Şimdi Ara

Shaman vs Druid (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cabuk devrilir o dogru ama dikkat etmezsen cok cabuk da devirir ben su ansa 31/20/0 oynuyorum yani sınıryok un istediği sekil hatta elimdede tuf war windfury normal vuruslarda hic critsiz en kotu ihtimalle 900-1400 arası vuruyor hepsi crit gelirse 2500-2700 gordugum oldu ne yazıkki windfury e gelen %50 nerf ten sonra bu hale geldi yoksa cok daha fazla vurabiliyodu. uzerimde fazla +dmg yok ancak 1670 simdilik en yuksek spell critim 3 dakikada bir beleş crit chain lightning cok guzel bir sey
  • ravage critsiz 900 , 1100 arası vuruyor .... critle 2600 ... ki ravage dodge , parry , block edilemiyor , windfury ise edilebiliyor yani bi rogue karşısında yada warrior karşısında etkisizdir bence windfury ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

ravage critsiz 900 , 1100 arası vuruyor .... critle 2600 ... ki ravage dodge , parry , block edilemiyor , windfury ise edilebiliyor yani bi rogue karşısında yada warrior karşısında etkisizdir bence windfury ...

hangi itemlerle o kadar vuruyor ?
  • grandmarshall mace ...
  • bırak o olunca vursun artık o kadar. shaman isi tamamen sansa baglı bir sınıf bu bir gercek bazen WF tamamen bosa gittigi bile oluyor..
  • enchament shaman videosu vermiştim daha önce .... adam rank 14 sanırım ama elinde Hand Of Ragnaros var ..

o mace'le coşmuştu herif .. bide strength totem koyunca iyice uçuyodu ...

bu arada windfury'e laf yok .. adam windfury sayesinde vuracağı Dmg'in 3 katını vuruyo ...

critic olmadan takır takır 900 vuruyo
  • WF ye zaten kimse laf edemezde sorun artık o kadar vuramaması bonus AP 665 ten 333 e dusuruldu bu yuzden 800 900 civarı critsiz WF istiyorsanız saglam str lazım o da totemle hallediliyo . ama dedigim gibi cok az bir ihtimalde olsa bazen hepsi bosa gittigi oluyor. bi suru rakam cıkacagına dodge block parry cıkıyor gıcık oluyorum
  • shaman gayet güzel own eder dururidi nediim la bu duruidi büyütmeyin ya nedir bu duruid fanları wala serinledi baya bu duruidi fanlardan ahuaehuehuahuea ulan kaliteyi düşürdüm ama olsun hadi bakem
  • ben hala ısrarcıyım Enc + Elemental Shaman daha çabuk devrilir Elemental + Resto yada Enc + Resto ya göre

ama shamanda apic falan varsa o zaman hiç gerek yok +resto ' ya

bana göre esas pvp epicsiz yapılan pvp ' dir .. epiclerle herkes critler herkes süper oynar .. adamda ya epic yok yada 1-2 tane var dünyayı yerinden oynatıyo

• evet beyler bi druid açtım ama pek sevemedim ya garip geldi shamandan sonra ne öyle savaş savaş bi ayıya dön bi kediye:D
    ama shamandan süphe etmemin sebebide earth shock ve lightining disinda fazla buyu kullanmamamdi yani dierlerini kullanissiz görmemdi frost shock falan hangisi daha fazla damage veriosa onu kullaniodum e zaten instant cast lightining bolt da vazgeçilmez instant olmsada zaten tankım dibime geldiignde de çakıodu kafasına iki tane aynı anda büyülerede devam bayag zevkliydi ama hiç yeni büyü gelmio gıcık oldum bi earth shockun yeni rankı bi lightiningin sora chain geldi o bayag isime yaradı ama ondan sonra ne gibi büyüler gelio şimdi açarım siteden bakarım ama bakmakla anlaşılmıo xy xy veriolar:D
    windfury nedir ne deildir ne işe ayrar ya da daha ne gusel buyuleri gelir shamanın ilerde acaba?ve oynadııgım serverda totemler de çalışmıodu totem işini de sevemedimz aten belki o yusden gıcık etti bi ara:DAcaba totemler açıldıgında çok şey deişir mi?Ve gerçekten ne gibi büyüler gelio ilerde sırf saldırı amaçlı deil?

• druid de kombinasyon coktur ama shamanda druide gore cok azdır ...
  • heh işte bende bundan bahsediorm shamanda 2 buyuyle yaratik kesmek biraz sıkmıştı druidde daha lvl 24üm elimde adamlara karşı kullanabilcegim birsürü büyü var ve hepsi birbirinden iyi seçmekte zorlanıorm hangi sırayı takip etmeliyim vs shamanda da vardı ama bu kadar deildi bu ki druidde daha formlara geçme var mesela druid formla savaşma sora can azalınca mana da biraza azalınca kendini heallayarak manayi bitirip ayıya dönüşüp tekrar tam bi player gibi savaşabilmek gusel bişy ama yine de bişyler eksik bişyler bana shamanı arattırıo:(
  • o eksiklik galiba melee savasın eksikligi druid de guzel melee damage vermek icin bear ya da cat form a donusmek zorunlu. shamanda harala gurele frost shock ya da earth shock la dalıp sonra melee ye girmek acayip zevkli
  • işte kendi kombinasyonlarını kendin yaratmalısın ... mesela açılışı neyle yaparsam etkili olur ? en az 5 6 tane secenegin var ama shaman gider hödööööö diye dalar adama axe si ile ... kendimden ornek vereyim ben dolaşırken kedi formunda dolaşırımki acılısı yapmak icin kediye donusup mana harcamayayım ... acılısı yapıp biras dmg verince zaten kedi isen karsıdakinin canı yarılanmış olur sonra kalkar bi rejuv bi regrow(healing touch) , sonra bear ve canın azalınca frenQ regen ... işte bu yüzden druidi oynamayı ve kombinasyonları iyi yapabilenler oynasın çünkü druid gercekten zor bir class dışardan kolay gorunsede ...
  • evet gerçekten de zor bi klas gerçi öreniorm yavaş yavaş hangi kombinasyonları kullanıcagmı ama şöle bi sorun var ben shamandan daha fazla zevk aliodm ancak biz bi grup halinde oynuoruz 5 kişi warlock var hunterimiz var warriorumuz var bitane roguemuz var bende geçen dugeonda yanınıza alacagnız 5 kişi die başlık okumuştum orda bi kişi bile shaman demedi ve neredeyse herkes druid dedi e haliyle bende shaman heralde bi işe yaramıo böle grupça boss falan keserken die dusundum.Acaba dogru mu grupta bi işe yaramaz mıyım shamanla?
  • ise yaramayan sınıfı oyuna niye koysunlar. 20 ve 40 kisilik end game instance lara kadar shaman gayet ise yarayan bir karakter. ozellikle totemleri
    (windfury totem FTW) ve self resurrection ozelligiyle tercih edilir. hem dps hem off heal hem de off tank gorevlerini aynı anda yapabildigi icin tamamen yardımcı bir karakterdir.
    ancak is end game e gelince maalesef druidler shamanlar ve paladinler aynı sonu paylasmak zorunda bırakılıyorlar( zorundalar demiyorum zorunda bırakılıyorlar). buff larınız dısında tek yaptıgınız heal basmak oluyor. druid bu konuda biraz daha sanslı innervate in base skill verilmesiyle 21 resto talentli druidlerde end game sansı bulabiliyor.
  • shamandada kombinasyon dediğin şey çok var.. ne zaman Tremor Totem dikeceksin ne zaman shocklayacaksın Grounding Totem i ne zaman dikeceksin.. Hepsinin belli bir cd si var ve bunları düzgün bir şekilde ayarlamalısın. Zaten o kadar çok totem varki ben bunları barlara sığdıramıyorum. Oynanamayan bir sınıf herzaman basit gelir. Mesela ben druid test serverde oynadım. O yüzden zor gelir bana ama inanın bir sınıfı lvl 1 den lvl 60 yapın çok iyi oynuyorsunuz talentlerini biliyorsnuz neyin ne olduğunu biliyorsunuz.

Şimdi druidi sorarsan bana bende derimki dmg vermek için cat formuna giriyo kendini heallemek için normal forma zaten norman forma girdikten sonra %90 ayı forma giriyo. bumudur kombinasyon dediğin.

en zor olansa stunlock roguelerdir abicim :) nasıl başarıyorlar o kadar süre stundan çıkarmamayı helal valla.

stunlock demişken bi rogue var bizim serverde adamın elinde lvl 10 luk gri dagger var 2 tane onla lvl 60 ları alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 16 Temmuz 2006; 13:00:16 >

• şimdi de priest denemeye kalkıştım ama sıktı hemen ya zaten shaman basit deil ama ben basit kullandım mesela bosslar dışında totem kullandıgmı hatırlamıorm ben gerçi totemler pek çalışmıodu oynadıgım serverda ama
    şimdi bana şunu söyleyin ben lvl 60a kadar hunter warrior warlock bide rogue yada priest karakterin yanında dungeona girdigimde başrol oynayabilir miyim çünkü gruba ben liderlik yapıorum bunu lvl 60lara kadar sürdürebilir miyim yoksa belli bi lvl dungeondan sora artık geride durup heallamak işine mi girişmek zorunda kalırım.Ben istiorum ki takım için gerekirse öne koşiym gerekirse geri çekilip takıma bufflarla heallarla destek oliym eger bunu shamanla yapabileceksem shaman olucam artık ciddi bir servera gircez çünkü çabuk seçmeliyim classı
  • shaman mı işe yaramaz
    fear ward'ı dwarf pri yapar .. shamanda tremetor totem koyar ..

yani shamansız olmaz
  • oley o zaman artık shamanım yalnız şöle shamana verilc3ek talentleri bi gusel buraya yazsanız olur mu şu kadar puan suna bu kadar puan buna yani ayrıntılı bi shaman talent tutoriali çok mutlu eder beni
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.