Şimdi Ara

SHEPARD VE AĞLAMA DUVARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam umarım ... Bu arada ikisi çok iyi hocam boun inşallah gelir , hakkettiniz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • swarley- kullanıcısına yanıt
    Hukuk neden daha ön plana çıksın ki? Şu anki durumu tam bir facia. Normal şartlarda gerilemesi gerek.

• Hocam eski hesabimla beraber 2 yıldır bu forumdayım ve bariz şekilde bu sene hukuk başlıkları daha fazla , algıda seçicilik olduğunu da düşünmüyorum. Gecen senelerdeki kadar iibf konusu bu sene çok yok.

• swarley- kullanıcısına yanıt
    insallah hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ozel sektorun durumu cok daha kotu o nedenle sanirim

• Knk moralim istemsizce bozuldu bu sonuç yüzünden. Sıralamalara bakınca 10-15k arası yapmam gerektiğini düşünüyorum. Ama sonuç hüsran. Üzülmenin bir faydası olmayacak sonuçta. Şu Bilkent’i bir göreyim kesin kararımı vereceğim. Büyük ihtimal kalırım diye düşünüyorum

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Suyuna gidince sorun olmuyor ama ilerde kafama kakar diye düşünüyorum. Bakalım nolcak. Koç felsefeyi araştırıyorum bu aralar

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    daha once yerlesene burs verse ben de yazacaktim bu sene. direkt cap yapiliyormus zaten isletmeyle vs.tubitak da bana 1000 lira verecekti tyt 25k icinde oldugum icin

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    İnsafsızlık oluyor bunların yaptığı. Saçma bir politikaymış gerçekten

Hocam sayısal olsa bir şey diyemeyeceğim ama tm de gerçekten rahat çekiliyor bence. MAT 2 MAT 2 MAT 2

• schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Hocam sınavdan çıktıktan sonra pkoblara baktım keşke biraz çalışsaymışım dedim. Okulda da görememiştim pkob. O yüzden karamsardım o konuya karşı. Yaptığım yanlışta fonksiyonda 1-2 mi 1 mi arasında doğruyu işaretleyip sonra yanlış yaptım awk. Neyse ölenle ölünmez diyelim. Seneye böyle gelirse konular 40-0 yapmaya çalışacağım bakalım

Hocam kolay gelir zor gelir, lti gelir lti gelmez bilemem ama mat2 ile kalkın mat2 ile yatın mezuna kalacaksanız :)

• schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz hocam. 34.75’in üstüne çıkacak şekilde çalışmama devam edeceğim kalırsam. Yarım kalan kitaplarım kakmıştı bu sene. Onları temizleyip üstüne bir kitap çekerim yaya yaya. Sonrası deneme zaten :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.