Şimdi Ara

Turtle Beach Ear Force Stealth 500p Wireless/DTS/ 7.1 /PS4-Mac Os x-Windows/Güncellendi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
19
Favori
26.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realgoki

Murderthekings hocam alıcıya reset attım düzeldi hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim

Hocam reset nasıl attiniz. Bendede aynı problem var preset düğmesine basılı tuttugumda mod değişmiyor. Sadece ekolar arasında değişim oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 500p modelini satmayı düşünen varsa görüşebiliriz.
  • Elimde satılık Ear Force HS1 Headset Stand mevcuttur fiyatı 50tl.
  • Amazondan Kargo dün yola çıktı 13 ağustos teslim gözüküyor.Bir sonraki hafta 17sinde izine çıkacağım gecikme durumu olabilir mi acaba
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Söyledikleri tarihten erken geliyor benim kini bir hafta erken getirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Söyledikleri tarihten erken geliyor benim kini bir hafta erken getirdiler.

Kargo bugün geldi hocam

4 ağustosta sipariş vermiştim en yavaş kargoyu seçmiştim.

Sorunsuz 1 haftada geldi

Yardımların için teşekkürler.
  • 2 günlük full kullanım sonunda sony gold wireless ile bir kaç karşılaştırma yapmak istedim.

Sony inanılmaz terletiyordu.Turtle beach sanırım hafif olması nedeniyle çok az terletti.
    Sony 4-5 saat sarj gitmezken turtle beach 12 saat kullanımdan sonra bile hala çalışıyor.Ama gösterge yok ne zaman bitecek belli değil.

Malzeme sağlamlığı bakımından sanki sony daha iyi gibi.Süngerler daha sağlamdı.

Ses konusunda turtle beach katlar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ayrıca turtle beach otomatik kapanda iptal edilebiliyor.Şans eseri denk geldi .10 dakika kadar kullanmadım, kulağıma taktığımda auto shutdown disabled dedi hanım abla.
    Kapama tuşuna bir kere basınca otomatik kapanma iptal oldu.Diğer türlü film izlerken 2 kere kapanmıştı..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bir güncelleme daha yapayım

otg kablosuyla alıcıyı samsung a7 telefonuma taktım.Kablosuz olarak çalışıyor.

İşte bu çok iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 13 Ağustos 2015; 22:52:28 >

• Turtle Beach HS1 Stand kullanan varsa yorum alabilir miyim?
    Kullanışlılık ve malzeme kalitesi nasıldır acaba?
    Stealth 500 P kulaklık ile kullanmak için satın almayı düşünüyorum.
    Tecrübe ve tavsiyeleri okumak isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer306

Turtle Beach HS1 Stand kullanan varsa yorum alabilir miyim?
    Kullanışlılık ve malzeme kalitesi nasıldır acaba?
    Stealth 500 P kulaklık ile kullanmak için satın almayı düşünüyorum.
    Tecrübe ve tavsiyeleri okumak isterim...

Kulaklığı tam boy açık kullanıyorum, stand a koymak için küçültmem gerekiyor tek gıcık olduğum nokta bu. onun dışında kaliteli ve şık duruyor. Metal aksamı nikelaj kaplama plastik değil, bildiğin parlatılmış demir yani.
  • Herkese merhaba ; ben az önce ürünü amazondan sipariş verdim. usd olarak seçtim tl ne kadar aldı göremedim.Bakmak için kartımın internet şubesine girdiğimde hiç para çekmemiş acaba bir yanlışlık mı yaptım ? ilk alışverişim. siparişiniz alındı diye yeşil yazı geçti. Bir de mail geldi. Bu aşamadan sonra yapmam gereken bir şey var mı amazonla hiç irtibata geçmedim geçmelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrensel01

Herkese merhaba ; ben az önce ürünü amazondan sipariş verdim. usd olarak seçtim tl ne kadar aldı göremedim.Bakmak için kartımın internet şubesine girdiğimde hiç para çekmemiş acaba bir yanlışlık mı yaptım ? ilk alışverişim. siparişiniz alındı diye yeşil yazı geçti. Bir de mail geldi. Bu aşamadan sonra yapmam gereken bir şey var mı amazonla hiç irtibata geçmedim geçmelimiyim?

