Şimdi Ara

Ship Simulator 2006 (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
25.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CAPTAIN_34

Madem bu oyun sizi sarmadı birde VIRTUAL SAILOR a bir göz atın derim.50 yi aşkın gemi ve deniz altı var,istediğin her hava şartını kendin ayarlıyosun hemen hemen dünyanın heryerinde seyir yapabiliyosun,başka bir gemi ile çatışma durumunda gemi batıyor ayrıca oyun kullanıcılarının buluştuğu bir forumuda var.Bu foruma sürekli yeni gemiler ekleniyor.Bu gemileri ücretsiz indirip oyuna ekleyebiliyorsunuz ve oyun sürekli versiyon arttırıyo.Oyunu satın aldıktan sonra diğer bütün yüklemeler ücretsiz.flight simulatör kadar iyi değil ama mantık hemen hemen aynı.Ha unutmadan titanic bu oyunda da mevcut ben defalarca batırdım :).Size ana sayfasını veriyorum yeni duyan arkadaşlar bence bir göz atın...

VS MAIN PAGE : http://www.qualitysimulations.com/vs/

arkadaşım unutuğun bişey var oyun sadece 5-10 dk oynanıyor sonra kendini kapatıyor(demo) tekrar açmak lazım bide en fazla 5 gemi yüklenebiliyor ve bir screnio ama çok güzel bir oyun ona katılıyorum . Birde full olanını bulan arkdaşlar pm atabilirimi

• quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

arkadaşım unutuğun bişey var oyun sadece 5-10 dk oynanıyor sonra kendini kapatıyor(demo) tekrar açmak lazım bide en fazla 5 gemi yüklenebiliyor ve bir screnio ama çok güzel bir oyun ona katılıyorum . Birde full olanını bulan arkdaşlar pm atabilirimi

Ewet dediğin doğru ama DEMO için.Full versiyonunu alırsan nekadar harika bir oyun olduğunu göreceksin.Bu konuda yorum yapan arkaşların tam istediği gibi bir oyun...

VS MAIN PAGE :http://www.qualitysimulations.com/vs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAPTAIN_34 -- 30 Haziran 2006; 16:21:00 >

• Bu oyunada harika dedin ya pes yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunada harika dedin ya pes yani.

Gemi simulasyonları içinde en iyisi Virtual Sailor.Full sürümünü oynamadıysan basit gelebilir ama full sürümünü oynayıpta bu yorumu yapıyosan şaşarım.Bende full sürümü var ve kim gördüyse hayran kaldı.İstediğin her fonksüyon var ve sürekli update ediliyor.Bu tür simulasyon arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CAPTAIN_34

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunada harika dedin ya pes yani.

Gemi simulasyonları içinde en iyisi Virtual Sailor.Full sürümünü oynamadıysan basit gelebilir ama full sürümünü oynayıpta bu yorumu yapıyosan şaşarım.Bende full sürümü var ve kim gördüyse hayran kaldı.İstediğin her fonksüyon var ve sürekli update ediliyor.Bu tür simulasyon arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim....
    İyide ben Virtual Sailor dan bahsetmiyorum ki Ship Sim 2006 dan bahsediyorum

• Virtual Sailor biraz eskide kalsa simülatör kelimesi bitek bu oyuna yakışır buna bulaşmadan onu oynayın derim en azından çok daha gerçekci + istanbul da mevcut
  • Oyunu her ne kadar pek beğenmesemde Phi Phi adası ve su grafiklerine hayran kaldım.

Ship Simulator 2006 (ÇIKTI)

Ship Simulator 2006 (ÇIKTI)
  • baya bölüm oynadım artık romörkör görevlerini yapıyorum oyun gerçekten müthiş
  • Bende heveslendim şimdi üstad.Bir araştırayım bulabilecekmiyim oyunu.Sağol bizi bilgilendirdiğin için.
  • ssler çok güzel ama oynanabilirlik zor olmasa keşke...
  • Oyuna Add-On geliyor.Yeni görevler ve gemiler bululacak.Çıkış tarihi 23 Şubat 2007.
  • arkadaslar boyle zevk ıstıyosanız aynı zamanda savas olsun dıyosanız silent hunter 3 tam size göredir
  • Ya oyunu indirdim ama oyunu kuramadım BIN dosyası olarak gözüküyo oyunun setup ı ve birlikte aç diyor ne ile açmam lazım bu oyunu ya
  • HAYATIMDA BU KADAR BERBAT BİR OYUN GÖRMEDİM
  • ınsallah cabuk cıkar sabırsızlıkla beklıyorum
  • arkdaslar ben oyunun full indirdim kurdum ama oyun hiç kurlmus gıbı gozukmuyor bana ayrdım cı olrusanız cok sevınırım lutfen bu oyunu oynamak cok ıstıyorum :(:(:(
  • Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana acil yardım oyuna gıcık demiştim ama çok güzelmiş internetten fulunu indirme varmı varsa linki verirmisiniz aceleeeee
  • ya oyunun hilesi yada savesi yokmu bitmiş butun gemıler ıacmak ıstıyorum fullu var bende cok zor yanasıyo bu gemiler yahuuuuuu
  • kimse söylememiş ama oyunun add onnu çıkalı çok oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

titaniği batırabiliyozmu acaba

titanic'i batırdım
    oyuna patch yüklemezseniz yapay zeka olmuyor , bu yüzden gelen geçen size çarpıp batırabiliyor . titanici sürerken bi bot geldi çarptı , 1 saat vurdu vurdu 2 mizde battık . gemi batınca kamera dünyanın yuvarlak olduğu görülene kadar geri gidip bekliyor

bide taksiyi batırdım , new yorkta özgürlük anıtına yaklaşırken(oyunun 2 patchi var bunları yüklerseniz yapay zeka + new york geliyor) bi anda karaya oturdum sonra battı gitti

quote:

Orjinalden alıntı: viperay

oynayan arkadaşlara soru: kumanda kısmında gaz kolu var, dümen veya onun işlevini gören bir kol var, birde ufak vites e benzer joystick kolu var birtek sağa ve sola gidiyor onun ne olduğunu bilen var mı? ne işe yarar?

büyük şilepleri liman içinde hareket ettirmeden önce burnunu sağa sola çevirmeye yarıyor

+ oyunun 1 cd olduğuna bakmayın oyunun ana dosyaları sadece 130 mb kadar , gerisi eğitim videosu

• YA ARKADASLAR ALLAH RIZASI ICIN SHIP SIMULATOR 2006 NIN BITMIS SAVESI YOKMU YAA YADA HILELERI BILENLER LUTFEN BANA PM ATSIN PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.