Şimdi Ara

SHARKOON XTATİC DİGİTAL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
17.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alr

Eğer PC360 getirtmek istiyorsanhttp://www.metan.com/icerik.asp?s=icerik&id=21 buraya bir bak astro a40 ı denedikten sonra birde mixampla denemek için pc360 ı almayı düşünüyorum bu adamlar diğer yerlerden çok daha uygun fiyata getiriyorlarmış ara bir sor derim.Adamlar sennheiser ın tr distribütörü.

Bu arada yeni bir kulaklık daha buldum ve şuan açık ara favorim diyebilirim "SAMSON SR850" bu fiyatta hiç böyle yorumlar alan bir kulaklık daha görmedim.Büyük ihtimalle yarın birtane sipariş vericem.GG de mevcut olmasıda beni çok sevindirdi ve şaşırttı

amazondaki yorumlar(karşılaştırıldığı ilk yorumdaki kulaklığa dikkat - ad700 !!!)

http://www.amazon.com/Samson-Semi-Open-Studio-Reference-Headphones/product-reviews/B002LBSEQS/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

Buda head-fi.org sitesinde hakkında yapılan yorumlar.(Dsnuts ve PurpleAngle ın yaptığı yorumlara özellikle dikkat!!!)(karşılaştırıldı kulaklıklara özellikle dikkat!)
    http://www.head-fi.org/t/582879/ad700-or-pc360/15

Saygılarımla...

Gerçekten yorumlar çok iyi. Ama gg den birşey almak pek güvenilir gelmiyor bana hepsiburada olsa neyse. Verdiğin link içinde teşekkürler yarın sorucam ne yapabiliceklerini. Ancak benim diğer sorunumda belirttiğim gibi ps3 e bağlayabilmek. Gerçi bu kadar ucuz bir kulaklık alırsam dekodere fazlasıyla para kalır ama dekoder ile ilgili şüphelerim var. Direkt optik çıkıştan bağlamadıkça tam verim alamıyacakmışım gibi geliyor. Mesela o mixamp ta birsürü giriş var o yardımcı olabilirmi 3.5 mm girişli bir kulaklığın ps3 e bağlanmasına dekoderler gibi ? Öyle birşey varsa ne yapıp edip onun gibi bir amp bulup AKG ghs1 veya önerdiğiniz samson gibi müzik açısındanda önerilen bir kulaklıkla kombine etmek istiyorum. AKG ghs1 i deniyeceğim beğenirsem almayı planlıyorum ancak işin uzmanı olmadığım için amp nin nasıl bir etki yapıcağını veya hangi amp nin uyuşacağını bilmiyorum. Amp lerin birbiriyle uyuşmama gibi bir sorunu oluyormu. Mesela ben tavsiye edilen bir amp alsam ama hiç birlikte kullanıldığıyla ilgili bir yorum olmayan bir kulaklıkla kombine etsem kötü bir sonuç alma ihtimalim var mı?

Birde ekstradan bir sorum var. Şimdi benim laptopumda spdif girişi var ancak bu coax şeklinde. Bende alıcağım ürünü ps3 ve laptopumda kullanmak istiyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Bunun için bir dönüştürücüye filan ihtiyacım varmı. Olursada ses kalitesini etkilermi. Eğer laptopumada kaypsız optik bağlantı yapabilmemin bir yolu olsursa kafamdaki herşey netleşicek. Yoksa laptopumdaki spdif çıkışı hiç bir işe yaramıyacakmı ? Denetim masasından bakınca şuanda speakers ve spdif interface seçenekleri var ve haliyle speakerslar etkin şuan. Ve Spdif interfacein özelliklerinde dts audio ve dolby digital desteklediği yazıyor. Bu benim için bir avantaj mıdır ? Seçimimi buda etkileyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 25 Mart 2012; 2:57:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

kablo ucu konusunda beklemedeyim :)

Hocam kutunun yanında g6 adaptörü geliyormuş sizde mevcut mu acaba ? 1. çözüm onun yeşil olan kısmını ipod a bağlamak diğer bir anlatım ise direk olarak siteyi vereyim buyrun inceleyin...

http://www.ehow.com/how_8499275_hook-tritton-ax720-ipod-touch.html

quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]
    Cevapların için çok teşekkür ederim. Şimdi benim kulaklık çok iyi sayılmaz gerçi ben memnunum ama şunu sormak istiyorum Crative X-Fi titanyum ses kartım var baya iyi bir model sayılır. Bu ses kartı varkende amp kullanmam gerekirmi çünkü ses kartının sanal surround özelliğide var. Yoksa sadece kaliteli bir kulaklık yeterli midir? Saygılarımla

Amp kullanmanız gerekiyor Ses kartınızın Dolby Digital Live özelliğini kullanabilmeniz için kulaklığınızı optic kabloyla bağlamanız gerekir.Bunun içinde size Astro'nun Mixamp'ını öneririm xfi titanium+mixamp+kaliteli stereo 3lüsü son derece sağlam bir seçim olacaktır.

