Şimdi Ara

Sherlock Holmes Hikayelerinden En iyilerini Seçelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce Sherlock Holmes kitapları arasındaki en iyi hikaye/dava hangisi? Ben şimdiye kadar 4 kitap okudum(Martı Yayınları) 6 Napolyon'un Esrarı, Wısterıa Köşkü, Dans Eden Adamlar, C.A.Mılveron Vakası, Musgrave Töreni, Bruce Partıngton Planları,Sarı Surat iyiydi. Diziden izlediğim kadarıyla da en iyi Baskervilleydi. Sizce hangileri ?

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilal0 -- 16 Ocak 2014; 22:19:48 >

• Kirmizi kordun superdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatr123

Kirmizi kordun superdi

Benekli Kordon değil miydi o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

quote:

Kirmizi kordun superdi

evet yanlış hatırlamışım galiba araya bir sürü kitap girdi ama bence en iyierinden biriydi
  • Baskerville'nin Laneti bayağı hoşuma gitmişti.
  • Kızıl Soruşturma'yı ilk okuduğumda çok beğenmiştim.
  • quote:

quote:

quote:

Kirmizi kordun superdi

evet yanlış hatırlamışım galiba araya bir sürü kitap girdi ama bence en iyierinden biriydi

Evet o da çok güzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcollmX

Baskerville'nin Laneti bayağı hoşuma gitmişti.

Aynen Sherlock'un ilk kez gerçekten korktuğu hikaye oydu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solert

Kızıl Soruşturma'yı ilk okuduğumda çok beğenmiştim.

Ben da bu aralar okurum herhalde.
  • Baskervillerin Köpeği ve Kızıl Soruşturma iyiydi. Dortlerin esrarı da güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

Baskervillerin Köpeği ve Kızıl Soruşturma iyiydi. Dortlerin esrarı da güzeldi

Onlarıda okurum en kısa zamanda romlanlara bi başlıyım.
  • Mavi Yakut, Bükük Dudaklı Adam. Daha bir sürü sayabilirim hepsi birbirinden güzel
  • Çok eskiden okumuştum ama Kizil Soruşturma çok etkileyiciydi. Bence direk ona başla sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermine

Çok eskiden okumuştum ama Kizil Soruşturma çok etkileyiciydi. Bence direk ona başla sen

Zaten 5 kitabı bitirdim dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

Mavi Yakut, Bükük Dudaklı Adam. Daha bir sürü sayabilirim hepsi birbirinden güzel

Bükük dudaklı adam çok iyiydi unutmuşum
  • 5.Kitabı da bitirdim sayılır 1 hikaye kaldı. Şimdiye kadar en çok güldüğüm hikaye 3 Garrideb oldu hala gülüyorum bu kitapda da mazarin taşı baya güzeldi. Ama en iyi önsözdü öyle bi duygulandım ki anlatamam. Bir an Arthur Conan Doyle yaşasa da imazalatsak şu kitapları diye içimden geçirmedim değil.
  • quote:

5.Kitabı da bitirdim sayılır 1 hikaye kaldı. Şimdiye kadar en çok güldüğüm hikaye 3 Garrideb oldu hala gülüyorum bu kitapda da mazarin taşı baya güzeldi. Ama en iyi önsözdü öyle bi duygulandım ki anlatamam. Bir an Arthur Conan Doyle yaşasa da imazalatsak şu kitapları diye içimden geçirmedim değil.

Kesinlikle. Her hikayeden sonra iç geçiriyorum keşke yaşasa. Her hikayesi farklı bir başyapıt gibi

• quote:

quote:

5.Kitabı da bitirdim sayılır 1 hikaye kaldı. Şimdiye kadar en çok güldüğüm hikaye 3 Garrideb oldu hala gülüyorum bu kitapda da mazarin taşı baya güzeldi. Ama en iyi önsözdü öyle bi duygulandım ki anlatamam. Bir an Arthur Conan Doyle yaşasa da imazalatsak şu kitapları diye içimden geçirmedim değil.

Kesinlikle. Her hikayeden sonra iç geçiriyorum keşke yaşasa. Her hikayesi farklı bir başyapıt gibi

Aynen öyle Bu romanlarda bitince ne okuyucam diye kara kara düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ben bitirmemek için elimden geleni yapıyorum 9 tane kitabı var zaten 3 tanesi bitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bitirmemek için elimden geleni yapıyorum 9 tane kitabı var zaten 3 tanesi bitti

Bazı kitaplarda önsözler var onları oku çok güzel. Bir de 4.kitaptaki son hikaye harika onu bir an önce okumalısın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.