Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: taarruzZ

selam bende e-250 var dediklerini yapıyorum ama o verdiğin kodu(#*536963#) yazınca hiç bişi olmuyo napıcam

ilk sayfada e 250 için yükleme seçeneğine bak sen farklı modele bakıyorsun e 250 de böyle kod yok arkadaşım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ilk sayfada e 250 için yükleme seçeneğine bak sen farklı modele bakıyorsun e 250 de böyle kod yok arkadaşım

tmm saol

• quote:

Orijinalden alıntı: taarruzZ

quote:

tmm saol

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yabancı bir siteden oyun yükledim ancak java hatası . yasadışı değişken diyor. bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkzone

arkadaşlar yabancı bir siteden oyun yükledim ancak java hatası . yasadışı değişken diyor. bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darkzone

oyun uygun olmayabilir uygun oyunlar imzamda mevcut

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: edwin

Farukk Merhaba

ben samsung d880 almayı düşünüyorum..

bu anlatıığın java oyunları bu telefona yüklenir mi ?

Ayrıca d880 de web sayfası açabilir miyim ? örneğinwww.milliyet.com.tr yi açabilir mym ? xhtml tarayıcı yüklenebiliyor mu

teşekkürler

açabilirsin iözamdaki opera mni yi yükleyince telden istediğin internet sayfasına girebilirsin

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: edwin

Farukk Merhaba

ben samsung d880 almayı düşünüyorum..

bu anlatıığın java oyunları bu telefona yüklenir mi ?

Ayrıca d880 de web sayfası açabilir miyim ? örneğinwww.milliyet.com.tr yi açabilir mym ? xhtml tarayıcı yüklenebiliyor mu

teşekkürler

açabilirsin iözamdaki opera mni yi yükleyince telden istediğin internet sayfasına girebilirsin

cok sagol

• DH ve Faruk arkadasımız sayesinde yapabildim.Oh yav büyük bir yük kalktı üzerimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KillDevil.

DH ve Faruk arkadasımız sayesinde yapabildim.Oh yav büyük bir yük kalktı üzerimden.
    faruk bey Allah razı olsun oyun yukleyebildim amaaaa

şimdi tekrar yuklemek istiyorum flysistemi açınca o kalsörun içi boş çıkıyor teli görmüyor sanırım usb kablosuyla bağlanıyorum nasıl görmez ki?

(samsun u700 )almaz olaydım yaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudumsun

faruk bey Allah razı olsun oyun yukleyebildim amaaaa

şimdi tekrar yuklemek istiyorum flysistemi açınca o kalsörun içi boş çıkıyor teli görmüyor sanırım usb kablosuyla bağlanıyorum nasıl görmez ki?

(samsun u700 )almaz olaydım yaa..

Alıntıları Göster
    umudumsun

teli aç kapa işlemleri en başından uygula

• quote:

umudumsun

teli aç kapa işlemleri en başından uygula

Alıntıları Göster
    Faruk üstad

bir sitede çok kaliteli oyunlar buldum(ücretli)ancak telefonlar arasında E950 samsung yok.Hangi teli seçmem sağlıklı olur bana acil cevap verebilirmisin???samsung D900 ve E900 var ancak E950 ve U serileri yok... hangisini seçersem benim telde (E950) çalışır problemsiz??

çok teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: merttt35

Faruk üstad

bir sitede çok kaliteli oyunlar buldum(ücretli)ancak telefonlar arasında E950 samsung yok.Hangi teli seçmem sağlıklı olur bana acil cevap verebilirmisin???samsung D900 ve E900 var ancak E950 ve U serileri yok... hangisini seçersem benim telde (E950) çalışır problemsiz??

çok teşekkürler şimdiden

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: merttt35

Faruk üstad

çok teşekkürler şimdiden

hepside çalışır senin telefonda

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: intimidator

arkadaslar, sahip oldugum Samsung E890 model telefona hem mig33 hem de opera yukledim ancak 2si de baglanti hatasi veriyor... birisi tam ayarlari yazabilirse memnun olurum... tesekkurlerrr

ayarler imzamda mig 33 adlı imzamda her ikisinide aynı

ayarlarla kullanabilirsin

Alıntıları Göster
    D 880 İCN HİC KİMSE BISEYLER YAZMIYOR NEDEN NASIL YAPACAGIZ BU YUYKLEMEYI ARKADASLAR LUTFEN YAAA

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupbjk

D 880 İCN HİC KİMSE BISEYLER YAZMIYOR NEDEN NASIL YAPACAGIZ BU YUYKLEMEYI ARKADASLAR LUTFEN YAAA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yakupbjk

