selam bende e-250 var dediklerini yapıyorum ama o verdiğin kodu(#*536963#) yazınca hiç bişi olmuyo napıcam
ilk sayfada e 250 için yükleme seçeneğine bak sen farklı modele bakıyorsun e 250 de böyle kod yok arkadaşım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
ilk sayfada e 250 için yükleme seçeneğine bak sen farklı modele bakıyorsun e 250 de böyle kod yok arkadaşım
tmm saol
quote:
Orijinalden alıntı: taarruzZ
quote:
tmm saol
Alıntıları Göster
arkadaşlar yabancı bir siteden oyun yükledim ancak java hatası . yasadışı değişken diyor. bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: darkzone
arkadaşlar yabancı bir siteden oyun yükledim ancak java hatası . yasadışı değişken diyor. bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: darkzone
oyun uygun olmayabilir uygun oyunlar imzamda mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: edwin
Farukk Merhaba
ben samsung d880 almayı düşünüyorum..
bu anlatıığın java oyunları bu telefona yüklenir mi ?
Ayrıca d880 de web sayfası açabilir miyim ? örneğinwww.milliyet.com.tr yi açabilir mym ? xhtml tarayıcı yüklenebiliyor mu
teşekkürler
açabilirsin iözamdaki opera mni yi yükleyince telden istediğin internet sayfasına girebilirsin
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: edwin
Farukk Merhaba
ben samsung d880 almayı düşünüyorum..
bu anlatıığın java oyunları bu telefona yüklenir mi ?
Ayrıca d880 de web sayfası açabilir miyim ? örneğinwww.milliyet.com.tr yi açabilir mym ? xhtml tarayıcı yüklenebiliyor mu
teşekkürler
açabilirsin iözamdaki opera mni yi yükleyince telden istediğin internet sayfasına girebilirsin
cok sagol
DH ve Faruk arkadasımız sayesinde yapabildim.Oh yav büyük bir yük kalktı üzerimden.
quote:
Orijinalden alıntı: .KillDevil.
DH ve Faruk arkadasımız sayesinde yapabildim.Oh yav büyük bir yük kalktı üzerimden.
faruk bey Allah razı olsun oyun yukleyebildim amaaaa
şimdi tekrar yuklemek istiyorum flysistemi açınca o kalsörun içi boş çıkıyor teli görmüyor sanırım usb kablosuyla bağlanıyorum nasıl görmez ki?
(samsun u700 )almaz olaydım yaa..
quote:
Orijinalden alıntı: umudumsun
faruk bey Allah razı olsun oyun yukleyebildim amaaaa
şimdi tekrar yuklemek istiyorum flysistemi açınca o kalsörun içi boş çıkıyor teli görmüyor sanırım usb kablosuyla bağlanıyorum nasıl görmez ki?
(samsun u700 )almaz olaydım yaa..
Alıntıları Göster
umudumsun
teli aç kapa işlemleri en başından uygula
quote:
umudumsun
teli aç kapa işlemleri en başından uygula
Alıntıları Göster
Faruk üstad
bir sitede çok kaliteli oyunlar buldum(ücretli)ancak telefonlar arasında E950 samsung yok.Hangi teli seçmem sağlıklı olur bana acil cevap verebilirmisin???samsung D900 ve E900 var ancak E950 ve U serileri yok... hangisini seçersem benim telde (E950) çalışır problemsiz??
çok teşekkürler şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: merttt35
Faruk üstad
bir sitede çok kaliteli oyunlar buldum(ücretli)ancak telefonlar arasında E950 samsung yok.Hangi teli seçmem sağlıklı olur bana acil cevap verebilirmisin???samsung D900 ve E900 var ancak E950 ve U serileri yok... hangisini seçersem benim telde (E950) çalışır problemsiz??
