Bildirim
Shazam Rexona (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Allah’a şükürler olsun blokluyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kodlar tükenmiş _____________________________ İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\ -
+25
Burası sıcak fırsatlar bölümü. Beğenmeyenler başka bölümlere geçsin.
-
15 tane kod aldim daha fazla alamadim diye uzuluyom 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2017 Snooker Dünya Şampiyonu Mark Selby Reis -
Geçen migros-algida kampanyasında da aynısı oldu. Kampanya süresi devam ederken kampanya bitmişti. Muhtemelen bu da öyle olacak kaçışı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: furkana.
Geçen migros-algida kampanyasında da aynısı oldu. Kampanya süresi devam ederken kampanya bitmişti. Muhtemelen bu da öyle olacak kaçışı yok.
orda 1500 tane almıştım :d
ama burda cocuklarca suç yok bence
toplasan 1000 tane vermişlerdir
kampanya 1-2 gün sürmeden bitmiş
çok az stok var sanırım_____________________________ -
Beyler ne kadar olay yapmışsınız altı üstü bir deodorant yav çevreyi zehirlemekten başka işe yaramaz ben zaten roll on kullanıyorum bedava verseler almam ozona bir delik te siz açmayın boşverin
Rekor kimde?
-
-
Hazirladigim mouse uygulamasi kendi kendine 13586 adet kod almis. Allah bereket versin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ /// -
Şuna +1 verip öne çıkaralım.
Yönetimin umursayacağını sanmıyorum ama belki anasayfaya falan çıkarırsak anca.
https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-bolumune-gercek-olucu-arkadaslardan-yonetici-alin--131669496
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ *Beleş beleştir. *Ona bunu nasıl yaptığını sordum.https://www.youtube.com/c/dhamcui blogum -
Bunun olumsuz yanlarını düşündünüz mü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ortak kararla seçilsin/oylama yapalım dedim.
Bence sıkıntı yok. Sonuçta işini kötüye kullanırsa atarlar yönetimden 1-2ay deneyip np.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ *Beleş beleştir. *Ona bunu nasıl yaptığını sordum.https://www.youtube.com/c/dhamcui blogum -
yöneticilik öyle kolay iş değil, hem ölücu adam bilgisyar başında fırsat takip ederek zaten zamanı gidiyor, bi de yöneticilik yaparsa bilgisyar başından kalkamaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
vallahi bi tane kod alamadım 
Ama ölücülere de sovmuyorum. Fazla kod alan varsa verirse iyi olur gittiğimde ben de alırım.
Bu vakte kadar ben de fazla alanlara çok sövdüm ihtiyacıım kadar akırdım başkası da alsın derdim. Ama ben 2 tane almışım bakıyorum adam 80 tane aldım diyo ihityacı olana yine gitmiyo yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android