Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streamin

elite fix 12 en iyisi bence.Ben hala geçmedim tabi ..Bu arada qualifying creditst 'den nasıl anlıyoruz indirme sayısını ?

Her 100 downloadda 1 artıyormuş kredi, atıyorum gece 1de bakıp sonra da ertesi gece o saatte bakınca kabaca günlük dl sayısı bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

quote:

elite fix 12 en iyisi bence.Ben hala geçmedim tabi ..Bu arada qualifying creditst 'den nasıl anlıyoruz indirme sayısını ?

Her 100 downloadda 1 artıyormuş kredi, atıyorum gece 1de bakıp sonra da ertesi gece o saatte bakınca kabaca günlük dl sayısı bulunabilir.

Alıntıları Göster
    konu takipde ama hiç takip edip falan okumuyorum çok uzun uzun yazıyorlar atlayıncada bişey anlamıyo insan

ee şimdi nasılsınız dosyaların silinmemesi için ne yapıyorsunuz ? günlük kaç dolar kırıyorsunuz program falan kullanıyormusunuz ? şimdi böyle yazdımya böyle kalırsa ben takip i silerim geçerim dostum

bu arada benim günlük kazancım 2 dolar ı geçti (hotfile)

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

bu iyi oldu bende dl sayımı merak ediyordum downgrade etmeden nasıl öğrenebilirim diye

sağol dostum
  • @ogameci Ne demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 7 Nisan 2011; 19:02:16 >
  • quote:

@ogameci Ne demek.
  • Filesonicdeki para anlaşılan çok, ver ver bitmiyor ya da çok iyi çalıyorlar da biraz ucundan veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 7 Nisan 2011; 21:29:44 >
  • quote:

Filesonicdeki para anlaşılan çok, ver ver bitmiyor ya da çok iyi çalıyorlar da biraz ucundan veriyorlar.
    Nisan ayı Promosu kendini dl sayılarında hissettirmeye başladı. Yarına para gerek ne de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Nisan ayı Promosu kendini dl sayılarında hissettirmeye başladı. Yarına para gerek ne de olsa.

Alıntıları Göster
    Umarım hafta sonu iyi geçer bugün 12 $ tarifeye geçtim %80 ile 105 dolardan fazla zararım oldu

• quote:

hesap satışlarını tam olarak yansıtmadıkları konusunda şüphem yok ayrıca taktik olarak ppd 'dan milleti pps 'e yönlendirme çabaları da anormal değil hepsi yapiyor bunu.

Alıntıları Göster
    Birşeyi anlamamıştım gün başlarken , Dün takır takır çalışan sayaç bugün neden tekliyor , Meğersem Hafta sonu Bonus muhabbeti varmış .

Bu kadarda çalınmaz be kardeşim .
    1,5 saattir tık yok sayaçta .

• quote:

Orijinalden alıntı: NoEroin

Birşeyi anlamamıştım gün başlarken , Dün takır takır çalışan sayaç bugün neden tekliyor , Meğersem Hafta sonu Bonus muhabbeti varmış .

Bu kadarda çalınmaz be kardeşim .
    1,5 saattir tık yok sayaçta .

Alıntıları Göster
    malum-bb li sitede filesonic banlanmış durumda

linklerdeki filesonic yazısı otomatik olarak ~disallowed~ olmuş

filesonici sharingmatrixe çevirirseniz sorun olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: qlobaLww

malum-bb li sitede filesonic banlanmış durumda

linklerdeki filesonic yazısı otomatik olarak ~disallowed~ olmuş

filesonici sharingmatrixe çevirirseniz sorun olmuyor

Alıntıları Göster
    bb forumda filesonic'i hangi akla hizmet banladılar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

bb forumda filesonic'i hangi akla hizmet banladılar acaba

Alıntıları Göster
    oron satın aldı.

(p'li olandan bahsediyorum tabi yoksa w'yi de mi aldılar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 8 Nisan 2011; 17:41:58 >
  • quote:

oron satın aldı.

onu satın alalı nerdeyse 1 aydan fazla oldu yahu ve yaklasık 20 gundur falanda sonic banlı oradan..w li olan ise saglam simdilik..
  • quote:

oron satın aldı.

Alıntıları Göster
    W olanı malesef filesonic'i banlamış
  • quote:

hayır yahu sımdı baktım sonıc saglam
  • quote:

Alıntıları Göster
    o sitede 400 adet paylaşımım olmasına rağmen 1 adet bile hesap satışım olmamıştı (w'li olan) bu açıdan çok da tın diyecem ama ppd 'lileri etkiler herhalde
  • quote:

o sitede 400 adet paylaşımım olmasına rağmen 1 adet bile hesap satışım olmamıştı (w'li olan) bu açıdan çok da tın diyecem ama ppd 'lileri etkiler herhalde

Alıntıları Göster
    W-BB 1 Hafta önce benim konumu kilitlemişti zaten, sonunda ~disallowed~ olmuş tüm linkler.
    Konumun 100k civarında gösterimi vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

quote:

Tüm konularda filesonic yazan yerlerde ~disallowed~ yazıyor.Başkalarının açtığı konulara girdim durum aynı.
  • quote:

quote:

quote:

Tüm konularda filesonic yazan yerlerde ~disallowed~ yazıyor.Başkalarının açtığı konulara girdim durum aynı.

Alıntıları Göster
    Bu filesonic niye böyle? Yaklaşık 10 gündür satış olmuyordu, tüm yeni konuları da 10 gündür güncellemiyordum bugün ppd'ye geçtim ve tam olarak 1 saat sonra satış oldu. Ben buna anlam veremiyorum, bilgisi olan var mı?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    spam yüzünden olmuş zannedersem.

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.