Şimdi Ara

Sharingan Dergi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DonanımHaber'de Anime-Manga bölümü varmış görmüyorum bile
    Forum o kadar büyük ki takip etmesi bir o kadar zor , sadece bakıp çıkıyordum belli bölümlere.

Neyse , bu bölümü gördüğüm iyi oldu.

Hepinize Merhaba Arkadaşlar ,
    Biz bir kaç kişi 4 aydır Sharingan adında aylık Anime ve Manga e-Dergisi çıkartıyoruz.
    Bizi inceler ve desteklerseniz dergi olarak çok mutlu oluruz.

Türkiye'de Anime ve Manga'ya olan ilgilinin biraz artması güzel birşey.
    Bunu MTV'de destekledi , ve biz de bu dünyaya bir nokta kadar da olsa katkıda bulunmak istiyoruz.

Temmuz Sayımız yeni çıktı.
    Sayılarımızı ve Güncellemelirimizi Blogumuzdan takip edebilir , bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

http://sharingandergi.blogspot.com/

Sevgiler <3~

• Anime kafeye bekleriz efendim ; esaslı muhabbetimiz , bilgi paylaşımımız ve yardımlaşmamız orada dönmektedir genel hatları ile . Biz de Anime&Manga ile ilgilenen birilerii gördükçe burada mutlu oluyoruz , derginizi de şu an inceliyorum , aramıza hoş geldiniz .
  • Dh Anime/Manga bölümüne hoşgeldiniz..Derginizden haberim yoktu ama öğrendiğim iyi oldu.Sıkı takipçiniz olabilirim hoşnut kalırsam dergiden.
  • Bende hoşgeldiniz diyim.Dergiyi indiriyorum hemen incelemeye başlıyorum Anime Cafe'ye de bekliyoruz sizi.
  • Dergiyi indirdim gerçekten çok başarılı tasarımını beğendim ... başarılarınızın devamını dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.