Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da bugün sanki sayaçlar iyi saymıyor gibi geldi.
  • bugun sonic de serve de %50 az sayıyor.
  • üye olmak için ne gerekiyor? banka hesabımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badbath -- 5 Kasım 2010; 6:37:27 >
  • filesonicteki yaklaşık 2 tb lık arşivimi sildim. şerefsiz herifler bizim üzerimizden dünyanın parasını kazanıyorlar. ondan sonra da hiçbir download ımızı saymıyorlar. sırada fileserve var. vps leri de kapatıyorum. sinir ettiler beni. 2 tb arşiv günlük 1 dolar bile getirmez mi? netload a hiç çalışmamama rağmen 1 dolara yakın veriyor. bunlara hayvan gibi yükleme yaptık resmen enayi yerine düşüyoruz
  • kardeş bende filesonic i sadece arsiv olarak kullancam, fileserve e remote icin.
    Fileserve aktarımımım bitsin bayram donusu onu paylaşcam...

20 oyun paylaştım gunde 4.5$ a cıktım ve 10 oyun silindi.. gunde 2 $ a indim. Buradan bana ekmek var
    ama bayram sonrasına bıraktım
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

kazanç sistemi çok saçma .
    Son iki günlük istatik .
    Dün 1 satış daha yapmışım
    Hepsi Tr bile olsa > en az 0.01 $ vermesi lazım
    200 mb üstü dosyalar .
    Bunlarda Abd ve İngiliz İp'lerde var yani toplamda 132 Down'da en az 1.5 $ gelmesi lazım .
    onu geçtim TR'ye 0.01 $ bile verse 132 Down yinede 1.32 $ kazanç olması lazım .
    Fsonic saçmalıyor diyorlardıda ben bu kadarda beklemiyordum .

Deneme aşamasındaydım bunuda bırakıcam büyük ihtimal .
    Yine kürkçü dükkanına Hotfile'a dönüş yapıcam .
    1 hafta daha deneyelim bakalım .

• NoEroin ( o satın alan adam satın almış download yapmış ve sonra parasını geri istemiş aynı gun hemde bu yuzden oyle cıkıyo)
    bu konuda HISH oyle demişti, para paypala firma tararından birkacgun sonra iade olursa ise - olarak bir para iadesi görürdün

ama sayac konusunda SONUNA kadar haklısın agustosda 4000 leri gorurken şu an 600 u görsem zil calıp dansoz oynatcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

NoEroin ( o satın alan adam satın almış download yapmış ve sonra parasını geri istemiş aynı gun hemde bu yuzden oyle cıkıyo)
    bu konuda HISH oyle demişti, para paypala firma tararından birkacgun sonra iade olursa ise - olarak bir para iadesi görürdün

ama sayac konusunda SONUNA kadar haklısın agustosda 4000 leri gorurken şu an 600 u görsem zil calıp dansoz oynatcam

Adam demek Dispute çekiyor paypaldan .
    Çok çakal bu Abd'liler .
  • Kırk yılda bi pre sattık onuda geri aldılar

Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • NoEroin kac kez dispute edebilir bi adam ya yoksa iş iyice şeye gider
  • Filesonic kampanyalara devam ediyor

• arkadaslar bugun filesonic paramı yatırmamıs hesabıma .. geçenlerde 2 gün falan bi değişiklik yaptık diyodu ama ben anlamamısdım ingilizce oldugu için .. günü mü değişti otomatik yatırmanın ? yada baska bişey mi yapmamız gerekio fileserve gibi .. gerçi siteye bakdım öyle payout falan eklenmemiş ama benim gibi alamayan var mı ?
  • artık salı günleri yatacak paralar cuma değil. cuma günü kesim olacak salı paralar yatacak
  • evet bundan sonra salı günleri yatacak da cuma günleri ''kesim '' günü oldugunu nereden öğrendiniz eğer öyleyse pazartesi , salı kazançları ne olacak mış ?
  • filesonicte günlük indirme limiti varmı yoksa hotfile gibi sınırsız mı arkadaşlar
  • Sınırsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Sınırsız

sağol başkan geçen oron üyeliği aldım berbat günde 5gb limit rapidden beter bi daha tövbe almam oron adamlarada dedim bi daha almayacam
  • SONICTE sonunda SEARCH FILES eklendi

• yavas yavas oturuyor site ödemelerde sorun yasatmadıgı sürece bırakmam baya memnunum ...
  •  Sharingmatrix e gecişim başladı.......

ilk Removed linkimi aldım .
    Türk sitelere verene kadar sorun yoktu .
    TR sitelere paylaşıma başladıktan 5 gün sonra felan ilk Silinen dosyayı aldım .
    Türk'ün Türk'ten başka dostu hakketen yok .
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.