Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam problem çözüldü.. cvbs yazıyordu ekranda rgb yapmaya uğraşmıştım olmamıştı.. kendiliğinden oldu.. nasıl olduysa.. bu kadar farkedeceğini düşünmemiştim.. şimdi güzel lcd diyebiliyorum.. ilgilenen herkese teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: hdmi 1.3

arkadaşım lc46x20e lcd 1 hafta kullandımve görüntüler gayet iyiydi sen plazma ile lcd karşılaştırıyorsun plazman 50 inc dsmart takılı , lcd 52 digitürk takılı baştan olay kopmuş , ayrıca plazmanın full hd değil hd ready yanlış bilmiyorsam .güzel lcd güle güle kullan

• bu arada pioneer 46" krl-46v güzel indirimde haberiniz olsun biliyorsunuz sharp panellidir kendileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

bu arada pioneer 46" krl-46v güzel indirimde haberiniz olsun biliyorsunuz sharp panellidir kendileri

Nekadar sadays üstad? ben geri kaldım birazcık...
  • Selamlar,

EnPlus'ta 4600TL fiyat biçilen, LC46DH77 hakkında görüşü olan var mı?

Visible screen size 117 cm (46")
    Resolution 1920 x 1080 x 3
    HD-ready / HD-ready 1080p • / •
    HDTV / HDTV 1080p • / •
    HDD / Flash Memory - / -
    Panel response time (ms) 4
    Brightness (cd/m²) / Contrast ratio 450 / 2000 ??
    Backlight System LED/Multi/RGB+ - / - / -
    100 Hz Function •
    Advanced Super View / Pure Black Panel • / •
    Viewing angle (horizontal/vertical) 176° / 176°
    Operating time of backlight (60.000 h) •
    Digital combfilter •

HDTV (MPEG4, H.264) •
    DVB-T / Analogue • / •
    DVB-S / DVB-C - / -
    PAL-B/G, PAL-D/K, PAL-I • / • / •
    SECAM-LL, SECAM-B/G, SECAM-D/K • / • / •
    NTSC,PAL60 Hz via AV-Input

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu #

• -Tavsiye etmiyorum!
    -46" için bu fiyat artık çok fazla!

++
  • Hızlı cevabınız için teşekkürler sevgili albani

Görüşüm, fiyatın değişkenlik gösterebileceği (pazarlık vs.) Dolayısıyla, fiyat haricinde, bu TV için görüş belirtebilir misiniz?

Anladığım kadarıyla bu konuda engin bilgi sahibisiniz. Yorumlarınız itibar görmekte. Faydalanmak isterim.

Teşekkürler..
  • @vakko

Kısaca yazdım,tavsiye etmiyorum!
    Parasını geçtim zaten ama bu seri ve diğer bir çok Sharp seriside,daha Avrupada sitelerde bile kullanıcıları olmayan
    onlarca Sharp modellerinden bir tanesidir+

Sen o paraya Samy/Sony/Phil bak,çok daha iyi tercih yapmış olursun ama FULLHD için 46 dan aşağısını tavsiye etmem!

Sharp ta şuanda 2008 model bile panel yok alınası!

++
  • Sharp yeni LED-baclit paneller gelmeye hazır!!

Ağustos ayında iki yeni seri olarak geliyor(aslında aynı seridir)

LE600&700

Ancak kimse heveslenmesin bunlar LD-RGB LED Baclit paneller değil

White-LED paneldir ve Native CR 4.000;1/RT 6/4ms lik yeni nesil(X-Gen Panel) ASV-PureBlack Modül lü+

32"-52" ebatlı

++
    Global Krizin etikisiyle bütün Japon üreticilerin üretim ve projelerinde gecikme yaşanmaktadır!!
    Sakai-City Plant ın hala full kapasite üretime geçememeside bundan dolayıdır!

Sony bu arada $ 350Milyon luk yeni bir yatırıma gidiyor Sharp ın Sakai-City Plant tesislerinde
    ve Sony artık Sharp ortağı olarak çalışmaları hızlandırmıştır,yakın gelecekte Sony panellerinde
    Sharp Modüller kullanılmaya başlanacaktır(High-End serilerinde)

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 7 Ağustos 2009; 22:12:27 >

• Yakında,benim asıl panelim/konum olan SHARP a ağırlık vereceğim!

tıkla ve sürprizi izleyin>>>> http://www.sharpertechnology.co.uk/

++
    Seri istediğim gibi çıkarsa bu sefer milleti Sharp LED çi yapacağım
    Nasıl ZF ci yaptıysam vede "efsane" panel olduysa bunuda sanırım yaparız,ama Sharp bu,herifler
    Japonya da sadece "efsane"

++
    Özellikle Modülü görmek istiyorum ASV/PureBlack>>>"Superlucent" oldu!
    "Banding" te umarım artık "Tarih" oldu

Bu modül teknik olarak anlatıldığı gibi çıkarsa,çok iş yapar>>>Sony/Phil/Tosh sırada bekliyor Sharp ın
    Modüllerini!!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Ağustos 2009; 0:30:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Yakında,benim asıl panelim/konum olan SHARP a ağırlık vereceğim!

++
    Nasıl ZF ci yaptıysam vede "efsane" panel olduysa bunuda sanırım yaparız,ama Sharp bu,herifler

++

Bu modül teknik olarak anlatıldığı gibi çıkarsa,çok iş yapar>>>Sony/Phil/Tosh sırada bekliyor Sharp ın
    Modüllerini!!

++

can abi bu nedir sence..yeni led serisinin sitesimi olacak ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Yakında,benim asıl panelim/konum olan SHARP a ağırlık vereceğim!

++

++

Modüllerini!!

++

Can ağbi bu sefer daha hızlısın site açılmadan yazmaya başladın

• Sharp böyle bir şey yapmış,belkide bir sürpriz geliyor veya trışkadan nağmelerde olabilir
    AVF den de merak edenler oldu,kimisi UK de lansmanı gibi zannediyor v.s v.s neyse count-down
    bitince ne ot olduğunu anlayacağız++

Bir süredir zaten çeşitli kaynaklardan izliyorum bu son Sjarp LED leri,sanırım heriflerin LED pazarından
    pay alma istekleri var haklı olarak dolayısıyla böyle bir White-LED serisi çıkardılar,Sakai-City den geliyor
    olması lazım(Kameyama yerine) Modülü değiştirmişler bunu asıl izlemek lazım gerisi önemli değil!

CR değeri 5.000;1 Native;bu değer benim tahminlerime göre oldukça yüksek üretim yapar,çünkü normalde
    ASV lerde CR değerleri max.2000;1 dir(o da High-End serilerde!)

ASV lerin CR değerlerini Samsung/AUO/CMO ile mukayese etmeyin>>aynı verimde ve üretimde değildir!!!

Herifler $ 3 Milyar dan fazla yatırım yaptılar Sakai-City Plant için,bir dünya Denizi doldurdular bu tesis için
    Sony/Phil/Tosh ile Modül anlaşmaları yapıldı;gerçi Sony bazı USA serilerinde Sharp ASV kullanmaya başladı+
    Phil in zaten LED lerinde yine ASV kullanılıyor!

Benim bir diğer ilgimi çeken ise bu defa fiyatlarının "uygun" olması(Sharp genel fiyatlarına göre!!!)sanırım Avrupa
    fiyatları güzel çıkacak,ancak herifler 6xxx serisinde 100Hz özelliğini kapatmışlar yani yok(Chipset+Processor filan
    aynıdır çok büyük ihtimal sadece 100Hz locked olmalıdır,niye böyle bir atraksiyon yaptılar bunuda anlamadım doğrusu!)
    Asıl makineye bakmak lazım ve 6xx larda 100Hz yoksa, o zaman bunu hesap etmişlerdir herhalde!

++

• UP!!!

Çok yakında! Sharp ı izlemeye devam edin

++
  • Sn albani
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmf

Sn albani

buyur kardeş,bir şeymi soracaksın,yoksa sen "sürprizimi" bekliyorsun
  • aynen öyle malum bir sitede sharp 40 le700 led tv var bu mudur?yani gerçek led tv yoksa devamını mı beklemek lazım?
  • SharpLED.rar

http://r apidshare.com/files/267653471/SharpLED.rar
    ++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 15 Ağustos 2009; 16:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmf

aynen öyle malum bir sitede sharp 40 le700 led tv var bu mudur?yani gerçek led tv yoksa devamını mı beklemek lazım?

Acele etme!!!!

++
  • Sharp LE6x/7x serisi yeni LED paneller

Seri henüz çok yeni olarak USA da çıktı ve daha doğru-dürüst alıpta kullanan vede yorum yapan yok!!!

Ancak çeşitli Satış yerlerinde izleyenlerin yorumları geliyor ve bunlar tabiki bana göre çok göreceli!!

Bu arada Uzman yorumlarıda gelmeye başladı,görülen manzarada ortada aman-aman veya woowww dedirtecek bir panelde yok,
    zaten bu tekniklede olamazdı laf aramızda!

Ancak Sharp kullandığı Edge-LED ile Samy/Phil/LGD/Tosh arasında bir yerlerde olabilir elbette!

++
    Teknik olarak Sharp ın uyguladığı LED farklı olsada,sistem olarak tabiki "LD-RGB LED" tekniği değildir!
    Bunu şimdilik dünyada sadece Sharp ın XS1 serisinde vede Sony nin X45x/X55x lerinde görmekteyiz

Dolayısıyla kısa vadede en iyi LED çözümü yine Sony X serisindedir;XS1 i ise geçiyorum,bu alet Araba parasına satılmaktadır,daha
    doğrusu "Satılamamaktadır"

++
    TR ye ne zaman gelir bilemiyorum,çünkü piyasadaki iki en uyuz Distribütörlerden bir tanesi olan ENKAY getirecektir Sharp ları,bundan uyuzu
    ise "TNB" dir

++
    Bazı inceleme yazıları buldum,arada çeşitli bilgiler veririm bu konuda,ancak dikkatimi çeken bu yeni Sharp LED ler oldukça makul
    fiyatlardan giriş yaptı USA pazarına
    Darısı TR pazarının başına!!

+++

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.