telefona nazar değdi arkadaş ya, cam filmi çok süperdi kırılmaz bildiğiniz camdı ve renkleri parlak gösteriyordu, çeken arkadaş yarım milimetre yamuk ... Mesaja git »
ben iş gerekli sürekli dışarıda olduğum için kargo firmasına gitmesini söylemiştim, ertesi gün gitti, direk oradaki ödedim kredi kartımla... Mesaja git »
ben bizdeuygundan aldım geçen hafta 32 gb kapıda ödeme ile, cidden güvenilir firma, telefonu sipariş vermeden öncede görüştüm, bakın dedim sorun çıkar... Mesaja git »
kırılmaz cam dedikleri ekran koruyucusundan aldım 40 tl dedi başta, bide slikon kılıf aldım (pek beğenmedim telefonun karizması gitti :) ) ikisine b... Mesaja git »
bende seninle aynı yerden aldım dün şimdilik gayet memnunum cihazdan, tek sıkıntısı eski telefonumdada yapardı aveada interneti açınca telefon az çek... Mesaja git »
Arkadaşlar birşey diyimmi, 1 gündür kullanıyorum telefonu, kendime bunca yıl eziyet etmişim 5800' la telefon çok iyi ya.... Mesaja git »
Teşekkür ederim. S/N 405K yazıyor, nasıldır bu serileri iyimidir, kitkat mış, rootmuş hiç anlamam 5800'dan geçtim hiç kurcalamadan bu şekilde kulla... Mesaja git »
bugün geldi g2'im, uzun yıllar sonra ilk kez telefon aldım. dikkat etmem gereken noktalar nelerdir ne tavsiye edersiniz, bide bu 401 sürüm falan geçiy... Mesaja git »
bugün dayanamadım bende verdim siparişini yarın gelecek 32gb siyah, başta g3 alacaktım, aradaki fiyat farkına değmez dedim bunda karar kıldım bakalım ... Mesaja git »
world ün önce al sonra böl kampanyası var, 24 aya kadar taksit yapabiliyorsun, araştır derim... Mesaja git »
bu akşam geldim eve tekrar araştırma yapıyorum, önümüzdeki hafta Hollandaya gitme dururum var, oradan almak istemiyorum pahalıdır diye, buradan alıp g... Mesaja git »
bu akşam tam kararımı verip siparişini verecektim telefonun, son kez yorumlara fln bakayım dedim, soğudum yine kararsız kaldım alamadık. ne yapsamki p... Mesaja git »
nerden aldığını sorabilirmiyim, bende n11 den almayı düşünüyorumda, 32 gb delta garantili, yada g3 alacam çok kararsızım... Mesaja git »
birşey sormak istiyorum, pek bu işlerden anlamamda bu n11 i inceledim biraz telefonları, g3 uygun fiyata var fakat bir kaç tane , bunun olayı nedir ? ... Mesaja git »
dostum benim yazacağım mesajın aynısı yazmışsın bende beklemedeyim... Mesaja git »
Geçen pazar almış olduğum AKG K430 kulaklığını satılığa çıkartmış bulunuyorum. Ürün aşırı temiz sadece bir kaç kez kullanıldı. Yurtdışından gelen başk... Mesaja git »
Geçen pazar almış olduğum AKG K430 kulaklığını satılığa çıkartmış bulunuyorum. Ürün aşırı temiz sadece bir kaç kez kullanıldı. Yurtdışından gelen başk... Mesaja git »
arkadaşlar merhaba, daha yeni bir akg k430 satın aldım ancak genellikle dinlediğim müzik olan trance, house türevi müzikler için pek uygun olmadığını ... Mesaja git »
Daha bu pazar almış olduğum AKG K430 kulaklığını satılığa çıkartmış bulunuyorum. Ürün ciddi anlamda 0 sadece 1 kere kullanılmış ve kutusunda şu anda b... Mesaja git »
Daha bu pazar almış olduğum AKG K430 kulaklığını yurtdışından gelen başka bir üründen dolayı satışa çıkarmış bulunuyorum. Ürün ciddi anlamda 0 sadece ... Mesaja git »
hocam yapma gözünü seveyim 96 model araba, hayır ne istiyorsunuz anlamıyorumki, açın bi bakın 2010- 11 model bmw lere, vw lere , ne demek istediğimi... Mesaja git »
ah bende bi arabayı satabilsem, adamlar arıyor, bilgi istiyor, diyorum bi sıkıntısı yok teşekkürler diyip kapatıyorlar, hayır ne cevap istiyorlarki b... Mesaja git »
media market, bimeks gibi yerlerde hediye çeki satıyorlar taksitle , istediğin telefonu alabiliyorsun, diğer bir yöntem , media market mesela bir bank... Mesaja git »
Alınık 5s
başlıklı konuya yorum yazdı
(5 yıl önce)
konu güncel, yokmu alıp satacak, beraber alalım faturayı benim üstüme yapalım ? :)... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar, paraya ihtiyacı olupta 5s alıp satacak arkadaş varsa talibim... Mesaja git »
Güzel bir kart, satıcıda güvenilir tavsiye ederim, yalnız fiyatta ufak miktar pazarlık payı olabilir diye düşünüyorum :), hayırlı satışlar... Mesaja git »
sizden bende bir tavsiye isteyeceğim, öle sinek kaydı yapmak için değilde kirli sakal bırakmak için bir model arıyorum, 40-70tl civarı cihazlar işimi ... Mesaja git »
benim anlamadığım parayı aras kargo almıyormu ulaşım ücreti olarak, adamın ne gibi bir işine yarıyor para, yada gidiyormu para, mantık olarak aras kar... Mesaja git »
bilmiyorum hatırlayan olacak mı , delta force http://www.hdwpapers.com/thumbs/delta_force_logo_wallpaper-t2.jpg http://4.bp.blogspot.com... Mesaja git »
şu sıralar bende telefon arıyorum, uzum zamandır 5800 kullanıyorum artık değiştirmenin zamanı geldi, lg g2 baktım birazda yanılmıyorsam çok gereksiz... Mesaja git »
uzun zamandır foruma girmiyordum hadi girmişken senin sorununada el atıyım pb uzun zaman sonra cod4'e desteğini çekti ve tam tersine bf serisiyl... Mesaja git »
girdiğin serverlar büyük ihtimal orj server, orj key isterler, cracked serverlar denemen lazım... Mesaja git »
vay be ne çabuk geçmiş zaman daha dün gibi hatırlıyorum, otobüse binişimizi, birliğe teslim oluşumuzu.... Mesaja git »
tam hortlatmalık konu, bi 10 sene sonra görüşürüz... Mesaja git »
orada yüksek lisans gibi bir imkanımız varmı, şartları nelerdir, fiyatı ne kadar, ales puanı ve diploma notu kaç gibi vs ? öğrenebilirsen sevinirim... Mesaja git »