Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
133.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Ben de %80 e geçsem iyi olacak galiba. Son 3-4 satış hep 3-6-12 aylık. En mantıklısı da şuan %80 duruyor.

Ben bugün Elite'e geçsem bugünkü ödemeyi alabilecek miyim acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben her satıştan 10 dolar kazanılan tarifedeyim 10 dolar kazanıyoruz ama kaç aylık satılmış bunu görebiliyormuyuz fixed 10 dayken?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Arkadaşlar ben her satıştan 10 dolar kazanılan tarifedeyim 10 dolar kazanıyoruz ama kaç aylık satılmış bunu görebiliyormuyuz fixed 10 dayken?

Alıntıları Göster
    Advanced statisticste gözüküyor, bir arkadaş yukarıda ssli göstermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Advanced statisticste gözüküyor, bir arkadaş yukarıda ssli göstermişti.

Alıntıları Göster
    son 19 satışdan gelen para 199.2$ (%80 kurdan) 12$ satış olsam 228$ olacakdı. 28 $ zarardayız . Yok kardeş su cuma gelsede 12$/satış a dönsem. neyime %80 benim

• quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

son 19 satışdan gelen para 199.2$ (%80 kurdan) 12$ satış olsam 228$ olacakdı. 28 $ zarardayız . Yok kardeş su cuma gelsede 12$/satış a dönsem. neyime %80 benim

Alıntıları Göster
    @KingDwa®F hiç belli olmaz bakarsın cumaya kadar 2 tane lifetime olur.Benimde son silinmeden sonra satışlar azaldı editlemeyede üşeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

@KingDwa®F hiç belli olmaz bakarsın cumaya kadar 2 tane lifetime olur.Benimde son silinmeden sonra satışlar azaldı editlemeyede üşeniyorum

Alıntıları Göster
    bende lifteme olmaz 9 aylık surecde bi tane olmuştu bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

bende lifteme olmaz 9 aylık surecde bi tane olmuştu bende

Alıntıları Göster
    2899 / $19.03

sizce nasıl arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0Fatih6

2899 / $19.03

sizce nasıl arkadaşlar

Eğer günlükse çok iyi ama haftalık için çok kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deuvina

quote:

2899 / $19.03

sizce nasıl arkadaşlar

cumartesiden bugüne 4 günlük
  • quote:

quote:

quote:

2899 / $19.03

sizce nasıl arkadaşlar

cumartesiden bugüne 4 günlük

Alıntıları Göster
    Günlük 5$'a tekabül ediyor bence iyi ama satış varsa o daha iyi...

• quote:

Günlük 5$'a tekabül ediyor bence iyi ama satış varsa o daha iyi...

Alıntıları Göster
    satış vardı ama haftalık 3-4 taneydi, böylesi daha garanti diye ppd ye geçeyim o kadar çıkartırım dedim
    bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

multi poster 5 de türklere satılmıyor değil mi ..Şu mereti kullanabilmenin yolu yok mu ?..Arkadaş vps, dedicated kullanılırsa banlamakta, türk paypal'ini banlamakta, yabanci hesap ile bile alinsa kullanan türkse gene banlamakta ..Şu yazılımı virüssüz, hacksiz ..vb olmadan rahat bir şekilde kullanabilmeyi çok isterdim keza çok lazım oluyor ..30-35 adet forum var ve günde toplam 7-8 megathread'e tek tek 10-12 adet mesaj atmam gerekiyor keza buda toplamda tek tek elle 100'lerce mesaj demek , bitmisim ağlayanım yok :P

bu dertten muzdarip olmayan varmı ? uploadu ayarı 45 dk dağıtması 3 saat :(

ayrıca eklemek istiyorum multiposter megathreade reply yapmıyor . yani megathrealere elle girmek zorunda kalıyorsun gene .. multiposter 5 de yapacakmış reply diolar ama mechul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaybo55 -- 22 Mart 2011; 20:35:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

quote:

multi poster 5 de türklere satılmıyor değil mi ..Şu mereti kullanabilmenin yolu yok mu ?..Arkadaş vps, dedicated kullanılırsa banlamakta, türk paypal'ini banlamakta, yabanci hesap ile bile alinsa kullanan türkse gene banlamakta ..Şu yazılımı virüssüz, hacksiz ..vb olmadan rahat bir şekilde kullanabilmeyi çok isterdim keza çok lazım oluyor ..30-35 adet forum var ve günde toplam 7-8 megathread'e tek tek 10-12 adet mesaj atmam gerekiyor keza buda toplamda tek tek elle 100'lerce mesaj demek , bitmisim ağlayanım yok :P

bu dertten muzdarip olmayan varmı ? uploadu ayarı 45 dk dağıtması 3 saat :(

ayrıca eklemek istiyorum multiposter megathreade reply yapmıyor . yani megathrealere elle girmek zorunda kalıyorsun gene .. multiposter 5 de yapacakmış reply diolar ama mechul

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar elite davetiye isteyen varsa

son 1 aylık stats screen shot'unu bana gönderirse davetiye yollayacağım.

- Elite üyelikte %80 komisyon veya Fix 12 USD seçeneği var.
    - Min ödeme 300 USD
    - Elite üyelikten çıkarsanız bir daha asla elite üye olamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar elite davetiye isteyen varsa

son 1 aylık stats screen shot'unu bana gönderirse davetiye yollayacağım.

- Elite üyelikte %80 komisyon veya Fix 12 USD seçeneği var.
    - Min ödeme 300 USD
    - Elite üyelikten çıkarsanız bir daha asla elite üye olamıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    haftada 3-4 satış anca yapar oldum :( iyice soğudum ya napsam ne etsem sıkıldım artık
  • quote:

haftada 3-4 satış anca yapar oldum :( iyice soğudum ya napsam ne etsem sıkıldım artık

Alıntıları Göster
    dun gece dashboard a baktıgımda 7000 den fazla dosyam gitmiş ama DELETED da sadece 220 dosya var. Sanırsam yeni bi crashdisk olayı vuku buldu.
    (3cu dalga). Buda satış düşüşü ve forumlardan gelen lanet okuma PM lerini cok guzel acıklıyor.

Ergenekon dan sonraki ve japonyadaki tusunamiden sonra en buyuk dalga olan sonic deki crashdisk dalgası yine beni buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 23 Mart 2011; 11:00:03 >

• quote:

hocam oron dene. dün denemelik 20 gb lık paket attım. 33 dolar kazandım. şaşırdım doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyildizemre -- 23 Mart 2011; 11:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

quote:

hocam oron dene. dün denemelik 20 gb lık paket attım. 33 dolar kazandım. şaşırdım doğrusu

Alıntıları Göster
    evet oron özellikle kendi sitelerinde iyi kazandırıyor.
  • quote:

Streamin hocam. Sayende İlk siftahı yaptık. gerisi gelecek sanırım.
  • quote:

quote:

Streamin hocam. Sayende İlk siftahı yaptık. gerisi gelecek sanırım.

Alıntıları Göster
    daha çok kazanırsın inşallah dostum .Dedicated kullanmanın avantajlarını görmeye başladın herhalde :D , sorun ..vb olursa gene aktarırsın.

• quote:

daha çok kazanırsın inşallah dostum .Dedicated kullanmanın avantajlarını görmeye başladın herhalde :D , sorun ..vb olursa gene aktarırsın.

Evet dedicated ın avantajları çok. ama ben anlamadım bu dedicated dan screenshot bile alamıyor doğru düzgün. mp classic kullanıyorum ama çok kasılıyor
  • quote:

quote:

Evet dedicated ın avantajları çok. ama ben anlamadım bu dedicated dan screenshot bile alamıyor doğru düzgün. mp classic kullanıyorum ama çok kasılıyor

Alıntıları Göster
    thumbnail me 'yi yada video thumbnail makers'i kullan.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.