Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

byler 1-2 gun daha remote da sorun olabilir 4 tane yeni server almışlar sırf remote yukunu ana serverlara yuklememek icin
    once remotelar buraya gelcek sonra ana server a taşıncakmış.. 1-2 gun sabredin... dedi admin
    hai hayırlısı bugun tam 2 tb dosya remote ettim... daha ne diyim.. COK YAŞA SM

maşallah king resmen kabloları ısıtmışsın
  • Sayaç yine geri saymaya başladı.

EDIT : Düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 16 Haziran 2010; 22:57:59 >
  • bu gü deli etti beni 100 gb lık dosyamı sildi off off
  • akyildizemre 1 gun post etme
    dedigimi yap
    ondan sonrada keyfine bak
    ben oyle yapcam
    2 gun ara verdim
    sonrada cok da tın olacak silinme
  • Şu Netloaddan Smye remote olayı nasıl oluyor acaba remote ettiğiniz dosyalar netloaddaki kendi dosyalarınız mı yoksa internette bulduğunuz netload linkleri mi? Eğer nette bulduğunuz linkler ise hemen gireceğim bende sm işine. Bu arada Tr downloadları sayılmıyor smde ama Trden biri linkinizden premium adlığında ondan para kazanıyorsunuz, niye o zaman trye koymuyorsunuz linklerinizi, bir zararı olmaz ki, size hatta para bile kazandırabilir, yanılıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 16 Haziran 2010; 23:38:56 >
  • quote:

akyildizemre 1 gun post etme
    dedigimi yap
    ondan sonrada keyfine bak
    ben oyle yapcam
    2 gun ara verdim
    sonrada cok da tın olacak silinme

dediğin gibi yapayım. yoksa bole silinmeler kafayı yedirir adama
  • benimde buhun tam 56 oyunum gitti, şimdi yatarken remote a koycam sabaha repost ederim
  • paylaşıma sunmadığım dosyalarım indirilmiş bugün.. forumlarda açtığım konuları arattım paylaşmamışım..

yanlış anlaşılmasın şikayet ettiğim yok, şaşırdım sadece :)
  • quote:

benimde buhun tam 56 oyunum gitti, şimdi yatarken remote a koycam sabaha repost ederim

ihbar olmasa bir anda o kadar oyun silinmez ya
  • eee meyve veren agac taşlanır yada üstüne pislenir ama tum oyunlarım netload da var (yeniden yukledim) ve silinen 50 oyunuda gece yeniden
    yukledim.
  • King SM'de 400mb dosyayı free indirmek için 10DK bekleme sayacı sayıyor

kullanıcılar bunu nasıl aşıyor ?

her dosyaya o kadar beklemek ölüm valla
  • bazen 30 sn bazen 15 dk olabiliyor geri sayım (yoğunluğa göre sanırım), alternatif hf'e vermiştim linkleri,pek zararı dokunmadı o yüzden
  • Arkadaşlar herkes kendi linklerini remote yapsın. Nette auto botlar var. isim, boyut ve Md5 hash e göre tarama yapıyolar. Miror linkleri yakalıyo bu botlar.. Kimsenin kimseyi yakmaya hakkı yok. Dosyalarını kendileri rarlayarak upload edenler bu işe emek ve para harcıyolar. Başkalarının linkleri klonlayıp dağıtarak yakmayın insanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast_loader -- 17 Haziran 2010; 23:16:20 >
  • Arkadaşlar merhaba,

7 günlük stats'ımı koyuyorum durumum pek iç açıcı değil sanırım. Fikirleriniz nelerdir ?

Sharingmatrix e gecişim başladı.......
  • menuler bende acılmıyor... delircem file manager a giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar merhaba,

7 günlük stats'ımı koyuyorum durumum pek iç açıcı değil sanırım. Fikirleriniz nelerdir ?

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

Hocam bazı günlerde downloadlarınızın yarıdan fazlası sayılmamış. İndirilen 455 sayılan 113 ne biçim iş bu.
  • merbaha arkadaşlar acaba Ödemeler saat kaçta yapılıyor cumadan cumaya degil mi Ödemeler bu arada 6-7 ay kadar hotfile kullandım film sitem var günde 3 doları bile yakalayamadım ancak sharingmatrix ile günde 15-20 dolar civarında yapmayı basardım dowloandlardan pek kazanıyorum daha çok linklerimden satın alınan premiumlardan kazanıyorum seni seviyorum sharingmatrix :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

17 dk önce 90 dolar geldi

paypal a bakın sayfada hotfile gibi verilmemiş

ama paypalda para var

worldwidewild kardeş nerelerdesin

1 aydır yoksun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

17 dk önce 90 dolar geldi

paypal a bakın sayfada hotfile gibi verilmemiş

ama paypalda para var

worldwidewild kardeş nerelerdesin

1 aydır yoksun ..

Ben de merak ettim.

• Siz öyle sanın.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.