Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce 00 i sonra 1 i izledim valla geçti artık :) ama çok hoşuma gitti,her şey çok iyi guzelde egosu fenaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti ya, laa...

Süper dizi yapmış adamlar.

Aşağılamak gibi olmasın ama Türkiye'de bu dizinin senaryosunu yazabilecek (kitap uyarlaması dahi olsa) zekada ve yetenekte snerasit olduğunu pek sanmıyorum.

Neyse 3. sezonu bekliyecez artık.

Bu arada bu kitaplarını alıp okuyucam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Zaman

Bitti ya, laa...

Aşağılamak gibi olmasın ama Türkiye'de bu dizinin senaryosunu yazabilecek (kitap uyarlaması dahi olsa) zekada ve yetenekte snerasit olduğunu pek sanmıyorum.

Altına,üstüne,sağına,soluna imzamı atarım.
  • quote:

Bitti ya, laa...

Kitaplarını okurken dizinin etkisine gireceğini sanma pek. Moffat'ın Sherlock'uyla, Doyle'un Sherlock'u arasında fark var. Kişilik olarak temel özellikleri almış olsa bile Moffat bunu kendine göre tasarlamış. Doyle zamanına uygun bir şekilde tasarlamış. The Adventures of Sherlock Holmes dizisini izleyebilirsin eğer Doyle'un tarzını öğrenmek istersen. Tabi ki senin hayal gücüne de dayalı. Ama Sherlock Holmes her haliyle güzeldir

• Bulunsun.
  • sir doyle'un sherlock holmes serisinden ilk 2 kitabı okudum moriarty hikayesi çok üstünkörü anlatılmış bir anda oldu bittiye getirilmiş gibiydi olay 25 sayfadan fazla sürmesi gerekiyordu hikayenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Bitti ya, laa...

Kitaplarını okurken dizinin etkisine gireceğini sanma pek. Moffat'ın Sherlock'uyla, Doyle'un Sherlock'u arasında fark var. Kişilik olarak temel özellikleri almış olsa bile Moffat bunu kendine göre tasarlamış. Doyle zamanına uygun bir şekilde tasarlamış. The Adventures of Sherlock Holmes dizisini izleyebilirsin eğer Doyle'un tarzını öğrenmek istersen. Tabi ki senin hayal gücüne de dayalı. Ama Sherlock Holmes her haliyle güzeldir

La oğlum, yine mi sen lan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Bitti ya, laa...

La oğlum, yine mi sen lan?

Hee

• İlk sezonu bitirdik yani 3 bölümü,hemen ardından sherlock gibi çıkarımlarda bulunmaya başladık arkadaşla..

Hatta arkadaşla kantinde bir kız belirleyip onun hakkında çıkarımlar yaptık,kaçıncı sınıf,hangi bölüm,nerden geliyor gibisinden.Çıkarımları karşılaştırdık sonra da gidip sorduk kıza hiç birisi doğru çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

İlk sezonu bitirdik yani 3 bölümü,hemen ardından sherlock gibi çıkarımlarda bulunmaya başladık arkadaşla..

Hatta arkadaşla kantinde bir kız belirleyip onun hakkında çıkarımlar yaptık,kaçıncı sınıf,hangi bölüm,nerden geliyor gibisinden.Çıkarımları karşılaştırdık sonra da gidip sorduk kıza hiç birisi doğru çıkmadı

Zevkli olmuştur ama heralde. Bir de ben deniyeyim bir ara

• Beyin egzersizi niyetine izliyorum. 2. sezondayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

İlk sezonu bitirdik yani 3 bölümü,hemen ardından sherlock gibi çıkarımlarda bulunmaya başladık arkadaşla..

Zevkli olmuştur ama heralde. Bir de ben deniyeyim bir ara

olmaz mı, bir de kesin konuşuyoruz şöyledir böyledir diye,ama hiç birisi çıkmadı.Ondan sonra da hocalara sardık,giydikleri kıyafetler,ayakkabılar,hal hareketleri vs titizlikle inceliyoruz ama bir şey bulamıyoruz ayrı mesele

bu arada 2. sezon birinci bölümü de izledim,aklımda soru işaretleri var,2 bölümü de izleyeyim cevaplarını bulamazsam yazacağım buraya..

• beyler bende yeni başladım ve bitecek de o kadar zaman arşivde tuttum izlemedim sildim simdi bir bölüm izleyeyim dedim sardı güzel dizi
  • yeni sezon ne zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

yeni sezon ne zaman ?

Ocakta galiba.
  • son bölüme geldim ama izlemiyorum

bitecek sonra ne izleyecez diye korkuyorum fena kaptırdım kendimi diziye.
  • Sezon finaline kadar izlemiştim bende o kadar etki bırakmadi kişiden kişiye değişir yeni bölümü o kadar beklemiyorum ama çıkarsa merak eder hemen izlerim kaliteli dizi
  • tamamını izlemedim nerde kaldığımıda unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

tamamını izlemedim nerde kaldığımıda unuttum

Ben HIMYM'da nerede, kaçıncı sezonda kaldığımı unuttum. 8 Sezonluk dizi. Senin topu topu 6 bölüm var zaten baştan başla nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

tamamını izlemedim nerde kaldığımıda unuttum

Ben HIMYM'da nerede, kaçıncı sezonda kaldığımı unuttum. 8 Sezonluk dizi. Senin topu topu 6 bölüm var zaten baştan başla nolacak

o daha kötüymüş hacı

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.