ilk sayfadaki yükleme kodlarını deneyebilirsin büyük bir ihtimal birisi olur

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yakupbjk

ilk sayfadaki yükleme kodlarını deneyebilirsin büyük bir ihtimal birisi olur

Alıntıları Göster
    u700 e yüklemek istiyorumda sanırım bitpim telefonumu görmüyor. Detect phone dediğimde bulamıyor. Portu otomatik bul dedim sonra bütün portları manuel denedim yinede yok. Sorun nerde olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: YaBuZ

u700 e yüklemek istiyorumda sanırım bitpim telefonumu görmüyor. Detect phone dediğimde bulamıyor. Portu otomatik bul dedim sonra bütün portları manuel denedim yinede yok. Sorun nerde olabilir?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YaBuZ

telefonu algılamıyor sanırım telefonu algılayabilmesi bir kaç defa dediğim işlemi yap aygıt yöneticsinden kontrol et com ları braz uğraş olur

• quote:

quote:

telefonu algılamıyor sanırım telefonu algılayabilmesi bir kaç defa dediğim işlemi yap aygıt yöneticsinden kontrol et com ları braz uğraş olur

Alıntıları Göster
    enteresan bir şekilde kesinlikle olmuyor anlamış değilim...

• quote:

Orijinalden alıntı: YaBuZ

enteresan bir şekilde kesinlikle olmuyor anlamış değilim...

Alıntıları Göster
    Başka yabancı bir forumdan sorunumu hallettim ancak illa ki herşey 4-4lük olmuyor :) Sorunum şu ki bulduğum oyunları yüklediğim zaman kimi java logosu göründükten sonra dosyalara geri dönüyor yani hiç açılmıyor. Bir kısmı ise ekranın 4te1lik kısmında sol üst köşede oldukça ufak bir şekilde çalışıyor. Çektiğim oyunların hepsi (sitenin yalancısıyım) 240x320 çözünürlük için. 100e yakın oyun denedim 10 civarı düzgün çalıştı sadece..

Ayrıca bitpimden oyunları attıktan sonra misal 20 oyun attıysam listede 12 tanesi falan gözüküyor. Bu oyunlardan çalışmayanları sildiğimde geri kalan 8 tanesi yada 5 tanesi falanda listeye eklenmiş oluyor. Kimisi hiç eklenmiyor.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    faruk bey her seferinde bi sorun çıkıyor yaa..oyun yukledim bikaç kere senin imzandaki siteden..

bazılarını bitpimde yuklenmiş görünüyor ama telde dediğin işlemleri yaptığım halde görünmüyor..

daha önemlisi bazı oyunları açtığımda java ekranı gelip 1 saniye sonra oyun açılmadan geri dönüyor önceki ekrana.. yani oyunları açmıyor nedennn?

• quote:

Orijinalden alıntı: umudumsun

faruk bey her seferinde bi sorun çıkıyor yaa..oyun yukledim bikaç kere senin imzandaki siteden..

bazılarını bitpimde yuklenmiş görünüyor ama telde dediğin işlemleri yaptığım halde görünmüyor..

daha önemlisi bazı oyunları açtığımda java ekranı gelip 1 saniye sonra oyun açılmadan geri dönüyor önceki ekrana.. yani oyunları açmıyor nedennn?

Alıntıları Göster
    quote:

umudumsun

samsunglar çok oyun seçiyor bazı oyunlar uyumsuz olabiliyor

• quote:

quote:

umudumsun

samsunglar çok oyun seçiyor bazı oyunlar uyumsuz olabiliyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bn blutooth yok ve usb ile oluo mu deneyen war mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onuraydin

oluyor arkadaşım herşey usb ilede blutut ile anlatılanla aynı tek fark

son yükleme seçeneğinde blutut değilde usb yi seçiyorsun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: onuraydin

oluyor arkadaşım herşey usb ilede blutut ile anlatılanla aynı tek fark

son yükleme seçeneğinde blutut değilde usb yi seçiyorsun

Alıntıları Göster
    selam arkadaslar ben bu resimdeki islemleri yaptim fakat ilk basta migg 33 ü indiriken bende sadece jad dosyasını indiriyor ben baska yerden jar dosyasınıda buldum onu ne yapiyim jar dosyası olmadan atmayi deneyince yükleme hatasi diye bir hata mesaji veriyor yardim ederseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.