Şimdi Ara

Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.106
Cevap
212
Favori
526.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exalepe

Yahu akşamdan beri sistem yok telefon ettim 2 saat içinde olur dediler olmadı, manuel moda alıyorum (mavi ışık) 10 saniye sonra sönüyor ve kombi daha çalışmadan duruyor, kabloyu çözüp klemensle kısa devre yaptım... olmadı bu hiç olmadı inşallah geçerli bir açıklama gelir...

Alıntıları Göster
    sitem hala gelmedi cihaz ekleyemiyorum. Kurulum bittikten sonra çok az bir yeşil ışık yanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey normal gözüküyor ama değil. Ekranda sadece değerler yazıyor. Ne mod değişimi nede haftalık programa alınmıyor. Şuan sadece değerler yazılı elle alınan mod doğru şekilde çalışıyor. Şimdilik tek sıkıntı programın çalışamaması. Muhtemelen gece yedek sunucu falan devreye alındı. Büyük aksaklık elektrik kesintisi gibi hepimiz çöktük. İnşallah birdaha yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanTR -- 10 Nisan 2015; 9:03:14 >

Orijinalden alıntı: asarcik

Gece iki gibi cihazı ekleyip ayarları yaptım. Programdan mod degistirmiyor ama butonla değişiyordu. Şimdi kırmızı olmuş yine. Ama programda herşey normal gözüküyor
    Bu kadar teknoloji Türkiye'nin neyine zaten.Bir kış atlatamadan gümledi.Herhalde Nisan ayına kadar kış sürmez demişlerdir ve bulut şirketi ile nisan ayına kadar anlaşma yapmışlardır.Şimdi firma ile tekrar anlaşma sağlanana kadar sistem off kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanTR

Herşey normal gözüküyor ama değil. Ekranda sadece değerler yazıyor. Ne mod değişimi nede haftalık programa alınmıyor. Şuan sadece değerler yazılı elle alınan mod doğru şekilde çalışıyor. Şimdilik tek sıkıntı programın çalışamaması. Muhtemelen gece yedek sunucu falan devreye alındı. Büyük aksaklık elektrik kesintisi gibi hepimiz çöktük. İnşallah birdaha yaşanmaz.
    bende dün gece saat 2 gibi ayar yaptım. uyku moduna aldım yattım. sonra sabah baktım cosa istasyon yeniden kırmızı ya dönmüş. bu KIRMIZI nın anlamı cosa istasyon ise cosa kombi arasındaki bağlantı sorunumu yoksa cosa istasyon ile sunucu arasındaki bağlantı sorunu mu????

en sonda evden çıkarken dışarı moduna aldım çıktım. bu internet bağlantı sorunlarının artması canımı sıktı....iki de bir eşleşme sorunu, bağlantı sorunu yaşayacaksak bu iş bana göre değil......

• quote:

Orijinalden alıntı: macmaneman

bende dün gece saat 2 gibi ayar yaptım. uyku moduna aldım yattım. sonra sabah baktım cosa istasyon yeniden kırmızı ya dönmüş. bu KIRMIZI nın anlamı cosa istasyon ise cosa kombi arasındaki bağlantı sorunumu yoksa cosa istasyon ile sunucu arasındaki bağlantı sorunu mu????

en sonda evden çıkarken dışarı moduna aldım çıktım. bu internet bağlantı sorunlarının artması canımı sıktı....iki de bir eşleşme sorunu, bağlantı sorunu yaşayacaksak bu iş bana göre değil......

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, bu yıl düzelecek mi acaba? bir bilgi alabilen var mı?

• sorun duzelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreay -- 10 Nisan 2015; 10:58:28 >

Orijinalden alıntı: coreay

sorun duzelmis
    Hiç birşey düzelmemiş, şimdi baktım...

Hiç birşey düzelmemiş, şimdi baktım...

Alıntıları Göster
    bende hiç sorun yok gayet güzel çalışıyor

Orijinalden alıntı: detective

bende hiç sorun yok gayet güzel çalışıyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben akşam takıldı falan diye alttan resetledim ama şimdi kurulum oluyor sistem yok diye manuel bi kurulum yapamıyormuyuz

Orijinalden alıntı: PUFFDOWG

Arkadaşlar ben akşam takıldı falan diye alttan resetledim ama şimdi kurulum oluyor sistem yok diye manuel bi kurulum yapamıyormuyuz

Alıntıları Göster
    Bunu bende yaptım ve manuel kurulum varmı merak ediyorum, hiç bir bağlantı kurulamıyor fark olurmu bilmem ama ben Sakarya dayım.

