Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NOTE: Please contact us on Mondays & Tuesdays to receive your payment.

Email example: SM email address: xxx@xx.com | Weekend date: 07/03/2010 | Weekend payout : 222$ | Doubled payout: 444$

demişler.

Tarihi yazarken 03/07 değilde 07/03 diye yazın. Standartları bizimkinden farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 5 Temmuz 2010; 19:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

NOTE: Please contact us on Mondays & Tuesdays to receive your payment.

Email example: SM email address: xxx@xx.com | Weekend date: 07/03/2010 | Weekend payout : 222$ | Doubled payout: 444$

demişler.

Tarihi yazarken 03/07 değilde 07/03 diye yazın. Standartları bizimkinden farklı.

hemen gönderdim dostum sağol
  • yine bu adrese mi atacağız maili

promo@sharingmatrix.com
  • Evet.
  • eyvallah, gönderdim ben de..
  • 9$ lık double payut isteği de biz yaptık bakalım rakam bahsi geçen rakamlara göre biraz komik düşüyor ancak bu kadar asılabildik

Merak ediyorum buradan 100$ lık seviyelere ulaşan oldu mu
  • double payout oranını neden istiyorlar? zaten yarısı günlük download olarak hesabımda.

ben ctesi 10$ pazar 10$ yaptıysam bana toplamda 40 $ mı yatıracaklar?
  • double payout odemesini alan var mi aranizda
  • beyler dun bana admin o paraların CUMA gunu diger odemeler ile yapılacagını soylemişti. bende 138 dolar alacagım mesela. Akşam admin gelince sorarım
    bu yazı nerede yazılı

yazını bulamadım sayfalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

beyler dun bana admin o paraların CUMA gunu diger odemeler ile yapılacagını soylemişti. bende 138 dolar alacagım mesela. Akşam admin gelince sorarım
    bu yazı nerede yazılı

yazını bulamadım sayfalarda

dün bende görmüştümde şimdi bulamadım :)

quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

double payout oranını neden istiyorlar? zaten yarısı günlük download olarak hesabımda.

ben ctesi 10$ pazar 10$ yaptıysam bana toplamda 40 $ mı yatıracaklar?

40 usd bonus artı hesabında ki meblağ.

• Sanmam. 20 aldıysan 20 daha verirler.
    Double diyor adam Quadruple değil.

Öyle devrik bir cümle ki, 20+40 yatırırlar diyor sandım.
    2-3 defa okuyunca anladım, aynı şeyi söylüyormuşuz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 6 Temmuz 2010; 11:14:00 >
  • 20 dolar normal kazancın + 20 dolarda HEDIYESI toplam 40 dolar yatacak x 2 olmuş oluyor.

yukada verdiginiz yazı STATISTICS kısmındaki BANNERa konmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 6 Temmuz 2010; 11:12:07 >
  • Editliyorsun mesajı ben de kalıyorum böyle ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 6 Temmuz 2010; 11:14:10 >
  • S.matrixinkide iş değil. Kendin hesapla gönder otomatik olarak.

Örnek;

SM email address: kendi sm mail adresiniz | Weekend date: 07/03-04(iki gün) /2010 | Weekend payout : iki günlük (örnek:20 $) | Doubled payout:(iki katı 40 $)

Doğrumudur ?

Doğruysa örnek olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Editliyorsun mesajı ben de kalıyorum böyle ortada.

• Fileserve ekimsonuna kadar DEDICATED server acacak internal olarak hemen bu konuyu SM admine uygun dille yumurtlamak lazım
    onları da gaza getirmek lazım , eeee fitnecilik ilk kez burada işe yarayacak. Vaaay onlar yaparda
    biz yapmazmayız derlerse bu işden en cok bizler karlı cıkacaz...

• SM'de sorun mu var? Sayfa çok yavaş açılıyor.

EDIT : Düzeldi... Yau bu sayfa arayüzlerini (özellikle ajaxtan vazgeçseler) değiştirsinler. Çok gıcık bir arayüzü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 6 Temmuz 2010; 15:19:30 >
  • Arkadaşlar enteresan bir durumla karşılaştım depositfiles linklerini remote upload ile sm aldım.Ancak remote aldığım linkleri forumlara paylaşmamış olmama rağmen dosyalar birer kez indirilmiş.. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba
  • Sadece download edilen dosyalardan para kazanmak seçildiğinde premium hesap satıp satmadığım istatistiklere yansıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekinox67

Sadece download edilen dosyalardan para kazanmak seçildiğinde premium hesap satıp satmadığım istatistiklere yansıyor mu?

Hayır.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.