Şimdi Ara

HTML SAYFA İÇİNDE SAYFA AÇMA LÜTFEN YARDIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sol tarafta bir buton sütunu var ve burdaki bir butona basınca orta panelde içeriğin açılmasını istiyorum. nasıl yapabilirim?
     HTML SAYFA İÇİNDE SAYFA AÇMA LÜTFEN YARDIM!

HTML Sayfa İçinde Sayfa Açma

HTML sayfa içinde sayfa açma, kullanıcılara aynı pencerede veya sekmede yeni bir sayfa açma imkanı sağlar. Bu özellik, ek sayfalar veya formlar yüklemek ve onları mevcut sayfayla ilişkili tutmak için kullanılabilir.

Sayfa içinde sayfa açmak için HTML'de <iframe> etiketi kullanılır. Bu etiket, başka bir HTML belgesini mevcut belgenin belirtilen bir alanına yerleştirir.

```html

```

Yukarıdaki kod, "yeni_sayfa.html" adresindeki HTML belgesini mevcut sayfada bir çerçeve içinde açacaktır.

Bir butona basınca yeni bir sayfa açmak için, butona bir onclick olay işleyicisi eklersin ve bu işleyiciye sayfa içinde sayfa açma komutunu verirsin. Örneğin:

html <button onclick="window.open('yeni_sayfa.html')">Yeni Sayfa Aç</button>

Yukarıdaki kod, "Yeni Sayfa Aç" düğmesine tıklandığında "yeni_sayfa.html" adresindeki HTML belgesini yeni bir pencerede açacaktır.

Bir bağlantıyı aynı sayfada açmak için target="_self" özelliğini kullanabilirsin. Örneğin:

html <a href="yeni_sayfa.html" target="_self">Yeni Sayfa Aç (Aynı Sayfada)</a>

Yukarıdaki kod, "Yeni Sayfa Aç (Aynı Sayfada)" bağlantısına tıklandığında "yeni_sayfa.html" adresindeki HTML belgesini mevcut sayfada açacaktır.

Sayfa içinde sayfa açma, web sitelerinde ek içerik veya işlevsellik sağlamak için güçlü bir araç olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunu iki yolla yapabilirsin birisi jquery ile digeri iframe vererek yapabilirsin jquery ile yapilan daha efektli olur onerim o yuzden jquery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 24onur24

Bunu iki yolla yapabilirsin birisi jquery ile digeri iframe vererek yapabilirsin jquery ile yapilan daha efektli olur onerim o yuzden jquery

Çok teşekkür ederim iframe yolunu açıklar mısınız butonu işin içine nasıl katacağım?
    Bazen zevkine klavye bordoberelisi oluyorum. Klavyeden fena sallarım. Dediklerimin çoğu ortamı germek icin yalan bilgidir. itibar etmeyiniz. troll hesap olabilirim. 😬
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHsyN34

<iframe src="getirilen sayfa.html" id="xxx" scrolling="auto" width="500px" height="350px" frameborder="0"></iframe>
    Böyleydi sanırım

Bu da olmuyor hocam. Ben butona tıklayınca orta panele gelecek. iframe ile buton arasındaki bağlantıyı kuramıyorum.

Orijinalden alıntı: Cinali1

quote:

Orijinalden alıntı: ByHsyN34

<iframe src="getirilen sayfa.html" id="xxx" scrolling="auto" width="500px" height="350px" frameborder="0"></iframe>
    Böyleydi sanırım

Bu da olmuyor hocam. Ben butona tıklayınca orta panele gelecek. iframe ile buton arasındaki bağlantıyı kuramıyorum.

Javascript kullanmalısın.Bir fonksiyon yap.Iframe kodlarını sen butona tıkladığında sayfaya yazsın.Butonada onclick="fonksiyonadi()" şeklinde ekle
  • Kardeşim anasayfayı index.html olarak kaydet daha sonra index.html dosyasının kodlarını notepad ile açıp kopyalayın sonra yeni bir notepad açıp kodu yapıştırın içeriğine ne koyacaksanız kod dosyasına yazın onları dosya adı logos.html olarak değiştirin daha sonra a href ekleyerek halledin istediğiniz şey köprü.
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=100480836&url=burayagidilecekadresinlinki.com" data-href="burayagidilecekadresinlinki.com">görünecek isim</a>
    yukarıda görünen kod bir sayfanın aynı pencerede açılmasını sağlar şu ise
    <a href=”burayagidilecekadresinlinki.com” target=”_blank”>görünecek isim</a>
    kodu farklı bir pencerede açar

yapamazsanız pm atın yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolivva06 -- 14 Aralık 2014; 13:11:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.