Şimdi Ara

MONSTER® ABRA A5 V1.1 KULLANANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MONSTER® ABRA A5 V1.1 kullanan arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum , yarışma için inceleyenler maşallah toz kondurmuyor ısınma yok ses yok o yok bu yok , bunca insan neden o zaman sorun yaşıyor Lütfen kullanan veya bu konuda bilgili arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilirmi Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: fkhan

Selam arkadaşlar

MONSTER® ABRA A5 V1.1 kullanan arkadaşların düşüncelerini almak istiyorum , yarışma için inceleyenler maşallah toz kondurmuyor ısınma yok ses yok o yok bu yok , bunca insan neden o zaman sorun yaşıyor Lütfen kullanan veya bu konuda bilgili arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilirmi Teşekkürler

Aldım dün. Hayırlısı bakalım
  • baya eski bi konu bende aldım kullanıyorum gayette memnunum , dogru tercih yapmışız .
  • quote:

baya eski bi konu bende aldım kullanıyorum gayette memnunum , dogru tercih yapmışız .

5.1.1 çıktı şimdi sizce onla değiştirmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rec25

quote:

baya eski bi konu bende aldım kullanıyorum gayette memnunum , dogru tercih yapmışız .

2900tl hocam çok para ben 2200tl ye almıştım n11 hediye çekiyle beraber . Teknoloji bu yarına yenisi cıkıyor işte ancak güzel yapmışlar makine güzel hem 4720HQ hemde 960x gayet iyi olmuş
  • quote:

quote:

quote:

2900tl hocam çok para ben 2200tl ye almıştım n11 hediye çekiyle beraber . Teknoloji bu yarına yenisi cıkıyor işte ancak güzel yapmışlar makine güzel hem 4720HQ hemde 960x gayet iyi olmuş

ben geçen hafta 2600+200ssd yani 2800'e aldım. sence değiştirmeli miyim? işlemci ve ekran kartı 300 tl'lik farkı hakeder mi?

• Hertürlü eder hocam , eğer 1 hafta olduysa direk iade ver 960x i al cok fark eder . Ssd'yi sonrada taktırırsın yurtdışı getirtebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABRA A5 V17.3 Kamera Problemi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hertürlü eder hocam , eğer 1 hafta olduysa direk iade ver 960x i al cok fark eder . Ssd'yi sonrada taktırırsın yurtdışı getirtebilirsin

ssd takılamıyor, bi yuva var hdd veya ssd
    bi de mstata ssd yuvası var. ilerde msata ssd alırım ona o önemli değil..

bi de benim şimdiki ssd performansım nasıl?
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    Aynen msata ile yapabilirsin onu , fena değil markası neydi ssd nin hocam
  • quote:

Aynen msata ile yapabilirsin onu , fena değil markası neydi ssd nin hocam

m2 msata ssd desteği var a5 5.1.1'de. m2 msata ssd hakkında pek bişey yok google'da. ilerde ürün bulamama sorunu yaşar mıyım?
  • quote:

quote:

Hertürlü eder hocam , eğer 1 hafta olduysa direk iade ver 960x i al cok fark eder . Ssd'yi sonrada taktırırsın yurtdışı getirtebilirsin

ssd takılamıyor, bi yuva var hdd veya ssd
    bi de mstata ssd yuvası var. ilerde msata ssd alırım ona o önemli değil..

bi de benim şimdiki ssd performansım nasıl?

Bu ssd sonuçları çok kötü. Marka model nedir? Sisteminiz nedir. Ben 760m li eski monsterımda ocz vertex 4 ile 1000 puan civarı alıyordum. Harici ekran kartsız eski notebook umda samsung evo 850 ile 1300 puan alıyorum. Bu sonuçlarınız normal değil çok daha yüksek olmalı.

• djdigy5 kullanıcısına yanıt
    benimde o dikkatimi çekti , marka modeli merak ettim .
  • quote:

benimde o dikkatimi çekti , marka modeli merak ettim .

mushkin chronos 120 gb ssd
    kingston hyperx 3k'dan daha performanslıdır dedi monster müşteri hizmetleri.

500/550mb yazma hızları oldugu yazıyor sitesinde

yok yok ben değiştiricem. ztn 2800 verdim, 100 daha verip 5.1.1 alırım sonra m2 msata ssd takarım bi ara..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.