Şimdi Ara

show tv yi izleyemiyorum :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar skystar 2 kartımla ve turksat 2c ye yonlendirilmis canakla show tv izleyemiyorum. . kart ılk geldıgınde acıyordu fakat yok su anda nasıl geri getirebilirim ? progdvb kullanıyorum. .

• Sağa tıkla ve kanal özelliği de sonra update (güncelle) dersin olur biter

Eğer yine izleyemezsen kanal tarat hem yeni kanalları da kaydedersin
  • oke simdi taratıyorum umarım cıkar tekrar. . tşk
  • yok olmadı :( kanalları taRATTIM ama 6 tane kanal buldu sho tv yok aralarında. show tv nin internet sayfasında

Türksat 2A 42' Doğu Uydusu
    Alış Frekansı: 11.760 MHz
    Polarizasyon: Horizontal (Yatay) Symbol rate: 5.925 Ksym/s
    FEC rate: 3/4

gibi bir yonlendirme var. . bunu kullanarak mı yapmalıyım acaba ? nereden ekleyebilirim progdvb ye bu verileri ? bulamadım bir turlu. ? varmı baska cıkarı ? sorun ne olabilir ki ? saolun şimdiden
  • Kanal Listesi > Transponder Tarama

O verileri buraya gir.
  • Evet madem otomatik olmuyor sende manual gir ozanunal dediği yerden aynı değerleri girersen o transponder ı tarayacak ve show tv yle beraber o transponder da bulunan tüm kanalları çıkartacaktır
  • yok ne yaptıysam cıkaramadım bulamıyor. . . bende turksat 2c olarak gorunuyor lnb fakat showtv turksat 2a dan yayın yapıor sanırım .(sitesinde oleyazıor) bu fark edermı kı ? ama oyleyse neden daha onceden ısleyebılıordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Smart Tv Tv8 Ekleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O farketmez. 1C veya 2A fark etmez. Dediğimiz yere o verileri girip tara dedin mi?
  • babacan şebeke aratması yaptığında kesin çıkması lazım yoksa 11760-5925 burdan manuel gir ok
    hadi olacak inşallah..:)
    olmazsa uydu düzenleme seceneğini girip 2 c yazan uydunun özelliklerini kontrol et eğer 42derece doğu değilse sil ve tekrardan uydu ekle ok hadi kolay gelsin
  • ARKADAŞIM diseqc varsa önce onu ayarla bazen sapıtıyor progdvb ondan olabilir dikkatli bak sonra manual olarak gir o değerleri çıkması lasım yaw sorun neki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.