Şimdi Ara

sharp LC-46X20E (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: THX

arkadaşım televizyon fazla büyük demişsin ben 2 metreden seyrediyorum çok küçük geliyor param yetseydi sharp'ın 65''lik modelini bile alırdım

2 metreden 46" çok küçük mü geliyor
  • twistys İ.bilişim ve Mediamarkt'ta mevcut bu ürün görülebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merhum06

twistys İ.bilişim ve Mediamarkt'ta mevcut bu ürün görülebilir.

istanbul bilişimde satılan eski bir model.avrupada satılan ve gerçekten performansı çok iyi olan model bu;

Sharp - AQUOS LC65D64U
  • Tamam ben X20 serisi için söylediğini düşünmüştüm. Senin söylediğin boyutta görmedim hiç bir yerde , doğrudur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: merhum06

Tamam ben X20 serisi için söylediğini düşünmüştüm. Senin söylediğin boyutta görmedim hiç bir yerde , doğrudur :D

alet bu arkadaşım

sharp LC-46X20E

sharp LC-46X20E

• arkadaşım hayırlı olsun . kim ne derse desin sen aldırma lcd tv dünyasında sharp bir numaradır. %100 japon olan tek markadır her şeyi baştan aşağı japondur ve panel kalitesi bir numaradır . resimlerdende görüldüğügibi manyak bir görüntüye sahip..
  • hayırlı olsun, sharp bence de bir numara ama dezavantajı da TR deki distribütörün ve servislerin yetersizliği diye düşünüyorum. İnşallah ihtiyacınız olmaz tabiiki...
  • selam,ben de dün 42x20 aldım,akşama gelecek bakalım göreceğiz.vallahi epey tedirgin oldum,çünki bunun fiyatının yarısına da lcd var ama eşim bir arkadaşında görmüş ve çok beğenmiş,olacaksa sharp olsun dedi ve aldık.hayırlısı.
  • Hayirli olsun. Izlenimlerini bekliyoruz. Bende 46M87 ile sharp 46X20E arasinda kaldim. Insallah en kisa surede karar veririm.
  • teşekkür ederim emre bey.akşam servis getirip kurdu.ancak benim kablo tv olduğundan görüntü pek hoşumuza gitmedi.bugün sabah çanak anteni ayarlatıp devreye sokunca görüntü gayet güzelleşti.ama maalesef bu arada en çok sevdiğim iki belgesel kanalı böyle bir ekranda izleyemeyeceğim.
  • nikon coolpix l-11 fotoğraf makinamı bir türlü yeni tv.de kullanamadım.yani dünyadaki neredeyse tüm dillerde kullanım kılavuzu vermişler de bir türkçesi yok.bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • SD yayınlardaki görüntü kalitesi nasıl?
  • Merhaba,
    ben de dün 52" olanını aldım. Cihaz hakikaten kaliteli. Bende digiturk+ var. Hem scarttan hem de HDMI dan bağlı. Dikkatimi çeken SD yayınlarda scart görüntüsü çok kötü, fakat HDMI üzerinden sd yayınları izlediğimde ise resmen plazma dan bile daha iyi idi. Önceden 50" 3lcd HD ready Sony projeksiyon TV vardı. Onda ise tam tersi scart iyi, HDMI kötü idi. Cihazın ayar menüsü çok detaylı. Ses görüntü ve diğer ayarlar hiçbir cihazda olamdığı kadar detaylı.
    Sony düşünüyordum fakat bence bu daha iyi gibi.
  • sd yayınlarının kaliteli bir plazmadan iyi olması mümkün değil... beğenirsiniz ayrı ama pioneer ile karşılaştırılacak alet değil...
  • pioneer ın yeri ayrı.
  • üstadım sharp ın hayırlı olsun gul gule kullan nerden ve kaç a aldın acaba birde tv hakkında daha genış bir bilgi verirmisin bende bu urunu SHARP LC-52XL2E LCD TV duşunuyorum 52x20e arasında ne fark vardır tavsıye edermisin kolay gelsın saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: boylum

Merhaba,
    ben de dün 52" olanını aldım. Cihaz hakikaten kaliteli. Bende digiturk+ var. Hem scarttan hem de HDMI dan bağlı. Dikkatimi çeken SD yayınlarda scart görüntüsü çok kötü, fakat HDMI üzerinden sd yayınları izlediğimde ise resmen plazma dan bile daha iyi idi. Önceden 50" 3lcd HD ready Sony projeksiyon TV vardı. Onda ise tam tersi scart iyi, HDMI kötü idi. Cihazın ayar menüsü çok detaylı. Ses görüntü ve diğer ayarlar hiçbir cihazda olamdığı kadar detaylı.
    Sony düşünüyordum fakat bence bu daha iyi gibi.

• ürünü istanbul bilişimden aldım. Yanlız bir tane vardı o da teşhirdi. 4.600 ytl ye düştüler. Cihaz çok kaliteli. Direk Japon üretimi.Ekran a her türlü cihazı bağladım. PS3 , PC, Digiturk HD+, xbox360. Hepsi mükemmel. Ayrıca SD yayın kalitesi de güzel. Aslında görülüyorki ekranda (buzdolabından sonra evlerin en çok kullanılan cihazı) olabildiğince en büyüğünü almak en iyisi.
    52xl2e cihazının benimkinden tek farkı 100Hz olması. orada incelediğim demoda 100 hz en çok kayan yazılarda kendini belli ediyor.Tabii aralarında 1000 ytl fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 5 Temmuz 2008; 23:56:15 >
  • @boylum ustad cevap için teşekkurler buzdoabından sonra dedın cok guldum benım buzdolabıda sharp cunku ustadım 100 herz olması degermı pekı bu aradakı fark ıcın cıhazdakı işçilik ve malzeme kalitesi nasıl acaba
  • şu an için değmez bence.
    Malzeme kalitesi çok üstün. Tavsiye ederim.
  • sharp LC-46X20E'de yanda usb çıkışına benzeyen bir servis çıkışı var, kullanım klavuzuna baktım ama bunun ne işe yaradığına dair birşey göremedim, bilgisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.