Uzatmalarda Şarj Aletleri Çalışmıyor
Merhaba.
Odamda Viko akım korumalı ve akım korumasız iki adet 5'li uzatmalar var. Özellikle apple aygıtlar olmak üzere çoğu zaman şarj adaptörleri ürünlerimi şarj etmiyor. Az önce orijinal apple şarj aleti macbook'a taktım ve magsafe ışığı kırmızı yanıp sönmeye başladı şarj etmedi. Direk duvar prizine taktım şarj etmeye başladı. İki uzatmalı prizde de aynı sorun mevcut. Samsung powerbank'im geçen gün saatlerce şarj olmadı. Bu uzatmalarda TV, masaüstü bilgisayar ve diğer cihazlar normal bir şekilde çalışıyor bu arada. kaç aydır sorunun kaynağını bulmaya çalışıyordum sonunda buldum uzatmalarmış sorun, adaptörleri cihazları pek çok defa denedim apple ile iletişime geçip servise gönderme aşamasına bile gelmiştim.
Bu arada, 3'lü yonca prizde de aynı sorun oluyordu, şu kablosuz direk prize takılan çoğaltıcı. o da viko markaydı.
Bu sorunun sebebi ne olabilir? Nasıl çözebilirim? Elektrik tesisatında sorun yoktur umarım.
Türk Telekom Telefon Tanımama (ÇÖZÜLDÜ)
|
BAR Basıncın Sürekli Düşmesi
Merhaba arkadaşlar. 0 binaya taşındık, kombi Daikin, sürekli basınç düşüyor ve çalışmayı durduruyor kombi. Radyatörlerde kaçak kontrolü yaptık, bir radyatör damda damla su kaçırıyordu bir musluğundan, onu duzelltik, bir kaç gün problem yaşamadık, bugün geceden itibaren yine aynı problem oluşmaya başladı. Bu konuda neler yapılabilir, tesisatta kaçak olması haricinde başka ne ihtimaller var, bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Altyapı Sıkıntısı
|
Üniversite
|
Türev(geometrik yorum)
Kep Adresi
|
Kayıt Sildirmeden Tercih Yapmak
|
İstanbul Anadolu Yakası İnternet Kesintisi
|
Aynı Üniversite
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.318
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 8.560 (Bu ay: 628)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 397 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware