Şimdi Ara

Show tv de saat 23:55 itibari ile çok güzel bir film başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stuck on you adında tv' de ilk kez yayınlanıyor muş baş rodle matt damon var sevgili dh üyelerini uyarayım dedim şu anki forum problemlerinden sıkılanlar için iyi bir tercih olur kanaatindeyim

• 20 dk kalmış gidip bakayım
  • Saat an itibariyle 23:38
  • Gelecek zaman eki kullanın lütfen. Başlığınızdaki anlatım bozukluğunu gidermiş olacaksınız.
    " Show tvde saat 23:55 itibarı ile çok güzel bir film başlayacak."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 26 Şubat 2008; 23:42:56 >
  • 2003 yılına ait bir film.
    matt damon çocuk resmen:)

http://www.imdb.com/title/tt0338466/
  • Eva Mendez hemen izliyorum
  • konu nedir
  • valla arkadaşlar ben bu mesajı yazarken pc saati 23:55 ti şimdi bakıyorum mesaj attığım andaki forum saati ile uyuşmuyor

herneyse film bitti çokta güzeldi
  • evt sonuna yakin yerden yakaladim cher hayrani oldugum icin izledim birazda cok da guzeldi konu fln ..!
  • süper bir filmdi.
    bunların kaldığı oteldeki sürekli uyuyan şişko zenci çok komikti
  • ya düşünmek bile ürkütücü ben çoğu zaman yanında bulunduğum insanlardan uzaklaşmak için elimden geleni yapıyorum bunlar bir ömür boyu yapışık korkun. bişey

benimde hoşuma giden sahne sarı saçlı olan adamın kardeşine artık sevgili bulmasını söylediği sahnedeydi (artık sevgili bulmalısın kendine dün akşam sen yatakta çavuşu tokatlarken ben deprem oluyor zannettim) dedi

Show tv de saat 23:55 itibari ile çok güzel bir film başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöldeki Kutup Ayısı -- 27 Şubat 2008; 10:41:21 >

• hiç bişeye benzemiyodu. iğrenç ötesi..'Takıldım sana'

• Bunlar nasıl ürüyor
    Allah korusun

"Çavuşu rahat rahat tokatlamak istemez miydin?"

"Benim öyle bir derdim yok, tamam mı !"

"Belli... Dün gece rüyamda deprem oluyor sandım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 27 Şubat 2008; 12:02:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.