Bunu bende yaptım ve manuel kurulum varmı merak ediyorum, hiç bir bağlantı kurulamıyor fark olurmu bilmem ama ben Sakarya dayım.

Alıntıları Göster
    işin garip tarafı telefonda giremiyor sisteme sinir oldum daha 1 ay olmadı iade edecem az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUFFDOWG -- 10 Nisan 2015; 11:58:44 >

işin garip tarafı telefonda giremiyor sisteme sinir oldum daha 1 ay olmadı iade edecem az kaldı

Alıntıları Göster
    Bugün gün içinde çözülür diye düşünüyorum sabaha kadar uğraşmışlar. Ben saldırı diye düşündüm ama bilemem.

Kırmızı sunucu ile bağlanmayınca yada kombi ünitesi ile bağlanmayınca yanıyor.

Eğer istasyon kırmızı kombi ünitesi kırmızı ise birbiri arasında iletişim yok demek. Ama sadece istasyon kırmızı ise sunucuyla iletişim kuramıyor demek. Bunun iki nedeni var birinci ihtimal internet yok ikinci ihtimal sunucu yok. Bu günlerde yaşadığımız ikinci ihtimal sunucu yok. Elbek bugün yarın çözülür panik yok. Ama bunun yaşanmayacağı garantisi yok bunu gördük. Keşke port açarak herkes kendi cosasına kendi ulaşabilse ipcam ler gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkostu

Program calismiyor.cosada calismiyor.devreye almadi kombiyi
    bukadar uzun bir kesinti arıza olamaz bence sunucuyu biri öpmüş gibi bu tip birşey varsa 2-3 gün rahat çıkamazlar işin içinden hele birde yedeklerde gittiyse firmaya şantaj bile yapılabilir ucuk rakamlarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Nisan 2015; 12:34:03 >

Orijinalden alıntı: GokhanTR

Bugün gün içinde çözülür diye düşünüyorum sabaha kadar uğraşmışlar. Ben saldırı diye düşündüm ama bilemem.

Kırmızı sunucu ile bağlanmayınca yada kombi ünitesi ile bağlanmayınca yanıyor.

Eğer istasyon kırmızı kombi ünitesi kırmızı ise birbiri arasında iletişim yok demek. Ama sadece istasyon kırmızı ise sunucuyla iletişim kuramıyor demek. Bunun iki nedeni var birinci ihtimal internet yok ikinci ihtimal sunucu yok. Bu günlerde yaşadığımız ikinci ihtimal sunucu yok. Elbek bugün yarın çözülür panik yok. Ama bunun yaşanmayacağı garantisi yok bunu gördük. Keşke port açarak herkes kendi cosasına kendi ulaşabilse ipcam ler gibi.

Alıntıları Göster
    Şimdi konuştum sunucu (bulut) kaynaklı bir sorun var halledince arayacaklar, panik yok, 3 ay önce buda yoktu yeni bir ürün adamları sık boğaz etmiyelim bakalım ne olacak duruma göre davranırız.
    Hayırlı cumalar herkese...

• quote:

Şimdi konuştum sunucu (bulut) kaynaklı bir sorun var halledince arayacaklar, panik yok, 3 ay önce buda yoktu yeni bir ürün adamları sık boğaz etmiyelim bakalım ne olacak duruma göre davranırız.

adamların ticari bir şirketin, saldırıya uğradık tüm veritabanımız gitti ayvayı yedik gibisinden bir açıklama yapmalarını beklemiyon herhalde akşama kadar gelmezse bu seçenek büyük bir ağırlık kazanır....(bu sektörde çalışan biriyim) ki ufak bir sunucusal problem olsa bir saatte yedekle düzeltmişlerdi zaten..kesintinin süresi fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Nisan 2015; 13:00:38 >

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

adamların ticari bir şirketin, saldırıya uğradık tüm veritabanımız gitti ayvayı yedik gibisinden bir açıklama yapmalarını beklemiyon herhalde akşama kadar gelmezse bu seçenek büyük bir ağırlık kazanır....(bu sektörde çalışan biriyim) ki ufak bir sunucusal problem olsa bir saatte yedekle düzeltmişlerdi zaten..kesintinin süresi fazla..

Alıntıları Göster
    valla duruma göre 1 ay iade şansı veriyorlar bi hafta beklerim en fazla ama zor bunların işi bunlar çarşafa dolamışlar valla

• quote:

valla duruma göre 1 ay iade şansı veriyorlar bi hafta beklerim en fazla ama zor bunların işi bunlar çarşafa dolamışlar valla

Alıntıları Göster
    An itibariyle ve buz gibi ellerimle Cosa uygulamalarına girip müdahale edebiliyorum...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.