Şimdi Ara

Show tv de RAMBO 4 VAR izlemeyen pişman olur! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Bye Bye Beatiful

quote:

Orjinalden alıntı: Sauron_16

ya şu rambo bütün filmlerinde hiç support istemedi varmı böyle bişeyair support falan

support nedir ?

Hava saldırısı diyor galiba?
  • Filmin can alıcı tüm sahneleri ya sansürlenmiş ya da makaslanmıştı. Türkçe dublaj tüm efekleri öldürmüş. Sinema versiyonu ile TV versiyonu arasında dağlar kadar fark var :))
  • sansürlü haali bukadar kanlıysa orjini düşünemyorum bile
  • Speed-step

evet çok fark var.bazı sahneleri kesmişler göstermemişler

zeus

Hd olarak izlemeni tavsiye ederim çok güzel.
  • haklısın bencede bu adam izlenmez
    quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

ermeni soykırımı yalanına destek için filmde oynayacak bi adamın filmini izlemek mi? kalsın...
  • BU ADAMIN BASTONU NERDE

yaşı epey var galba 70 civarı

ayakta durması foto montajmı yoksa

eski haliyle alakası kalmamıs,cok yavas olmus.
    baksanıza filmde hep durdugu yerde duruyor,dogru durust kosması falanda yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suuaat

BU ADAMIN BASTONU NERDE

yaşı epey var galba 70 civarı

ayakta durması foto montajmı yoksa

eski haliyle alakası kalmamıs,cok yavas olmus.
    baksanıza filmde hep durdugu yerde duruyor,dogru durust kosması falanda yok.

Filmi çekerken 62 yaşındaymış..yaşlandı olacak o kadar ama yinede iyi..eski Rambo filmleri kadar iyi değil ama yinede güzeldi!
  • gencliğine hiç benzemiyor ama

Show tv de RAMBO 4 VAR izlemeyen pişman olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuaat -- 8 Temmuz 2008; 12:13:25 >
  • bol miktarda şiddet içeriyordu. Bir aksiyon filmi için güzel. Üstelik efektlere baya özenmişler. Tabii ki eski rambo filmleri gibi olamaz, onlar efsaneydi ama bence hoş filmdi yine de. Doyurdu beni şiddete
  • askerlerin ölümü çok gerçekçiydi
  • Görseli efeği dublajı geçtim konusu yeter...

Rambo efendi göya o yere yardım götüren insanlara yardım ediyo ama o vatandaşların asıl amacı ne? Kendi dinlerini yaymak, yani misyonerlik faaliyetleri..

Bunu da sonunda film yaptılar ve gerçek yüzlerini gösterdiler, adamlar vermek istediğini verdi, bizde görsel efeklerini tartışmaya devam edelim.
  • her olayın kahramanı
    yine amerika
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

Görseli efeği dublajı geçtim konusu yeter...

Rambo efendi göya o yere yardım götüren insanlara yardım ediyo ama o vatandaşların asıl amacı ne? Kendi dinlerini yaymak, yani misyonerlik faaliyetleri..

Bunu da sonunda film yaptılar ve gerçek yüzlerini gösterdiler, adamlar vermek istediğini verdi, bizde görsel efeklerini tartışmaya devam edelim.

bu filmi izleyipte misyonerlere ilgi duyacak sevecek destekleyecek kadar basit insanlar değiliz öyle olanlar varsada eğer gtsinler olsunlar, zayıf karakterli insanlara ihtiyacımız yok
  • Ermeni kaypağının filmerini izlemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus_1907

quote:

bu filmi izleyipte misyonerlere ilgi duyacak sevecek destekleyecek kadar basit insanlar değiliz öyle olanlar varsada eğer gtsinler olsunlar, zayıf karakterli insanlara ihtiyacımız yok

Sevmek desteklemek değil, lakin adamlar misyonerlik faaliyetlerini film yapıyolar ve bunun içinde bütün dünyada tanınmış sevilmiş bir karakteri kullanıyolar..

Bizde TV de izleyerek veyahut gidip dvd veya vcd sini (orjinal) alarak bi şekilde bilmeyerek destek veriyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: zeus_1907

quote:

en alt kademedeki insanların suçu ne bunu yapcak görevi olan kişi retüktür ama
    rüşvet yiyorlar galba
    adamlar engel olmuyor

• çocukluğumdan beri izlerdim eski filmlerini bunuda çok beğendim adama yakışıyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: veysel_7

çocukluğumdan beri izlerdim eski filmlerini bunuda çok beğendim adama yakışıyor!
  • rambo 5 4ever !!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Adam yaşlandıkça Erol Büyükburç'a benzemiş :S

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.