Saygılarımla...

Teşekkürler, g6 dan kasıt erkek ve dısı uçlu jak ise gelmedi ama bende vardı, direkt olarak kulaklığın çıkışına taktım bunu iPod a başlayınca sonuc verdi ses geldi ama performansı cidden kötüydü... İki ucu erkek başka bir jak vardı, onu da Xbox kulaklık giriş yerine taktım kulakliktaki ve amp yi açtım, bu sefer de çok boğduk bir ses geldi... Hiç tatmin etmedi açıkcası...

Ama gene de çok sol tabii ki bu sayede taktım gördüm aletin performansını... Ps3 deki bazı müzikleri dinlemiş ama hiç begenmemistim direkt iPoda takarsam iyi olur demiştim ama nafile...

Samson kulaklık yorumlarını dikkatle okudum, uzun zamandır beats by Dr dre solo HD almayı planlıyordum, ondan çok daha iyi kulaklıklar olduğunu sadece ünlüler kullandığı için popüler olduğunu biliyorum ama gene de özellikle kırmızısı cidden karizma... Amazondaki yorumlardan birinde beats dan çok daha iyi yorumu yapılmış... Müzik performansı acısından da çok iyi ama malzeme kalitesi biraz adı diyorlar ama genel kanı herkesin asırı memnun olması...

Yanliz yanlış anlamadıysam sesi dışarı çok fazla veriyormuş... Biraz daha yorum okuyup aklıma yatarsa ben de alabilirim... Kullanım alanım sadece müzik olacak iPod ve iPad e takacağım...

Bunu oyun amaçlı almayı düşünüyorsanız nasıl bağlantı yapmayı düşünüyorsunuz?

Edit: yorumlarda "burn" lafı ne için kullanılıyor? Devamlı not burned yet demişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 25 Mart 2012; 13:52:19 >

• quote:

quote:

quote:

kablo ucu konusunda beklemedeyim :)

Hocam kutunun yanında g6 adaptörü geliyormuş sizde mevcut mu acaba ? 1. çözüm onun yeşil olan kısmını ipod a bağlamak diğer bir anlatım ise direk olarak siteyi vereyim buyrun inceleyin...

http://www.ehow.com/how_8499275_hook-tritton-ax720-ipod-touch.html

quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]
    Cevapların için çok teşekkür ederim. Şimdi benim kulaklık çok iyi sayılmaz gerçi ben memnunum ama şunu sormak istiyorum Crative X-Fi titanyum ses kartım var baya iyi bir model sayılır. Bu ses kartı varkende amp kullanmam gerekirmi çünkü ses kartının sanal surround özelliğide var. Yoksa sadece kaliteli bir kulaklık yeterli midir? Saygılarımla

Amp kullanmanız gerekiyor Ses kartınızın Dolby Digital Live özelliğini kullanabilmeniz için kulaklığınızı optic kabloyla bağlamanız gerekir.Bunun içinde size Astro'nun Mixamp'ını öneririm xfi titanium+mixamp+kaliteli stereo 3lüsü son derece sağlam bir seçim olacaktır.

Saygılarımla...

Teşekkürler, g6 dan kasıt erkek ve dısı uçlu jak ise gelmedi ama bende vardı, direkt olarak kulaklığın çıkışına taktım bunu iPod a başlayınca sonuc verdi ses geldi ama performansı cidden kötüydü... İki ucu erkek başka bir jak vardı, onu da Xbox kulaklık giriş yerine taktım kulakliktaki ve amp yi açtım, bu sefer de çok boğduk bir ses geldi... Hiç tatmin etmedi açıkcası...

Ama gene de çok sol tabii ki bu sayede taktım gördüm aletin performansını... Ps3 deki bazı müzikleri dinlemiş ama hiç begenmemistim direkt iPoda takarsam iyi olur demiştim ama nafile...

Samson kulaklık yorumlarını dikkatle okudum, uzun zamandır beats by Dr dre solo HD almayı planlıyordum, ondan çok daha iyi kulaklıklar olduğunu sadece ünlüler kullandığı için popüler olduğunu biliyorum ama gene de özellikle kırmızısı cidden karizma... Amazondaki yorumlardan birinde beats dan çok daha iyi yorumu yapılmış... Müzik performansı acısından da çok iyi ama malzeme kalitesi biraz adı diyorlar ama genel kanı herkesin asırı memnun olması...

Yanliz yanlış anlamadıysam sesi dışarı çok fazla veriyormuş... Biraz daha yorum okuyup aklıma yatarsa ben de alabilirim... Kullanım alanım sadece müzik olacak iPod ve iPad e takacağım...

Bunu oyun amaçlı almayı düşünüyorsanız nasıl bağlantı yapmayı düşünüyorsunuz?

Edit: yorumlarda "burn" lafı ne için kullanılıyor? Devamlı not burned yet demişler...

