Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

çok güzel paylaşımlar.emeğe saygı.

rica ederim arkadaşım
  • "u 600 e 950 oyun program java yüklemesi

OYUN NASIL YÜKLENİR-JAVA NASIL YÜKLENİR.

-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak
    -sonra jar dosyasını jad dosyası ile birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsunuz
    -sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi duyorsun
    - oyun yüklendi...

yada bu işlemi şöylede yapabilirsiniz hafıza kartına oyunu yükleyip sonra telefon hafızasına taşıyarakta aynı işemi yapabilirsiniz

işte bu kadar olay budur. "

Benim telefonum samsung sgh u600 dediklerinizi aynen denedim ama bende yasadışı değişken yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sara000

"u 600 e 950 oyun program java yüklemesi

OYUN NASIL YÜKLENİR-JAVA NASIL YÜKLENİR.

-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak
    -sonra jar dosyasını jad dosyası ile birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsunuz
    -sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi duyorsun
    - oyun yüklendi...

yada bu işlemi şöylede yapabilirsiniz hafıza kartına oyunu yükleyip sonra telefon hafızasına taşıyarakta aynı işemi yapabilirsiniz

işte bu kadar olay budur. "

Benim telefonum samsung sgh u600 dediklerinizi aynen denedim ama bende yasadışı değişken yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı???

yüklediğin oyun uyumlu olmayabilir

• Nerden bulabilirim. Oyun yani....
  • quote:

Nerden bulabilirim. Oyun yani....

imzamdaki konuda ekran boyutuna göre uygun oyunlar mevcut

onları deneyebilirsin ve dediğim yüklemeyi eksiksiz tam anlamıyla sırasıyla yaparsan yükleme başlayacaktır
  • Teşekkürler denedim. Galiba benim yüklediklerimde problem varmış. Bunlar çalışıyor sağol....
  • quote:

Teşekkürler denedim. Galiba benim yüklediklerimde problem varmış. Bunlar çalışıyor sağol....

rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nukem

Farukk emeğine sağlık çok güzel yapmışın.Ben yeni u900 soul aldım ama bi türlü oyun yükleyemiyorum onun için de yardımcı olabilirmisiniz?

Ilk sayfadaki yüklemeleri denemeni tavsiye ederim. Örnek u 600 u 700 olabilir.
  • uğraş vede çabaların için sağol kardeş ancak dene dene olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2k1f

uğraş vede çabaların için sağol kardeş ancak dene dene olmuyor

telefon modelini söylermisin
  • Kardeş bende E250 model telefonuma ses arttırmak için yönergeleri uyguladım ama seste herhangi bir artış olmadı. Yardım edersen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZZzyePp

Ben de denicem de korkuyorum herhangi birşey olur diye telefonuma?

arkadaşım korkacak bir durum yok en fazla oyun yükjleyemezsin

-ouzzz-

imzamdaki ses yükseltem kodlarını aynen dediğim gibi uygula yükselecektir
  • çok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

çok sağol

rica ederim
  • imzağındaki dediğin her ayarı yaptım ama yükselmedi:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

imzağındaki dediğin her ayarı yaptım ama yükselmedi:(

konuya bakarsan bütün arkadaşların yaptığını görürsün yükselmediyse yapacak bir durum yok
  • Eline Sağlık...
  • çok saol dayı bende yeni samsung tel alıcam burdan faydalanırım artık :) çok teşekkrüler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: S A H

Eline Sağlık...

rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.