Ben bu oyunun yamasını 1 yıldır bekliyordum, ve kimseden net bi sonuç çıkmadı, açıkcası Türkçe olmadanda oynamak bana zevk vermiyor, dedim madem kimse... Mesaja git »
Tavsiyeniz için sağolun :) inşallah benden önce bitirirler, ama ben başladığım işi yarım bırakmam.... Mesaja git »
20 Aralık 2015 de başlanmış bir yamadan ses seda yok eğer varsa bildiğin güncel bi yapımı devam eden yama grubu söyleye, bu kafa yapısıyla yorumlar ... Mesaja git »
Merhaba Arkadaşlar Sizlere Müjdeli Bir Haberle Geldim Bildiğiniz üzere Fallout sevdalısı binlerce arkadaşımız var, ve gördüğüm kadarıyla kimse başla... Mesaja git »
Az önce yeni bir üyelik almaya çalıştım fakat Kayıta ilgili sorunum vardı onay kodu gelmiyor tekrar gönder butonuda çalışmıyor yani üye olunmuyor hata... Mesaja git »
The game i hatırlıyorum ilk aşladığım serverdi sanırım :D... Mesaja git »
MuServer
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 yıl önce)
Lütfen Server Hakkında Daha Ayrıntılı Bilgi Verin.... Mesaja git »
Yorum yapmadan önce, ben bunu niye paylaştım ona bak bi, direk atlama hemen konuya önce konuya hakim ol oku anla ondan sonra yorum yap.!... Mesaja git »
01:33:27 IpAddress: 85.101.173.189, HardwareId: 4BB7C75E-B4DDE6A5-D47B9F6C-B00C8EDE, DetectionType: MEMORY_DETECTION, CaptionName: , ProcessName: Sta... Mesaja git »
Hahaha 25 açtıkda noldu drop az dediler exp çok düşük dediler diyenlerin demiyenlerin hepsi oyunu bıraktı ve her dediklerinide yaptığımız halde, Tür... Mesaja git »
Beyler Türk Svlerini destekleyin :D hep söylüyorum yine söylicem yada siz açın biz destek olalım :D yabancıya gitmesin Türkün Türkden başka dostu Müsl... Mesaja git »
Arkadaşlar Websitemiz Değişti Ve Donate credit ve Vote Reward sistemi aktif edildi, Bu şekilde isteyeb credit satın alabilecek isteyen ise credi alama... Mesaja git »
Konuya eklenmiştir :), Rica ederim ne demek İnşallah Tüm herkez gerekli desteği Türk Oyuncu Arkadaşlarımızdan Alırlar... Mesaja git »
Söylediklerine harfiyen katılıyorum biz Adminler kendi hatalarımızı oyunculara yüklememeliyiz... Mesaja git »
Şahsi meselelerinizi genele çarpıtmayın lütfen o siz ve admin arasında olan bir şey TÜRK SERVERLERİ İLE ALAKASI YOK ama haksızlığa uğramışsınızdır o... Mesaja git »
Tam bahsettiğimde işte bu, haklısın gidin yabancılarda oynayın. Türk sv leride çöp kalmaya devam etsin sayenizde.... Mesaja git »
Türk oyuncuları anlamak cidden çok zor;Adam geliyor Türk svsine başlıyor admini görüyor başlıyor saydırmaya dop düşük bless düşmüyor soul düşmüyor exp... Mesaja git »
Atın intikamına dönmüş bu :D ama yinede keşke yapmasaydınız ne olursa olsun emek var hakka geçer... Mesaja git »
Daha aydınlatıcı bilgi verirmisin yoksad sadece risen mu olarak eklicem... Mesaja git »
Böyle düşündüğünüz için teşekkür ederim season yazmamışsınız s6 episode 3 diye ekledim konuya... Mesaja git »
Öncelikle Arkadaşlar Türkiyede Gerçekten Emek Ve Para Verip Serverler Açılıyor, Fakat Türk Oyuncuların Desteği Gerçekten Çok Az Bu Konudaki Amacım Ş... Mesaja git »
Bence sen bu konuyu sil direk Risen munun reklamını yaz... Mesaja git »
Peki sence webzene saldıran adamın bizle bi işi olurmu mantıklı düşünürsek ? Bu arada port koruyucuda var herneyse bi girip kendniz bakın lag varsa ... Mesaja git »
Ne bağlantısı ? nasıl bi bağlantıya bakıyosun anlamadım ? Oyunun içine gir kendin bak.... Mesaja git »
Websitemiz MVCORE full Premium fakat şuan yapım aşamasında mevcut kullandığımız eski sürüm güncel en son sürümü 1.1.3 şuan editliyoruz 1 hafta içeris... Mesaja git »
Zenix Mu http://www.zenixmu.net Dediğin bilgilerin zaten hepi mevcut ki Allaha şükür şu 2 haftada yemediğimiz saldırı kalmadı :D fakat 1 dakika bile k... Mesaja git »
Şuan saat 6 sabah ve serverimize siber saldırı yapılıyor öyle basit bir saldırı değil isteyene video çekip atabilirim ozaman anlarlar ne tür bir saldı... Mesaja git »
Yine dediğim yere geliyoruz sen gelmezsen o gelmezse 50-100 kalıcak sv hep ortam illa kurmuşsundur komple arkadaşlarınla gelin Türk svlerine zaten kim... Mesaja git »
Kardeşim elin yabancısına vereceğine desteğini bize ver :) http://zenixmu.net/ bizde donate satmıyoruz herşey emek işi ve ayrıca herkeze adil açık web... Mesaja git »
Droplar tamamen tekrar ayarlanıp yükseltilmiştir exp 100 drop%50 ve tüm boxlar düşüyor artı pentagram droplarıda yükseltilmiştir archerondan pentagram... Mesaja git »
Az önce bir arkadaşa yazdığımı kopyalıyorum Kardeşim öncelikle aradğın server nasıl olsun istiyorsun 10 15 saat online kalırım ve nostalji severim ... Mesaja git »