Rica ederim hocam ben de bilgilerini ve görüşlerini burda paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Ürünü zaten oyun kulaklığı soran birine tavsiye etmişler.Özellikle düşmanın mesafesi diğer kulaklıklara göre çok daha net şekilde tayin edilebiliyormuş.Bass ve tiz dengesi oyunlar için çok iyi olduğundan bahsedilmiş buyüzden ses kasmak isteyenlere şiddetle tavsiye edilmiş.Ürünü oyun amaçlı alıcam ancak asıl amacım test etmek PS3 e mixamp 5.8 ile bağlayıp sanal 5.1-7.1 olarak kullanıcam zaten o sitelerde de bu şekilde kullanılmasından bahsediliyor yoksa o kulaklıkla tek başına 3 boyutlu duyup ses tayini yapılması imkansız.

Bahsettiğiniz "burn" kelimesi aslında "burn-in"dir.Yeni alınan bir kulaklığın tam verimle çalışmaya başlaması için bir süre kullanılması gerekir.Bu zaman dilimi normal kullanmayla haftalar,aylar sürebilir.Bu süreyi beklemek istemeyen kullanıcılar kullaklığa belirli methodlarla bir nevi açma-germe hareketleri yaptırırlar.Bu sayede kulaklığı kısa sürede tam verimle çalışır hale getirirler.

Ben yukarda özetini anlattım daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linke bakabilirler.

http://www.head-fi.org/t/56744/headphone-burn-in-faq

Saygılarımla...

• neden bir türlü anlaşamadığımızı sonunda buldum :)

ben nasıl kullanacaksınız derken yani bağlantıyı nasıl yapacaksınız demek istemiştim, bunun da sebebi sanal 5.1 ya da 7.1 veren amp lerin hepsinin aynı çıkışa sahip olduğunu düşünmemdi...

tritton ax 720 nin kulaklık girişi şu şekilde;

SHARKOON XTATİC DİGİTAL

oysa mixamp 5.8 e baktım da normal kulaklık jak ı girişi var alette...

nasıl bağlayacaksınız, girişi nasıl olacak vs sorularımın sebebi bu... sanırım sharkoon da bu girişi kullanmış...

mixamp 5.8 baya iyiymiş bu arada, bass ları çok övmüşler, cidden o kadar iyi mi? tritton ya da sharkoon la mukayase edebilir misin denedin mi hiç ikisinden birini? uydusu pilli sanırım 3 pil yeri göstermişler, ne kadar gidiyor şarjı?

burn olayı tam da tahmin ettiğim gibiymiş, linkteki sitede 100-200 saat aralıksız açma germe yapılmasından bahsetmişler...

samson, dr dre den sonra beni çok cezbetti, keşke deneyebileceğim bir mağaza vs olsa...

• Sharkoon x Tactical v2 , tritton ax Pro 720 yi karsilastirabilecek kadar kullandım hocam astro henüz geçmedi elime bugün yarın bekliyorum.Ben yanında birde sarj edilebilir batarya paketiyle beraber aldım o olmadan almayın inanılmaz pil yiyor denmiş bu sayede USB den şarj edilebiliyor ve süresinin 7 saatten 17-20 saate çıktığı söylenmiş .

Bu arada Samson SR 850 siparişini verdim geldiginde denedikten sonra onun hakkında görüşlerimide yazarım .

Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kulaklığı genelde ps3 de kullancağım o sebepden PS3 Kablosuz Sanal 7.1 Kanal Stereo kulaklığa yöneldim tam alacaktım bu sharkon u gördüm sonra birde playvision + kulaklık derken kafa çorba oldu .. çokda bütçem yok max 350 tl ve genelde oyun oynamak da kullanılacak arada film izler müzikde dinlerim bana ne önerirsiniz olmuşken kaliteli bi sistem olsun oyunlarda ki ses olayını yaşayabileceğim bi sistem arıyorum
  • quote:

Sharkoon x Tactical v2 , tritton ax Pro 720 yi karsilastirabilecek kadar kullandım hocam astro henüz geçmedi elime bugün yarın bekliyorum.Ben yanında birde sarj edilebilir batarya paketiyle beraber aldım o olmadan almayın inanılmaz pil yiyor denmiş bu sayede USB den şarj edilebiliyor ve süresinin 7 saatten 17-20 saate çıktığı söylenmiş .

Bu arada Samson SR 850 siparişini verdim geldiginde denedikten sonra onun hakkında görüşlerimide yazarım .

Saygılarımla...

hocam samson sr850 elinize geldimi ? geldiyse incelemenizi merakla bekliyorum. kuzenim amerikada. gelirken ya bir adet astro mixamp getirtmei düşünüyorum. yada samson un performansına göre astro a40 la birlikte mixamp getirtmek istiyorum.samson sr850 tr de satılıyo 100tl civarında. amerikada kargo dahil 34 dolara var. eğer siz inceleme yapma şansı bulduysanız sizin yorumunuzu dikkate alarak getirtcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 4 Temmuz 2012; 17:05:04 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.