Arkadaşlar merhaba mail gönderme programı yapmaya çalışıyordum fakat karşılaştığım bi sorun var.Sorun şu şekilde,
An unhandled exception of type 'System.Net.Mail.SmtpException' occurred in System.dll
Additional information: SMTP sunucusu güvenli bir bağlantı gerektiriyor veya istemcinin kimliği doğrulanmadı. Sunucu yanıtı şöyleydi: 5.5.1 Authentication Required.
Ne yapabilirim ?
bende bi program var o gönderiyordu kodlarıda var eve gidince bakiyim kodları atarım
quote:
Orijinalden alıntı: tnszfr
Arkadaşlar merhaba mail gönderme programı yapmaya çalışıyordum fakat karşılaştığım bi sorun var.Sorun şu şekilde,
An unhandled exception of type 'System.Net.Mail.SmtpException' occurred in System.dll
Additional information: SMTP sunucusu güvenli bir bağlantı gerektiriyor veya istemcinin kimliği doğrulanmadı. Sunucu yanıtı şöyleydi: 5.5.1 Authentication Required.
Ne yapabilirim ?
Aynısını yaşadım,gmail adresine gir orda sana bir mail gelmiş olacak oturumunuza izinsiz giriş filan diye o maili aç orda yazıyo güvenlik ayarını nasıl düşüreceğini.
Hallettim arkadaşlar gmail den hesap ayarlarına girip ordan daha az güvenli uygulamalara izin ver gibi bişey var onu aktif edin