arkadaslar skystar 2 kartımla ve turksat 2c ye yonlendirilmis canakla show tv izleyemiyorum. . kart ılk geldıgınde acıyordu fakat yok su anda nasıl geri getirebilirim ? progdvb kullanıyorum. .
Sağa tıkla ve kanal özelliği de sonra update (güncelle) dersin olur biter
Eğer yine izleyemezsen kanal tarat hem yeni kanalları da kaydedersin
oke simdi taratıyorum umarım cıkar tekrar. . tşk
yok olmadı :( kanalları taRATTIM ama 6 tane kanal buldu sho tv yok aralarında. show tv nin internet sayfasında
Türksat 2A 42' Doğu Uydusu Alış Frekansı: 11.760 MHz Polarizasyon: Horizontal (Yatay) Symbol rate: 5.925 Ksym/s FEC rate: 3/4
gibi bir yonlendirme var. . bunu kullanarak mı yapmalıyım acaba ? nereden ekleyebilirim progdvb ye bu verileri ? bulamadım bir turlu. ? varmı baska cıkarı ? sorun ne olabilir ki ? saolun şimdiden
Kanal Listesi > Transponder Tarama
O verileri buraya gir.
Evet madem otomatik olmuyor sende manual gir ozanunal dediği yerden aynı değerleri girersen o transponder ı tarayacak ve show tv yle beraber o transponder da bulunan tüm kanalları çıkartacaktır
yok ne yaptıysam cıkaramadım bulamıyor. . . bende turksat 2c olarak gorunuyor lnb fakat showtv turksat 2a dan yayın yapıor sanırım .(sitesinde oleyazıor) bu fark edermı kı ? ama oyleyse neden daha onceden ısleyebılıordum
O farketmez. 1C veya 2A fark etmez. Dediğimiz yere o verileri girip tara dedin mi?
babacan şebeke aratması yaptığında kesin çıkması lazım yoksa 11760-5925 burdan manuel gir ok hadi olacak inşallah..:) olmazsa uydu düzenleme seceneğini girip 2 c yazan uydunun özelliklerini kontrol et eğer 42derece doğu değilse sil ve tekrardan uydu ekle ok hadi kolay gelsin
ARKADAŞIM diseqc varsa önce onu ayarla bazen sapıtıyor progdvb ondan olabilir dikkatli bak sonra manual olarak gir o değerleri çıkması lasım yaw sorun neki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme