ben str priestim elimde sword silah var rakip asasin elinde sherion+7 olursa iron sette takarsa benim vurdugumun yuzde 35i bosa gider. hemde sword rapid sadece iron takilarinda var. en cok kullanilan ske belte yok.string of skullda yok glacier damege fazla rakibi etkilemez ama yabana atilamaz verdigi str bonus ustune daha cok pot almasini saglar.
bide ske beltteki string of skulldaki atak power by'in etkisiz olduguna inanmiyorum ben okcuyken ske belti cikarip elf belti taktigimda atak performansinin hantallastigini gordum simdi str priestim.glass belti takip stringi cikardigimda yine atak olarak hantallastigini gordum simdi diyecekler stringte str var.cikardiginda atagin dusuyor o yuzdendir damage uzerinden hantallasma degil bu.sanki silahin seriligi azaliyor gibi bisey
@:BLooD: Hocam başta dediğin doğruda dodging rate veren takılar ve silahlar hakkındaki düşüncen yanlış . 6 yıl knight oynadım bu süre zarfında hep assassin oynadım dodging rate olayınıda baya bi denedim . Attığım skill sayısında değişme olmuyordu yani ne seri atıyorsun ne atağın artıyor nede fazla vuruyorsun sadece görüntü. Ayı İron Earring gibi diyeyim ben size . Eskiden çalışıyordu ama şuan özellikleri kapatıldı şehir efsanesi gibi dolanıyordu edanada ama tl ile alan adamın elinde patlıyordu halada satılmaya çalışıyor iron earring
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
@:BLooD: Hocam başta dediğin doğruda dodging rate veren takılar ve silahlar hakkındaki düşüncen yanlış . 6 yıl knight oynadım bu süre zarfında hep assassin oynadım dodging rate olayınıda baya bi denedim . Attığım skill sayısında değişme olmuyordu yani ne seri atıyorsun ne atağın artıyor nede fazla vuruyorsun sadece görüntü. Ayı İron Earring gibi diyeyim ben size . Eskiden çalışıyordu ama şuan özellikleri kapatıldı şehir efsanesi gibi dolanıyordu edanada ama tl ile alan adamın elinde patlıyordu halada satılmaya çalışıyor iron earring
kardes eger sen harpy's beltteki elf beltteki dodging rateden bahsediyorsan o genel ability defansla alakali bi olay.calisiyormu calismiyormu onuda denemedigim icin bilemem ben ske belteki string of skulldaki attack power by'den bahsediyorum rakip uzerindede hayvan uzerindede bunlari cikarip baska bi taktigimda performans dusuyor gozle gorulmese bile hissediyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme