Şimdi Ara

Shiba Coin hayatımı değiştirdi(The Shiba Returns-Rises) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
4
Favori
16.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ahahaha

20k çok büyük para mı senin için

puhahahaha

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

bilmemki yatırsam kaç liram olur

• Tek bir projede değil ama totalde 200 bini gördüm bende geçen aylarda ki düşüşte 150 ye kadar indi bir miktar çektim şimdi kalan yine 150 lerde vardır

Neyse paranızın bir miktarını alın. Bir miktarınıda yeni projeler için ayırın. Tabi karar sizin.işin sonudunda güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • educationist E kullanıcısına yanıt

tesla muhabbetleri dönüyor şimdi de yarın 10x olup olmayacağının garantisi yok YTD

• kunglao K kullanıcısına yanıt

bilemeyiz kimse bilemez çoğu kişi yılbaşına kadar bekliyor kimisi 2022 yılsonuna kadar

sıfırlanır mı shiba ?

• kunglao K kullanıcısına yanıt

sıfır atmasını bekliyor herkes sıfırlanmasını değil ytd

Bir miktar zaten hodl etmek mantıklı bende de var biraz onları hodl ediyorum.

• Ben geçen dönem yüksekten yakalandım, şimdi yarısını bozup maaliyetimi çıkardım gerisini ya yükselirse diye tutuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu adam çekmeden çekmeye çalış. Cüzdanı takip edenler en ufak hareketini yakaladıklarında sell orderı basarlar acımazlar valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 1 Kasım 2021; 23:13:7 >

• Böyle kişilerin söylediklerine sakın itibar etmeyin. Bu tip koinleri ben de alıyorum ama ama maksimum 40-50 dolarlık. BTC bile alsanız sakın kaybetmeyi ve/veya senelerce beklemeyi göze alamadığınız parayla (Kaybetme Shiba gibi paralarla senelerce bekleme de BTC gibi paralarla olur) bu işlere girmeyin. Konuyu açan arkadaşın haberi yok ama ayı sezonu başlarsa ve parayı bozmazsa elindeki Shiba 20 bin TL'nin çok altına düşer. Ben deyim 10 bin siz deyin 2 bin. Ha Shiba da bir BTC, ETH, LTC falan değil ki 2-3 sene yerlerde sürünsün bir daha ki boğa sezonunda düştüğü yerin yukarısına çıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 2 Kasım 2021; 17:25:23 >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

ne zamandır bu işlerdesin bilmiyorum ama piyasaları takip etmiyorsun sanırım

Adamın aklı az ve/veya bilgisiz kredi çekip bu işlere giriyor. Kazandıysan hayırlı olsun ama daha çok kazanayım diye burada reklam yapıyorsun. Allah'a inanmıyorsan bile insan olarak şu yaptığını bir düşün. Yaptığın şeyin adı nedir? Ben seninle bilgi yarıştırmayacağım. Madem sen biliyorsun, Shiba'nın bir BTC'ye göre riskinin binlerce kat fazla olduğunu benden iyi biliyorsun.

Artı madem ki biliyorsun, Shiba'ya bu saatten sonra yüklü parayla girilmeyeceğini benden iyi bilirsin. Zamanında görüp girmen gerektiğini, göremediysen ah vah etmek yerine fırsatlar bitmez deyip başka proje kovalamak gerektiğini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 2 Kasım 2021; 18:0:42 >
  • Xakler kullanıcısına yanıt

shiba için binancede 100x yok hocam.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

güzel özetlemişsin hocam. papaz her zaman aynı pilavı yemez. bi düşerse esamesi okunmaz. long açıp bekliyorlar. çakarlarsa aşağı çok can yakarlar.

• kellemrt kullanıcısına yanıt

aynen öyle çakılabilir o yüzden dikkatli olmak gerekiyor

• sana öyle mi oldu 

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

knk cidden bu konuyu buraya açtığıma pişman ettiler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.