Şimdi Ara

Shopto.Net İle İlgili Yardım Gerek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce shopto.net'den oyun aldım.Adresimi telefonumu filan verdim, bana bir kod geldi fakat ptt.gov.tr'ye girince bu koda karşılık bir şey çıkmıyor.Yurtiçi de yurtdışı da.Ne yapmalıyım?
    Bu arada 2,5 sterlinlik kargo servisinden aldım 5 sterlinlik eve teslimattan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Arkadaşlar 3 gün önce shopto.net'den oyun aldım.Adresimi telefonumu filan verdim, bana bir kod geldi fakat ptt.gov.tr'ye girince bu koda karşılık bir şey çıkmıyor.Yurtiçi de yurtdışı da.Ne yapmalıyım?
    Bu arada 2,5 sterlinlik kargo servisinden aldım 5 sterlinlik eve teslimattan değil.

5 sterlin eve teslimat değilki? Takip kodu veriyor. 2side eve teslimat. 3DS rehberine bile yazdım ne olduğunu.
  • Peki alışveriş bitince transaction kodu aldım onu royal mail'e mi yazacağım?Eğer öyleyse hangi bölüme yazacağımı söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Peki alışveriş bitince transaction kodu aldım onu royal mail'e mi yazacağım?Eğer öyleyse hangi bölüme yazacağımı söyler misin?

Bunla hiçbirşey yapamazsın. O kodla yapabilceğin birşey yok.
  • Ee o zaman kargomun nerde olduğunu ve nereden teslim alacağımı hangi kodla öğreneceğim?
  • Cevap yazmana gerek yok buldum shopto rehberinden cevabımı...
    Teşekkürler bu arada bilgi verdiğin için:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.