İlk anda para çekilmiyor, hemen hemen kargolanırken çekiliyor , eğer sıkıntı çıkarsa zaten size bildirim gelecek. Onay da da gelecek.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bilgilendirme için
  • Herkese merhaba ; Pc ye usb yi taktım otomatik yükledi ancak pc de 7.1 aktif olmuyor mu ? pc için ayar yapmak gerekiyor mu. Windows 10 kullanıyorum.
  • quote:

Herkese merhaba ; Pc ye usb yi taktım otomatik yükledi ancak pc de 7.1 aktif olmuyor mu ? pc için ayar yapmak gerekiyor mu. Windows 10 kullanıyorum.

Stéréo dur muhtemelen, resmi olarak ps3 ve ps4 destekliyor birde mobile gaming yazıyor web sitesinde zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Herkese merhaba ; Pc ye usb yi taktım otomatik yükledi ancak pc de 7.1 aktif olmuyor mu ? pc için ayar yapmak gerekiyor mu. Windows 10 kullanıyorum.

Stéréo dur muhtemelen, resmi olarak ps3 ve ps4 destekliyor birde mobile gaming yazıyor web sitesinde zaten.

Çok soru sordum ama bir sorum daha olacak :)

Ben ana modlarda geçiş yapamıyorum. present e bastığımda sürekli bass boost bast&trable boost vs... bu 4 ü arasında geçiş yapıyor. Oysa ki oyun modu müzik modu surround modları arasında geçiş yapmak istiyorum :S
  • quote:

quote:

quote:

Ben ana modlarda geçiş yapamıyorum. present e bastığımda sürekli bass boost bast&trable boost vs... bu 4 ü arasında geçiş yapıyor. Oysa ki oyun modu müzik modu surround modları arasında geçiş yapmak istiyorum :S

Basılı tutun öyle geçiyordu galiba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Basılı tutun öyle geçiyordu galiba

Basılı tuttuğumda geçmiyordu. bende alıcıya reset attım düzeldi. kısaca işlemide anlatayım aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara yol göstersin.

1- usb yi ps4 e bağlayıp usb deki minik çukura ataç , kürdan gibi nesnelerle 5 sn kadar basıyoruz.(bu sırada kulaklık kapalı olacak ve usb deki led hızla yanıp sönüyorsa doğru yapmışızdır)
    2- Sonra kulaklığı açıyor açıldı uyarısından sonra elimizi çekmiyoruz ve kulaklık eşleşiyor uyarısı gelince elimizi çekip 5-10 sn bekleyince reset atılıyor.
    Bunu yapınca düzeldi artık basılı present e basılı tutunca ana modları değiştirebiliyoruz.

Not : Bence pc de 7.1 ses almanın bir yolu olmalı çünkü ps4 de bile 7.1 alamıyoruz dolby 5.1 kullanıyoruz. pc de de alamıyorsa neden 7.1 headset yazıyor anlamış değilim.

• Ürünü 400 modelini kullanıyorum. Fakat ayar kısmı plastik olduğundan 8 ay da kırıldı. Alacaklar bu durumu göz önünde bulundursun. O kısmın başka modellerde neden metal olduğunu anladım.

• 3.5 mm Bağlantı imkanı varmı bu kulaklıkda
    pc de ses kartına bağlayıp sanal 7.1 ses almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewye -- 15 Kasım 2015; 14:13:28 >
  • Bende LG marka 47LW5500 tv de ve Bilgisayarımda denedim sıkıntısız olarak ses alınabiliniyor.

Hatta şuan pc den radyo dinliyorum kulaklıkla. gayette başarılı ses.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.