz hafıza kartına oyunu yükleyip sonra telefon hafızasına taşıyarakta aynı işemi yapabilirsiniz
işte bu kadar olay budur. "
Benim telefonum samsung sgh u600 dediklerinizi aynen denedim ama bende yasadışı değişken yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı???
yüklediğin oyun uyumlu olmayabilir
Nerden bulabilirim. Oyun yani....
quote:
Nerden bulabilirim. Oyun yani....
imzamdaki konuda ekran boyutuna göre uygun oyunlar mevcut
onları deneyebilirsin ve dediğim yüklemeyi eksiksiz tam anlamıyla sırasıyla yaparsan yükleme başlayacaktır
Teşekkürler denedim. Galiba benim yüklediklerimde problem varmış. Bunlar çalışıyor sağol....
quote:
Teşekkürler denedim. Galiba benim yüklediklerimde problem varmış. Bunlar çalışıyor sağol....
rica ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Nukem
Farukk emeğine sağlık çok güzel yapmışın.Ben yeni u900 soul aldım ama bi türlü oyun yükleyemiyorum onun için de yardımcı olabilirmisiniz?
Ilk sayfadaki yüklemeleri denemeni tavsiye ederim. Örnek u 600 u 700 olabilir.
uğraş vede çabaların için sağol kardeş ancak dene dene olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: 2k1f
uğraş vede çabaların için sağol kardeş ancak dene dene olmuyor
telefon modelini söylermisin
Kardeş bende E250 model telefonuma ses arttırmak için yönergeleri uyguladım ama seste herhangi bir artış olmadı. Yardım edersen sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: ZZzyePp
Ben de denicem de korkuyorum herhangi birşey olur diye telefonuma?
arkadaşım korkacak bir durum yok en fazla oyun yükjleyemezsin
-ouzzz-
imzamdaki ses yükseltem kodlarını aynen dediğim gibi uygula yükselecektir
çok sağol
quote:
Orjinalden alıntı: DH.Ready
çok sağol
rica ederim
imzağındaki dediğin her ayarı yaptım ama yükselmedi:(
quote:
Orjinalden alıntı: -ouzzz-
imzağındaki dediğin her ayarı yaptım ama yükselmedi:(
konuya bakarsan bütün arkadaşların yaptığını görürsün yükselmediyse yapacak bir durum yok
Eline Sağlık...
çok saol dayı bende yeni samsung tel alıcam burdan faydalanırım artık :) çok teşekkrüler...