çok teşekkürler şimdiden
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: merttt35
Faruk üstad
çok teşekkürler şimdiden
hepside çalışır senin telefonda
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: intimidator
arkadaslar, sahip oldugum Samsung E890 model telefona hem mig33 hem de opera yukledim ancak 2si de baglanti hatasi veriyor... birisi tam ayarlari yazabilirse memnun olurum... tesekkurlerrr
ayarler imzamda mig 33 adlı imzamda her ikisinide aynı
ayarlarla kullanabilirsin
Alıntıları Göster
D 880 İCN HİC KİMSE BISEYLER YAZMIYOR NEDEN NASIL YAPACAGIZ BU YUYKLEMEYI ARKADASLAR LUTFEN YAAA
quote:
Orijinalden alıntı: yakupbjk
D 880 İCN HİC KİMSE BISEYLER YAZMIYOR NEDEN NASIL YAPACAGIZ BU YUYKLEMEYI ARKADASLAR LUTFEN YAAA
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yakupbjk
ilk sayfadaki yükleme kodlarını deneyebilirsin büyük bir ihtimal birisi olur
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yakupbjk
ilk sayfadaki yükleme kodlarını deneyebilirsin büyük bir ihtimal birisi olur
Alıntıları Göster
u700 e yüklemek istiyorumda sanırım bitpim telefonumu görmüyor. Detect phone dediğimde bulamıyor. Portu otomatik bul dedim sonra bütün portları manuel denedim yinede yok. Sorun nerde olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: YaBuZ
u700 e yüklemek istiyorumda sanırım bitpim telefonumu görmüyor. Detect phone dediğimde bulamıyor. Portu otomatik bul dedim sonra bütün portları manuel denedim yinede yok. Sorun nerde olabilir?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: YaBuZ
telefonu algılamıyor sanırım telefonu algılayabilmesi bir kaç defa dediğim işlemi yap aygıt yöneticsinden kontrol et com ları braz uğraş olur
quote:
quote:
telefonu algılamıyor sanırım telefonu algılayabilmesi bir kaç defa dediğim işlemi yap aygıt yöneticsinden kontrol et com ları braz uğraş olur
Alıntıları Göster
enteresan bir şekilde kesinlikle olmuyor anlamış değilim...
quote:
Orijinalden alıntı: YaBuZ
enteresan bir şekilde kesinlikle olmuyor anlamış değilim...
Alıntıları Göster
Başka yabancı bir forumdan sorunumu hallettim ancak illa ki herşey 4-4lük olmuyor :) Sorunum şu ki bulduğum oyunları yüklediğim zaman kimi java logosu göründükten sonra dosyalara geri dönüyor yani hiç açılmıyor. Bir kısmı ise ekranın 4te1lik kısmında sol üst köşede oldukça ufak bir şekilde çalışıyor. Çektiğim oyunların hepsi (sitenin yalancısıyım) 240x320 çözünürlük için. 100e yakın oyun denedim 10 civarı düzgün çalıştı sadece..
Ayrıca bitpimden oyunları attıktan sonra misal 20 oyun attıysam listede 12 tanesi falan gözüküyor. Bu oyunlardan çalışmayanları sildiğimde geri kalan 8 tanesi yada 5 tanesi falanda listeye eklenmiş oluyor. Kimisi hiç eklenmiyor.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
faruk bey her seferinde bi sorun çıkıyor yaa..oyun yukledim bikaç kere senin imzandaki siteden..
bazılarını bitpimde yuklenmiş görünüyor ama telde dediğin işlemleri yaptığım halde görünmüyor..
daha önemlisi bazı oyunları açtığımda java ekranı gelip 1 saniye sonra oyun açılmadan geri dönüyor önceki ekrana.. yani oyunları açmıyor nedennn?
quote:
Orijinalden alıntı: umudumsun
faruk bey her seferinde bi sorun çıkıyor yaa..oyun yukledim bikaç kere senin imzandaki siteden..
bazılarını bitpimde yuklenmiş görünüyor ama telde dediğin işlemleri yaptığım halde görünmüyor..
daha önemlisi bazı oyunları açtığımda java ekranı gelip 1 saniye sonra oyun açılmadan geri dönüyor önceki ekrana.. yani oyunları açmıyor nedennn?
Alıntıları Göster
quote:
umudumsun
samsunglar çok oyun seçiyor bazı oyunlar uyumsuz olabiliyor
quote:
quote:
umudumsun
samsunglar çok oyun seçiyor bazı oyunlar uyumsuz olabiliyor
Alıntıları Göster
arkadaşlar bn blutooth yok ve usb ile oluo mu deneyen war mı?
quote:
Orijinalden alıntı: onuraydin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: onuraydin
oluyor arkadaşım herşey usb ilede blutut ile anlatılanla aynı tek fark
son yükleme seçeneğinde blutut değilde usb yi seçiyorsun
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: onuraydin
oluyor arkadaşım herşey usb ilede blutut ile anlatılanla aynı tek fark
son yükleme seçeneğinde blutut değilde usb yi seçiyorsun
Alıntıları Göster
selam arkadaslar ben bu resimdeki islemleri yaptim fakat ilk basta migg 33 ü indiriken bende sadece jad dosyasını indiriyor ben baska yerden jar dosyasınıda buldum onu ne yapiyim jar dosyası olmadan atmayi deneyince yükleme hatasi diye bir hata mesaji veriyor yardim ederseniz sevinirim