walla bana mewtwo wersen ben sana bütün pokemonlarımı weriridim
Vereyim ne verirsin :)
pokemoncrater şuan acayip bi şekilde yavaşladı. İki saattir bi sayfayı açmıyor. O yüzden pek emin değilim, ama galiba bende Shiny Snorlax var. Lakin Mewtwo da var. Neyse elimdekini başka bi hesaba atabilirsem veririm Snorlax'ı.
yaw bende mewtwo arıyom ama vazgeçmek zorunda kaldım çünkü çok şey istiyolar her neyse bendede yokmuş snorlax fırsat gitti
niye zaptosu ayırıyosun ki her yerde çıkıyo nerdeyse zaptos ya
quote:
Orjinalden alıntı: sano
pokemoncrater şuan acayip bi şekilde yavaşladı. İki saattir bi sayfayı açmıyor. O yüzden pek emin değilim, ama galiba bende Shiny Snorlax var. Lakin Mewtwo da var. Neyse elimdekini başka bi hesaba atabilirsem veririm Snorlax'ı.
bakta varsa istedigin efsaneyi veririm çok lasım :(
Shiny Snorlax'ı Trade'e koydum, Mewtwo'yu teklif et.
Sano Moltress ne oLdu ya tekLif yaptım senin Moltres ve benim Arcutino görünmüyor Tradede sorunmu var:S
tekLif yaptım
Moltres'e karşılık Articuno teklifini kabul ettim, senin poke bana geldi galiba, benimkinin de sana gelmiş olması lazım ama bilemiyorum.
Shiny Snorlax'a karşılık Mewtwo teklifini de şimdi kabul ettim, hadi hayırlı olsun.
Geldi hayırlı olsun. Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme