Şimdi Ara

Shilei Fan Club (Ne Lvl Atlamak,Ne İtem Yapmak Tek İstegimiz Seni Görmek Shilei) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Shaban

ooooo olsun.Peki Shileyi neler yapıcaksın????

SÜRPRİZZZZZ
  • pathosta araştırmaya gidiom şimdi milletten görüş alcam id im ShileiArastirma01 sizde böyle koyun 02 03 diye gitsin. bu işin arkasındaki sır perdesini sökelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slauter

benide araştırma ekibine ekle lıtfen cok zevkli olacak

Sende bir shileistsin dostum.Shilei ile ilgili anlatmak istediklerin varmı.

Valla süpriz dedin çok heyecanlandım delürük.

dark_ napt1n ya gülme krizine girdim.Evde kahkalar ata ata dolaşıyom.ç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoonna -- 2 Eylül 2007; 16:18:02 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Slauter

benide araştırma ekibine ekle lıtfen cok zevkli olacak

Sende bir shileistsin dostum.Shilei ile ilgili anlatmak istediklerin varmı.

Valla süpriz dedin çok heyecanlandım delürük.

var o bir efsane inanılmaz bir warrior gecen p1 de gezerken onu otururken gördum! inanamadım hemen ss aldım neden oturuyordu acaba başına bişey mi geldi

• Dark sagol bu düşüncelerin için.Bizde aynı şeyler düşünüyoruz.

Dipnot:Gülmekten öldüm evde yerlere yattım.Sss almayı ögreniyim hemen pathosdayım ShileiArastrma02
  • quote:

Dark sagol bu düşüncelerin için.Bizde aynı şeyler düşünüyoruz.

Dipnot:Gülmekten öldüm evde yerlere yattım.Sss almayı ögreniyim hemen pathosdayım ShileiArastrma02

Gündüz yapmayalım bence gece daha iyi olur ıssız.
  • http://img48.imageshack.us/my.php?image=shileilx5.jpg arkadaşlar inanmayacaksınız ama shilei orada değildi !!! pathos 1 de shileinin yerinde yeller esiyordu!! oyunda değildi pm is açılmıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Couteau -- 2 Eylül 2007; 16:26:09 >
  • dark_ ciddimisin sen şu anda yıkıldım öldüm.P2'de olmasın.BELKİ TEK BAŞINA FELANKOR KESMEYE GİTMİŞTİR.MERCHTANTTAKİ +8leriyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_

http://img48.imageshack.us/my.php?image=shileilx5.jpg arkadaşlar inanmayacaksınız ama shilei orada değildi !!! pathos 1 de shileinin yerinde yeller esiyordu!! oyunda değildi pm is açılmıyordu...

Evet dün gece de orada değildi acaba ne oldu acil bir işi çıkmıştır belki de gelir şimdi.

Edit : Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 2 Eylül 2007; 16:26:06 >

• olamaz bi shilei siz naparız nerdesin shileiii !!!!!! -- Shaban beni de araştırma bölümüne yazarsan sevinirim --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Couteau -- 2 Eylül 2007; 16:29:18 >

• Protesto ediyoruz.Shilei OLMADAN knightın anlamı kalmaz.O benim umut güneşimdi neşemdi o gitti heryer kararıyor..
  • quote:

Protesto ediyoruz.Shilei OLMADAN knightın anlamı kalmaz.O benim umut güneşimdi neşemdi o gitti heryer kararıyor..

Vah vah çok üzüldüm.

• Shilei' nin fanatikleri sadece bizler deil.. bu oyunu oynayan kızlarda onun hayranı oldular.. Shilei bu sewenlerini bırakıp nerey gittin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

quote:

Protesto ediyoruz.Shilei OLMADAN knightın anlamı kalmaz.O benim umut güneşimdi neşemdi o gitti heryer kararıyor..

Vah vah çok üzüldüm.

Aynen shileist dostum

Şimdi napıcagız bir fikrin varmı?

AH DC OLUPTA oyuna giremedigimiz günlerde seni düşünüp gireriz ulan.Sen giriyorsun bizde giriyoruz derdik sen bizim umut ışıgımızdın.Şimdi nerdesin???

• Shilei den korkuyorum benide ekle
  • Hoşgeldin Usta Assas.Senin gibi bir ustayı korkutuyorsa durmak lazım orada.Senide ekliyorum kulune Shileist olucaksın bu şana yakışıcaksın.

Eeee diger konudaki shilei severler nerede????
  • Tuvalete gitmiştir nereye kaybolcak yaa sizde herşeyi kötüye yoruyorsunuz..

Ekle üstad...
  • Eekledim dostum artık sende bir Shileistsin bize Shieli hakkında herşeyi anlatabilirsin...
  • Güncel.
  • o dediğiniz adam kimdir??
    ne iş yapar kimin nesidir
    acın biraz konuyu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.