Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DL'deyiz ya şimdi dun var 6 satış bugunde promoydu bugun ,se 0 satış hay kıstıgın musluklarınıda senide diyecegim..Resmen adamlar oynuyor hesaplarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

DL'deyiz ya şimdi dun var 6 satış bugunde promoydu bugun ,se 0 satış hay kıstıgın musluklarınıda senide diyecegim..Resmen adamlar oynuyor hesaplarla

Sen yine iyisin ben elite'teyim download şansımda yok tasarım değiştiğinden beri satış olmadı Bu gidişle sonunda isyan edip elite'den çıkıcam bu arada download olarak sayım fileserve gibi rezalet mi yoksa daha mı iyi ? Fileserve iyice cimrileşti kaç gündür günlük kazanç 3 doların altında kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

DL'deyiz ya şimdi dun var 6 satış bugunde promoydu bugun ,se 0 satış hay kıstıgın musluklarınıda senide diyecegim..Resmen adamlar oynuyor hesaplarla

Sen yine iyisin ben elite'teyim download şansımda yok tasarım değiştiğinden beri satış olmadı Bu gidişle sonunda isyan edip elite'den çıkıcam bu arada download olarak sayım fileserve gibi rezalet mi yoksa daha mı iyi ? Fileserve iyice cimrileşti kaç gündür günlük kazanç 3 doların altında kalıyor.

iyidir dostum gunluk 500-600 DL 10-12 dolara tekabül ediyor hiç olmazsa aç kalmıyoruz..

işte bu hafta sonları promosundan uc bes yolumuzu buluruz diyoruz onuda esirgiyor cimri HİSH

• @qAddAr Sayım güzelmiş ben en son ocak ayında download'daydım böyle giderse elite'den çıkmam kaçınılmaz durdukça zarar ediyorum en azından dll'den kazanırım.
  • quote:

@qAddAr Sayım güzelmiş ben en son ocak ayında download'daydım böyle giderse elite'den çıkmam kaçınılmaz durdukça zarar ediyorum en azından dll'den kazanırım.

Öyle tabi dostum kaderini hishe baglamak akıl karı değil..Ellerini açıp gökten satış beklemektense DL'den garanti para geliyor hiç olmazsa..

Tabi biz burada olan bir kaç tane sonic yalakasından değilizki günde 5-10 satış yapalım
  • qAddAr Ticket attım elite'den çıkmak için dl tarifesi olsa kafamda rahat olur hem satış için yırtınıpta boşa kürek çekmem hemde satış olur diye edit için o kadar uğraşmam
  • quote:

qAddAr Ticket attım elite'den çıkmak için dl tarifesi olsa kafamda rahat olur hem satış için yırtınıpta boşa kürek çekmem hemde satış olur diye edit için o kadar uğraşmam

Hayırlısı olsun dostum..Adamların diledikleri hesap sahiplerinin satışlarını diledikleri gibi blokladıklarına adım gibi eminim maaelefef
  • quote:

quote:

qAddAr Ticket attım elite'den çıkmak için dl tarifesi olsa kafamda rahat olur hem satış için yırtınıpta boşa kürek çekmem hemde satış olur diye edit için o kadar uğraşmam

Hayırlısı olsun dostum..Adamların diledikleri hesap sahiplerinin satışlarını diledikleri gibi blokladıklarına adım gibi eminim maaelefef

Biri r10'a yazmış günde 3,4,5 satış yaparken yeni tasarımdan sonra 3 gündür 0 çekiyormuş böyle ilginç şeyler oluyor.Sonuçta elimizden bir şey gelmez yapıyorlarsada elimiz mahkum paylaşmaya devam edeceğiz piyasada filesonic gibi fazla seçenek yok.

• Diyorum ya dostum bu TEMA değişimi olayın görunen yuzu..Görunmeyen yuzu ise heriflerin hesaplara ayar çekmesi..

Dilediginden alıp dilediklerine veriyorlar..yada para yetmeyınce muslugu kapatıp kımseye bes kurus vermıyorlar..
    (dp ve wj yalakaları hariç)
  • Sayaçlarda problem var çok agır ilerliyor..
  • günde 1000 dolar ve üzeri kazanan 15-20 kişi yeter onlara dostum sen ben önemli değiliz, elemanlar saat başı 1-2 adet pre sattıracak taktiği bulmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

günde 1000 dolar ve üzeri kazanan 15-20 kişi yeter onlara dostum sen ben önemli değiliz, elemanlar saat başı 1-2 adet pre sattıracak taktiği bulmuşlar

Öyle dostum ama unutmasınlar sen ben sayesinde dönuyor onların o çarkı..Yani senın benım sattırdıgımızdan kesıp calıyorlar..

gun olur devran döner daha iyi bir host çıkar ozaman görurum onları
  • Yeni temadan sonra satışları geçtim DL'de yerlerde acaba yılbaşı muhabbetindenmi ne anlamadım
  • bende yılbaşına veriyorum dostum keza 1 haftadır günlük 40-50 dolar arası aldığım oron'da 0 çekti bugün ama bu yeni tema ile ilgili de arızalar ortada buda gelire kesin yansıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 25 Aralık 2011; 17:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

bende yılbaşına veriyorum dostum keza 1 haftadır günlük 40-50 dolar arası aldığım oron'da 0 çekti bugün ama bu yeni tema ile ilgili de arızalar ortada buda gelire kesin yansıyordur.

Dostum bu yeni temayla alakalısıyla görevi başarıyla tamamladılar..Günlük kazanç yaklaşık %20 daha düştü
  • bu arada son promo'larınızı istemeye unutmayın
  • google direk uplaod edilen dosyaları arama sonuçlarında çıkarıyor
    yayınlamadığımız linkleri bile

kelime site:filesonic.com

diye aratınca google direk filesonic sayfasını buluyor

böylece daha yayınlamadan bile dosyanız silinebiliyor
  • bunu sebebi dosyalarınızı ASLA root da bırakmayın yukler yuklemez bi dizine aktarın.
  • remotede gene sorun var gibi sizde durum nedir gençler......
  • herkesde aynı PENDING de cakılıyo
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.