|
Merhaba arkadaşlar, Bildiginiz üzere REV200 Ters bir kasa, yani anakart çıkışları yukarıda. Bu kasayı tercih ettim. Lakin ön tarafını pek sevemedim. o yüzden aklıma sonsuz led tasarımı geldi. Şu an yapım aşamasındayım, ve ciddi bir şekilde yardımınıza ihtiyacım var. El birligi ile bu kasayı adam edebilirmiyiz? Ledler ARGB yani tüm sistemle eş zamanlı bir aydınlatma elde edebilecegiz. Not: Gigabyte RGB Fusion 2.0 Çok çok kötü ve Bu marka altarnatif bir programa izin vermiyor. Şu an ayna cam filmi yolda. o gelene kadar ön araştırmaları bilgilerinizi toplamak istiyorum. 3D Led Sonsuz Ayna nedir? ![]() Kasamızın ana resmi ve tanıtım resmi böyle. ![]() ![]() Kasamızın Ön yüzü ve 3d sonsuz led ayna yapmak istedigimiz kısımlar. ![]() ![]() Camcıda kestirdigim ayna ve film yapıştırılacak cam. ve var olan camların sökülmesi ![]() ![]() Aynayı yuvaya yerleştirmemiz. ![]() ![]() Üzerine Ledleri çekip üstünü şimdilik cam ile kapatma. ![]() ![]() Denemelerimizi yapıyoruz. NOT Alt taraf içinde böyle yapılacaktır. ![]() ![]() ![]() Geldik son adımlara, Tek oldugum için ledi yaparken video çekemedim, ve el beceriksizligim yüzünden ayna filmi düzgün çekememiş olsam da yaptım. İşi bilen birisine daha sonra düzgünce çektirebilirim. ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlantılarımızı n11 den kaled market üzerinden aldıktan sonra. yaptık. Herşeyi hazırladık şimdilik kenar pah ı bulana dek siyah elektrik bandı ile kapattım. Ve montajını yaptım. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezer.E -- 25 Kasım 2020; 13:19:20 > |
|
CPU:AMD Ryzen 5 3600 GPU:Gigabyte Gaming OC RTX 2060 MB: Gigabyte B550M S2H RAM: Geil 16GB (2x8) Evo X II RGB 3600Mhz CL18 SSD: WD SN550 500GB M.2 NVme HDD0: 2TB Seagate HDD1: 1TB Seagate KASA: Sharkoon REV200 PSU: Yue-Lin 850W 80+ Gold Full Modular RGB MOUSE: Stellseries Rival 710 KLAVYE: Logitech K360 MONİTÖR: AOC Q27G2U KONSOL: XBOX One 500GB TELEFON: Nubia X XBL Gamertag : MagicTulpar Steam : Kaminote34
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt