Şimdi Ara

Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.657
Cevap
61
Favori
185.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Orijinalden alıntı: Empire State

quote:

quote:

quote:

quote:

Gereksiz yere alıntılama.

Adam haklı diziyle ilgili yeni haber var diye giriyorum senin saçma postlarinla karşılaşıyorum.

Forum senin olmadığına göre dizi hakkındaki görüşlerimde seni alakadar etmez.

Forum senin de çöplüğün degil 2kisi rahatsız olmuş Demek ki senin sürekli yazmandan. Topluma uymalisin. He senin gibi bası buyruk insan ne kadar laf anlar orası meçhul. Keyfin bilir biz şikayetimizi yaparız devam et :)

Mesajlarımı görmek istemiyorsan adamlar blok tuşu koymuş gelip burada trollük yapmanın alemi yok. Tekrardan söylüyorum dizi hakkındaki görüşlerim kimseyi alakadar etmez. Edemez.

Blok tuşunu biliyorsun fakat mesaj attıgında yine konunun üstlere çıktığını bilmiyorsun evet.

İkinizi de tanımam etmem ama arkadaş bariz haklı zira bölüm bölüm görüşlerini paylaşabilir bu forum bunun için var.Konunun üste çıkması da kimseyi ilgilendirmez ortada şikayet edebileceğiniz bir şey de yok.Dizi güncel devam ederken nasıl insanlar bölüm bölüm görüşlerini paylaşıyorsa bitmişken de paylaşabilir.Güncelde burada takılıyordunuz diye bitince konuyu sahiplenmeye çalışmanız ve arkadaşa konuyu üste taşıma demeniz çok saçma olmuş.

Kesinlikle haklısın. Zaten pm yoluyla da arkadaşa destek vermiştim bu konuda. Kimse kimsenin ne yazacağına, ne zaman yazacağına karışamaz. İsteyen istediği zaman bölüm değerlendirmeleri gelip bu konuda yapabilir. Buna karşı çıkanların ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Beyler 3.sezona başlayacağım yakında, dizi süper gidiyor. Bi sorum var ; 4.sezon çıkacak mı ? tvcountdown'da gözükmüyor geri sayım. Herhangi bir haber de göremedim 4.sezon ile ilgili.

Geçtiğimiz 3 sezon gibi, 4.sezon da ocak ayında çıkacaktır. Daha epey zaman var anlayacağın.

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Beyler 3.sezona başlayacağım yakında, dizi süper gidiyor. Bi sorum var ; 4.sezon çıkacak mı ? tvcountdown'da gözükmüyor geri sayım. Herhangi bir haber de göremedim 4.sezon ile ilgili.

Geçtiğimiz 3 sezon gibi, 4.sezon da ocak ayında çıkacaktır. Daha epey zaman var anlayacağın.

Süper çok sevindim de, daha çok var. Yavaş yavaş izlerim artık son sezonu ocak'a kadar. Teşekkürler.

Arkadaş bazı yerlerde öyle bi iğrençleşiyoki.Doğum sahnesi mahvetti oruç oruç...
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • diziyi izlemiyorum ama dizide fena gerçek sevişme sahneleri var sırf emmy rossum için başlayabilirim çok güzel kadın

ama bu gerçek sevişme sahnelerini yakıştıramadım kendisine!

birileri bana dizinin sansürsüz izleyebileceğim bir sitesini verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the phantom of the opera -- 20 Temmuz 2013; 23:32:40 >

Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

diziyi izlemiyorum ama dizide fena gerçek sevişme sahneleri var sırf emmy rossum için başlayabilirim çok güzel kadın

ama bu gerçek sevişme sahnelerini yakıştıramadım kendisine!

birileri bana dizinin sansürsüz izleyebileceğim bir sitesini verebilir mi?

dizi-mag'te sansürsüz olması lazım, bir bak istersen...

Orijinalden alıntı: Bora T.

Başlamayı düşünüyorum,önerir misiniz?Dizi komedi ağırlıklı mı?

İzleyenler önerir. Sezonun ilk yarısında gülersin, son yarısında aglarsın. Beni aglatan tek dizidir

And she's buying a stairway to heaven.
  • 1 sezon bitti'de ramazanda zorluyor biraz dizi

Orijinalden alıntı: yatemm

1 sezon bitti'de ramazanda zorluyor biraz dizi

İftardan sonraya izle, çünkü bazı sahneler epey sıkıntılı olabiliyor.
  • Diziye başladım, gayet güzel bir dizi. Yalnız GoT u izledikten sonra bunda konu biraz ağır ilerliyor gibi geldi :D bu arada yeni başlayacak olanlar iftardan sonra izlesinler arkadaşlrın dediği gibi :D

Tek izlediğim dizidir kendisi.
    Frank kadar değişik bir adam görmedim. Duruşmada o acıtasyon neydi öyle. Neyse ki Fiona aldı çocukları. Karen geri döndü bakalım Lip ile olaylar nasıl gelişecek. Son sahne iğrençti. Jody nasıl bir insansın lan sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 24 Temmuz 2013; 2:50:42 >

Karen döndü ama değişmemiş hala aynı. Lip biraz mallık etti fakat sonradan kendine geldi. Mandy gibi kız arkadaş zor bulunur. Frank cinsel seçimini yaptı içinde bir şeylik vardı zaten. Midesiz herif. Karen'a araba çok kötü çarptı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 24 Temmuz 2013; 19:49:03 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.