Bildirim
Shopto.Net İle İlgili Yardım Gerek
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
Arkadaşlar 3 gün önce shopto.net'den oyun aldım.Adresimi telefonumu filan verdim, bana bir kod geldi fakat ptt.gov.tr'ye girince bu koda karşılık bir şey çıkmıyor.Yurtiçi de yurtdışı da.Ne yapmalıyım?
Bu arada 2,5 sterlinlik kargo servisinden aldım 5 sterlinlik eve teslimattan değil.
5 sterlin eve teslimat değilki? Takip kodu veriyor. 2side eve teslimat. 3DS rehberine bile yazdım ne olduğunu. -
Peki alışveriş bitince transaction kodu aldım onu royal mail'e mi yazacağım?Eğer öyleyse hangi bölüme yazacağımı söyler misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
Peki alışveriş bitince transaction kodu aldım onu royal mail'e mi yazacağım?Eğer öyleyse hangi bölüme yazacağımı söyler misin?
Bunla hiçbirşey yapamazsın. O kodla yapabilceğin birşey yok. -
Ee o zaman kargomun nerde olduğunu ve nereden teslim alacağımı hangi kodla öğreneceğim? -
Cevap yazmana gerek yok buldum shopto rehberinden cevabımı...
Teşekkürler bu arada bilgi verdiğin için:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X