Şimdi Ara

Shakes & Fidget Mini Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Shakes & Fidget Mini Rehberi

Oyunumuz 3 sınıftan oluşuyor. Savaşçı Büyücü İz Sürücü(Okçu)
    Oyuna üye olmak için karakterimizi oluşturuyoruz İnsan , Ork , Elf , Kara Elf , Cüce , Gulyabani , Cin , İblis olarak seçebileceğimiz karakterler var(Hiç bir ırkın oyun içinde birbirinden üstünlüğü yok sadece karakter resmi için seçiyoruz)

Birazda oyun menüsünden bahsedeyim.

Yapacağınız görevlerden item düşürme şansınız var karakteriniz sınıfa neyse ona göre itemler düşüyor.Arena yaptığımız vslerde ise altın kazanıyorsunuz.Bazı Meyhane'den aldığımız görevler anahtarlar geliyor bunlarda zindanları açmamız için ordaki yaratıklar normal yaratıklara göre güçlüler ama kazandığımız exp ve eşyanın miktarıda fazla oluyor.

Macera hevesiniz günlük 100'e çıkartılır ve yapacağınız görev için hevese ihtiyacınız hevesiniz biterse 1 mantara bira içiyorsunuz mantarları harcamaktan korkmayın görevlerden kazanabiliyorsunuz.

[/simage]

Bineğe kesinlikle ihtiyacınız var level atladıkça görev süreleri artıyor ve bunları düşürmek için binek almanız gerekiyor 10 levele gelmeden kaplan alırsınız sorun olmaz.

30 level gibi olduktan sonra iyi online bir klana girin işe yarar çünkü belli bir yüzdeyle klan görevlerde altın ve deneyim bonusu veriyor.

İnşallah istediğiniz gibi anlatmışımdır Server 4'teyim oynamak isteyen arkadaşlar nickim ZaD mesaj atabilir iletişime geçerim

• İlginç bir oyun ama ''Grafik'' konusunda biraz eksik gibi...
  • Süper Tanıtmıssın Bende Oynuyorum Bir Türlü Tam Geçemedim oyuna yeni çar açığ açıp duruyorum suan s5 te 5 lvl im 25 mantar çektim bide mantarları sadece macera hevesi ve ahırdan kartal başlı ejderhayı almak içnimi kullanıyım (item almada dahil)
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Hayat*** -- 21 Ağustos 2013; 20:45:40 >
  • yav arkadaş yardım et ben eposta onay kodunu yolluorum bi türlü gelmedi hemen gelmesi geerekmiyomu bi yolu varmı bunun

• Rehber İçin teşekkürler bakacağım.
  • Rehber için teşekkürler.

üye olurken @ işaretini bitürlü yapamıyorum sorunmu var
  • ya arkadaşlar üye olanlar size söylüyorum siz e psota onay kdounu yaptınzımı bi yapın ya seçenklere tıkalyın orda onay kdou felan var iste diyin e psotaya gidin size geliyomu bana gelmeidide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.