Bildirim
Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (62. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yeni bölüm çıkmış. _____________________________ -
Yine en heyecanlı yerde bitirmeyi başarmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: resolument
Yine en heyecanlı yerde bitirmeyi başarmışlar.
Dev formundaki eren hanjiye tamam diye kafayı eğince hanji nasıl kızardı

_____________________________ -
Mükemmel bir bölümdü yine
Bittiği yere bakar mısın
Ben eren power up alır diyordum kısmende olsa aldı gibi
Haftaya bu kadar aksiyon olacağını sanmıyorum . Nasıl kaçacaklar diye merak ediyorum sadece .
_____________________________ Waiting: Half-Life 3, FROMSOFTWARE GAMES, Kingkiller Chronicle Book 3 -
Bölüm çok iyiydi. Beklediğim gibi. Yalnız game of thrones da bile bölümü böyle bitirmiyorlardı. Böyle final mi olur lan her hafta her hafta
Can ulan bizimki de..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
32
Öf be ne bölümdü
Animasyonlar şahaneydi. Manga okumama rağmen fena etkiledi. Gerçi buraları okuyalı bayağı oldu fazla hatırlamıyorum.
Animelerin genel olarak soundtrack kullanmalarına bayılıyorum. Bu bölümde de çok güzel serpmişler. Zaten bu soundtrackları senelerdir manga okurken dinlediğim için bende yerleri ayrıdır. Animenin içinde doğru kullanılınca tadından izlenmiyor.
Çoğu devasa bütçeli Hollywood yapımı filmde bulamıyorum maalesef bunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 14 Mayıs 2017; 7:28:17 >_____________________________ 
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
-
-
maymun titanın olayı nedir arkadaşlar? özet geçer misiniz? soruyu tam soramadım spoylır olur diye :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''Sükûnet varsa kelâmın, karanlık varsa aydınlığın, ölüm varsa yaşamın: özgürce uçabiliyorsa şahinin bir kıymeti olur.'' -ea'nın yaratılışı

-
çok hızlı oluyor her şey :) yoksa ban mı öyle geldi
güzel yerde bitti yine. merak ediyorum nolacak diye. şeytan dürtüklese de mangaya bakmamaya çalışıyorum.
daha önce de söyleyenler olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: belli belirsiz
güzel yerde bitti yine. merak ediyorum nolacak diye. şeytan dürtüklese de mangaya bakmamaya çalışıyorum.
daha önce de söyleyenler olmuş.
Ben 3 sene önce falan mangada buralardaydım, bence anime daha iyi işliyor. Sezon bitince bakılabilir ama.
O sahne mangada da öyleydi, tam olarak animedeki halini hayal etmiştim garip ama çok iyi adapte olmuş bence.
_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
vay bilgilendirme için teşekkürler.
sahne olmuş olmuş bence de.
quote:
Orijinalden alıntı: kozmoslu
maymun titanın olayı nedir arkadaşlar? özet geçer misiniz? soruyu tam soramadım spoylır olur diye :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir bakıyoruz belediye gibi tüm aileyi toplamışlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına inandırmaktan daha kolaydır. -Mark Twain -
quote:
Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist
_____________________________ Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
-
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist
_____________________________ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına inandırmaktan daha kolaydır. -Mark Twain -
Bölüm güzeldi
_____________________________ Waiting: Half-Life 3, FROMSOFTWARE GAMES, Kingkiller Chronicle Book 3 -
1.sezonu izlemiştim.
2.sezonun tüm bölümlerinin bitmesini bekliyorum,bitince izleyeceğim._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
bir de normal sohbet edermiş gibi birden başladı noluyo yav dedim

kullanıcısına yanıt