Şimdi Ara

Uykuluyken Forumdaki Kulak Kaşıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhtemelen hepinize oluyordur, bana da bu aralar sıkça oluyor mesela dün akşam takvime bakarken fark ettim ki buradaki smileyler hiç değişmiyor ve benim eski mouse um kırmızıydı ama şimdiki siyah. Foruma girerken kulağım nedense yeşil renkleri seçmekte ve indirme hızım arttıkça forumdaki kurallara uymama oranı da beni daha rahatsız etmektedir arkadaşlar. Herkes konu açıyor SS'li falan yazıyor, yazmazsa o kadar okunmuyor. Herkes sorunlarını falan yazıyor, bazıları bir süre forumda çok sık takılıyor sonra sıkılıp bırakıyor, ben 8-9 yıldır sürekli giriyorum ve o kadar da mesaj falan atmıyorum, konu da açmıyorum. Ben alıştığım şeylerden vazgeçemiyorum. Daha iyisi olsa da alıştığımı tercih ediyorum. Halihazırda arkadaşlarım olsa da eski arkadaşlarımı özlerim sürekli takip ederim. Öyle işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 7 Ocak 2015; 2:50:41 >

Orijinalden alıntı: disparity

okumayın bir adam varmış canı sıkılan.

/>

Resim getcek mi lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.