Şimdi Ara

amd radeon hd 8670M KOD 43 hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorun kesinlikle sürücülerden kaynaklı. Aygıt yöneticisinde yanında ünlem işareti olan bir aygıtın sorunsuz çalışması beklenemez. Ethernet sürücü, ekran kartı ve usb sürücüler düzgün calismiyor suanda. Tavsiyem tekrar format atman. Bazen tek format yetmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Sorun kesinlikle sürücülerden kaynaklı. Aygıt yöneticisinde yanında ünlem işareti olan bir aygıtın sorunsuz çalışması beklenemez. Ethernet sürücü, ekran kartı ve usb sürücüler düzgün calismiyor suanda. Tavsiyem tekrar format atman. Bazen tek format yetmez

eğer olmazsa win 7 tekrrar kurarım şmdi tekrar driver indiriyorum hem amd sitesinden hemde dell in sitesinden daha olmadı win8 kurucam yeter da bıktırdı beni :(
  • bu iş epeyi james bond tadı vermeye başladı ajanlar gibi araştırıyorum delilercesine son vardığım durum ekran kartında problem olabilir ve kod 43 hatasını fark ettim bilgisi olan ?

http://i.hizliresim.com/xVYydr.png
  • güncel yardımlarınızı bekliyorum :(
  • http://tr.driverscollection.com/?file_cid=45526127361b4d841468bdad6e1

İndirmeyi deneyin olmazsa Win 8 kurun Dell in sitesinde yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

http://tr.driverscollection.com/?file_cid=45526127361b4d841468bdad6e1

İndirmeyi deneyin olmazsa Win 8 kurun Dell in sitesinde yazıyor.

hemen deniyorum buda olmazsa artık win8 kurup öyle bakıcam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_metal

merhaba arkadaşlar konuyu değiştiriyorum önceki durum ile ilgili yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim şuan sorunun kaynağını buldum ve çözümünü araştırıyorum fakat hala bulabilmiş değilim sorun ekran kartı driver yada kartın kendisinde bir sıkıntı var kod 43 hatası görünüyor aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde hatta daha net ve açıklayıcı olsun diye bir fotoğraf ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum.

amd radeon hd 8670M KOD 43 hatası

ekran kartı bozuk olabilir. windows 8 yükleme şansınız varsa w8 yükleyin yine aynı sorun olursa ekran kartı bozuk diyeceğim

• Bu arada kimse o soruyu sallamamış: hayır, işletim sistemi değiştirmekle garanti bozulmaz.
  • Kod 43 hatası sıkıntılı bir durumdur ayrıca her üreticinin sürücüsü amd sitesindekini desteklemez hata verir üreticinin kendi sitesindekini kurduğunuzda da aynı hatayı alıyor musunuz?Bir arkadaşta bu sorun vardı ekran kartı çipseti hatalıydı serviste değişti.Bu makine dell gliba 5537 modeli olsa gerek yeni makine başından beri bu hata varsa sıkıntı.
  • arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkürler sorunu win8 kurarak aştım
  • gençler haftalardır bu sorunla uğraştım bios güncelledim, bir çok sürücü yükledim aygıt yöneticisindeki ünlemden kurtulsam da ekran kartı sorunu gitmemişti.
    amd anasayfasına girin sürücü bölümünü açın işletim sisteminizi bilgisayarınızı girin 256mb olsa gerek bir uygulama indireceksiniz onu hızlı yüklemeyin mesele orda özel yükleyin ve tüm uygulamaları işaretleyin 15-20 dk lık yükleme yapıyor yükleme esnasında ekran arada bir gidiyor sonu mutlu son deneyin ben çözdüm umarım sizde halledersiniz çok sıkıntılı biliyorum iyi şanslar :)
  • s_metal S kullanıcısına yanıt
    sorun driver değil işletim sistemi.indirdiğin bütün driverler windows 8 için yaplımış olması lazım.amd sitesinden win7 uyumlu bir driver indirin belki sorun çözülür .
    KOD 43 HATASININ SEBEBİ=Bir aygıt sürücüsünün işletim sistemine uyumsuz olması'dır
    çok saçma bir sorun yüzünden format atmışsınız.win7 uyumlu bir driver indirseydiniz formata gerek kalmaz'dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 6 Mayıs 2014; 16:19:30 >
  • Bu problem Win8 kurularak cozulmus ancak benim gibi Win7 kullananlar ve problem yasayanlar icin cozumu Dell`in forumunda buldum. Ben de Intel HD surucusunu gereksiz diye yuklememistim. Daha dogrusu Intel HD Graphic oldugunu bilmiyordum. Siralama da asagidaki gibi.

1. Ilk once BIOS u guncelliyoruz (Uygun suruculer Dell`in sitesinde mevcut)
    2. Sonra Intel HD 4400 surucusunu yukluyoruz (Dell`in sitesinde mevcut)
    3. En son AMD Radeon HD 8670M Surucusunu yukluyoruz.

---------------------------------------------------------
    DELL Forumundan alinti:

Step 1 - Update BIOS to latest version

Step 2 - Before installing AMD driver, install the Intel HD Graphics 4400 Driver (Most people think this is not required since we have a dedicated external AMD card. This was my mistake too). You can download this from Dell support.

Step 3 - Install AMD Radeon HD 8670M Driver
  • öncelikle konnuyu hortlatayım :)

2 haftadır ugrastıgım hatayı sonunda çözdüm :)

DDU yu yukledim (Display Driver Uninstaller) güvenli modda iki ekran kartınıda sildim. sonra normal moda geçip C nin içinden program filesteki AMD dosyalarınıda sildim. ATI son surumunu indirim setup yapıp bi de ordan kaldır dedim. sonra onboard ekran kartını kaldır dedim. iki ekran kartında da ünlem işaretini gördüm. ATI yi yükledim normal olarak. aygıt yöneticisinde gelip ATI nin üzerine etkinleştir dedim ve pc yeniden başlayınca mutlu son :) birazda şansına yaptım ama oldu
  • windows 7,8,10 kullanırken hiç bir sorun yoktu. 1 aylık arkadaşım istemişti laptopu geri verdiğinde bende ekran kartında kod 43 hatası alıyorum. driverleri silip yükledim hatta windows 10dan format atarak 8e geçtim fakat yine aynı sorun var? bu sorunu nasıl çözebilirim? nvidia gts 360m cuda ekran kartım
  • Arkadaşlar aynı sorum tıpa tıp bendede vardı ekran kartım 7660g 7610m işi bende sorunu win8.1 kurarak çözdüm Allah hepinizden razı olsun yardımlarınız için inşallah en kısa sürede sorununuzu hayırlı bir şekilde çözersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.