DonanımHaber'de Anime-Manga bölümü varmış görmüyorum bile Forum o kadar büyük ki takip etmesi bir o kadar zor , sadece bakıp çıkıyordum belli bölümlere.
Neyse , bu bölümü gördüğüm iyi oldu.
Hepinize Merhaba Arkadaşlar , Biz bir kaç kişi 4 aydır Sharingan adında aylık Anime ve Manga e-Dergisi çıkartıyoruz. Bizi inceler ve desteklerseniz dergi olarak çok mutlu oluruz.
Türkiye'de Anime ve Manga'ya olan ilgilinin biraz artması güzel birşey. Bunu MTV'de destekledi , ve biz de bu dünyaya bir nokta kadar da olsa katkıda bulunmak istiyoruz.
Temmuz Sayımız yeni çıktı. Sayılarımızı ve Güncellemelirimizi Blogumuzdan takip edebilir , bilgisayarınıza indirebilirsiniz. http://sharingandergi.blogspot.com/
Sevgiler <3~
Anime kafeye bekleriz efendim ; esaslı muhabbetimiz , bilgi paylaşımımız ve yardımlaşmamız orada dönmektedir genel hatları ile . Biz de Anime&Manga ile ilgilenen birilerii gördükçe burada mutlu oluyoruz , derginizi de şu an inceliyorum , aramıza hoş geldiniz .
Dh Anime/Manga bölümüne hoşgeldiniz..Derginizden haberim yoktu ama öğrendiğim iyi oldu.Sıkı takipçiniz olabilirim hoşnut kalırsam dergiden.
Bende hoşgeldiniz diyim.Dergiyi indiriyorum hemen incelemeye başlıyorum Anime Cafe'ye de bekliyoruz sizi.
Dergiyi indirdim gerçekten çok başarılı tasarımını beğendim ... başarılarınızın devamını dilerim