Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün kafamda sırf dl için bir fikir olusdu küçük boyutlu paylaşım yapacağım , büyük ihtimal uploaded ile filesonic verecem hayırlısı yan gelirleri artırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

bende bugün kafamda sırf dl için bir fikir olusdu küçük boyutlu paylaşım yapacağım , büyük ihtimal uploaded ile filesonic verecem hayırlısı yan gelirleri artırmak lazım

dl için wupload da verebilirsin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

bende bugün kafamda sırf dl için bir fikir olusdu küçük boyutlu paylaşım yapacağım , büyük ihtimal uploaded ile filesonic verecem hayırlısı yan gelirleri artırmak lazım

Wupload daha iyi nasıl oluyor bilmiyorum ama paylaşmadığım dosyalar bile birkaç ülkeden indiriliyor
  • Wuploadın bugun ödeme gunu ama hala ödeme alamadım hangi saat aralıklarıyla geliyor bilen varmı ?
  • Akşama kadar ödeme gelir bende çarşamba günü ilk ödememi alacağım şimdilik her gün en az 1 dolar kazanç geliyor .
  • Anladım haklısın, adres için teşekkürler ama oradan da birşey çıkacağını sanmıyorum

Ben orada ne yapacağımı yazayım belki senin haklı endişeni giderebilir. Öncelikle şunu söyleyeyim, postingle uğraşmaktan r10 da aktif bir kullanıcı olacağımı sanmıyorum. Orada şuan için "vps hosting" bölümünü ve "uploading işleri" bölümünü kullanacağım:

- Vps hostingte vps/vds hizmetleri ile ilgili firmalara soru sorabilmek, pm yoluyla görüşebilmek
    - Uploading işleri bölümünde de uploader arayan siteler senin de bildiğin gibi iletişimi pm yoluyla sağlıyorlar, o iletişimi sağlayabilmek vs.

özetle genelde bu bölümlerde olacağım daha çok "uploading işleri" nde şuan için durum bu şekilde. Bunun dışında ben işimde gücümde olacağım kimseyle bir sorunum olacağını sanmıyorum, şimdilik söyleyeceklerim bunlar, sonuç olarak karar senin.

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

@.:DONANIMHABER:.

dostum tabi hemen atayim da sole bir durum var daha ilk yorumunda banlansan benim hesabin da gitme durumu var ..Millet biraz da hesabini tehlikeye atmamak icin davetiye yollamiyor

belki su adres isine yarayabilir

http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/82252-r10-net-davetiye-dagitimi-71.html

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

Akşama kadar ödeme gelir bende çarşamba günü ilk ödememi alacağım şimdilik her gün en az 1 dolar kazanç geliyor .

Benim ödeme geldi dostum darısı senin başına

Sharingmatrix e gecişim başladı.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 1 Haziran 2011; 20:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Orijinalden alıntı: comm

Akşama kadar ödeme gelir bende çarşamba günü ilk ödememi alacağım şimdilik her gün en az 1 dolar kazanç geliyor .

Benim ödeme geldi dostum darısı senin başına

Hayırlı olsun dostum

• @qAddAr Sağol hayırlı olsun bende her gün paylaşımları arttırarak günlük 5 dolar kazancı yakalamayı hedefliyorum.Bu arada forumda wupload konusunu açabilirsin ordan devam ederiz
  • Anason ve comm tskler dostlar darısı sizlere..buarada wupload konusu actım umarım kapatmazlar

http://forum.donanimhaber.com/m_49556725/tm.htm
  • oron bugun 100 'de 100 vermekte tüm kazanclarda .Fsonic yada wupload'in güzel haberleri yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

oron bugun 100 'de 100 vermekte tüm kazanclarda .Fsonic yada wupload'in güzel haberleri yok mu

wupload'ın haziran ayı promosu başladı bugün itibariyle.
    Filesonic'de ilk 50 için %10 promo var ama benim işime yaramıyor
  • oron böle , darısı başımıza(nıza)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 2 Haziran 2011; 0:31:12 >

• hangisi senin
  • ikisi de değil :D
  • Seç birini hedefimiz o olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Seç birini hedefimiz o olsun

choose your destiny
  • Beyler geçen hafta para istemiştim banka hesabına 1 haftayı geçti hala gelmemiş, bir baktım paypal'a şöyle bir uyarı vermiş(işlemi iptal edip, parayı paypala geri yollamış.): Not: Hem alıcı hem de satıcı Türkiye'de olmadıkça ödemeler PayPal bakiyesi kullanılarak Türk Lirası üzerinden yapılamaz. Bu işlem için farklı bir para birimi veya kredi kartınızı kullanmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterfan

Beyler geçen hafta para istemiştim banka hesabına 1 haftayı geçti hala gelmemiş, bir baktım paypal'a şöyle bir uyarı vermiş(işlemi iptal edip, parayı paypala geri yollamış.): Not: Hem alıcı hem de satıcı Türkiye'de olmadıkça ödemeler PayPal bakiyesi kullanılarak Türk Lirası üzerinden yapılamaz. Bu işlem için farklı bir para birimi veya kredi kartınızı kullanmanız gerekir.

Ödeme filesonic'den mi geldi?
    Sanırım paypal hesabının ana para birimi TL olarak ayarlı ödeme $ olarak geldiği için sorun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 2 Haziran 2011; 12:58:10 >
  • Paypalde biriken miktarı çekmiştim, hepsi mi bilmiyorum ama büyük çoğunluğu filesonicden, ne yapmam lazım şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.