Şimdi Ara

Shinken Ryu MMAA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eyüp'ün tam olarak neresinde bu kapalı salon ders gün ve saatleri aynı mı bir de aylık ücretiniz ne kadar?
    saygılar...
  • suan inosanto (bruce lee nın ogrencisi) jkd sisteminin içine kali, pananjaktman yada panankutan, jujutsu eklemiştir. bunu bir ileri kademeye onun oğrencisi paul vunak çıkararak sistemi zenginleştirmiştir.

Benim alanıma girdiği için sadece bu kısım üzerinde yorum yapacağım.

Inosanto hiç bir zaman Jun Fan ( Jeet kune do ) sisteminin içine yukarda sözü geçen stillleri koymamıştır. Sistemin orjinalliğini bozmamış zenginleştirmiş ve belirli bir sırayı takip etmesini sağlamıştır.

Paul Vunak ta sistemi zenginleştirdi diye bir şey yok. O sadece Konseptin ( sistemin değil ! ) içinden bir kaç şeyi cımbızla çıkarıp dünyanın hemen hemen en başarılı kısa süreli savunma programın çıkarmıştır.

Darkriege arkadaşım inosanto nun öğrencisi olduğunu söylemiş, sanattanda iyi anladığı belli benimle bir temasa geçerse sevinirim.
  • Merhaba Darkriege

inosanto öğrencisi olduğunu söylemişsin yanlış görmediysem. Kendisiylemi çalışıyorsun Los Angeles ta yoksa bir öğrencisiylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooden

Shinken Ryu jiu jitsu çalışmaları her salı ve persembe günleri 4.leventte wado ryu salonunda devam etmektedir.

yer dövüşü konusnda kendisini ilerletmek yada eğitim almak isteyen arkadasların bilgisine sunulur

bilgi için
    http://www.shinkenryu.com/

Ben buraya mail attım ama cvp glmedi bilgi alabileceğim bşka neresi var?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.