Arkadaslar bilen yokmu ? Birkac sorum daha olacak 1-Ben normal mode'de fighter actım bu adamımı hard mode yapınca mage veya priest yapabiliyormuyum ? 2-Birde su mounthlarla ilgili sorum olacak.Bu binekleri kac levelda nasıl alıyoruz ?
1- evet normal mode da 40 olunca harda açılıor istediğin karakteri açarsın 2- 40 ve 50 lvl binekler var onlarıda iris di galiba (hani bu pazar kurulan yer) var ya ordan aliyorsun!!!
Beyler Lailah serverında oynıyan varmı?
üyelik alınmıyo password olmuyo şu yazıyo The password should contain at least 1 uppercase character
quote:
Orjinalden alıntı: görkem22
üyelik alınmıyo password olmuyo şu yazıyo The password should contain at least 1 uppercase character
Şifrende en aşağı 1 tanebüyük harf olması gerekiyo bu arada sayı ve küçük harf teolması lazım...
Arkadaşlar bizde bu oyuna başlıyalı 1 ay kadar oldu ... Biraz görüşlerimi sölemek istedim bazı arkadaşlara yararı dokunabilir...
Shaiya K.O Pvp sini SRO nun exp kasmasını WOW un görseliiğini almış yani böle sölenebilir....
Pc nizde sxe açıksa çalışmaz hata verir....
Şifre alırken büyük küçük harf ve sayı olmalı
Oyun paralı olmadığı için storesi baya bir zengin çeşit var ve bu bazen eşitsizliklere sebep olabiliyor..
Oyunun kurulumunda atığı patchler çok uzun her kurulumda atmak zorundasınız manuel olarak tavsiye edilmiyor..
Easy normal hard ve ultimade mode var ..Easyde sakın başlamayın direk normalden başlayın 40 olunca hard modunuz açılıyor onuda doldurunca ultimate mode açılıyor...Ultima modda eğer ölürseniz xp de veya pvp de eğer rez runeniz yok ise çarınız siliniyor..rez runede pazarda satılıyor ama pahalı bide storesinde satılıyor yani premium yok ama rezimiz var diyolar anlıcanız...tabi haklılar babamızın hayrına yapmıyolar oyunu sonuçta ama hard modda sonuna kadar kasın onu oynıyabilirsiniz.
Bende şuan HM 30lvlim.. Bildiğim kadarını söledim size hatam varsa düzeltirsiniz..Ama şu kadarını söliyebilirim bence çok güzel bi oyun pk sıyla ex kasmasıyla görselliğiyle güzel bir oyun...Mesela xp kasarken nm de normal kasın ama hm ye geçince mutlak görevleri yapın hem item hem xp iyi geliyo..Normal modda defender veya pagan açmanızı tavsiye ederim neden diceksiniz hard moda çabuk gelmeniz açısından daha hızlı exp kasarsınız..burdada elimden geldiğince yardım ederim...
Hangi server da oynuyorsun ?
Oyunu oynayanlar ben eskiden KO oynuyordum öneriyormusunuz bunu? PK olayı nasıl güzelmi bide pazar alanı nasıl ?
Etein de oynuyoruz...
Bende KO oynuyordum açıkçası tavsiye ederim pk si güzel ama pazar alanı mesela dark side isen sadece dark içi alışveriş oluyo herkezin toplandığı bi yer var ama kimse oraya gitmiyor...PK olayıda KO gibi zaten her ne kadar onun kadar hızlı olmasada bence güzel..Başla Oyuna 1-15 cz sine gir bak bi bakalım sararsa oynarsın..
Evet bir arkadaş PM den baya bilgi verdi oyun icin sağolsun.
Başlıycagım orjinal server da varsa tavsiyeleriniz beklerim
ya arkadaslar ben oyunu indirdim xfirede indi buna beraber sonra aynı isimlerle üye oldum 2 sine de ama oyuna açınca kullanıcı adım ve şifremi girip ok a bastıımda invali your ıd or password mu ne öle bişi dio neden acaba x-fire kullanmayı bilmiom acaba xfireyle ilgilim ilgiliyse ne yapçam xfireye girdikten sonra denedim ama yne olmuyo lütfen yardımmmmmmmmmm
ItalianJakaBo kardes ALLAH razı olsun hatamı anladım şifre alırken büyük kğçğk numara almakmıs çok saoll harikasın yaa
statları neyle verios neye tıklıca yani tıklıom üzerlerine bişi olmuo off
bu oyun Amerikan oyunumu yani serverlar oradamı. Oyunu indircektim ama client e baktım north america server client die ismi cıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: blazblazck
ya arkadaslar ben oyunu indirdim xfirede indi buna beraber sonra aynı isimlerle üye oldum 2 sine de ama oyuna açınca kullanıcı adım ve şifremi girip ok a bastıımda invali your ıd or password mu ne öle bişi dio neden acaba x-fire kullanmayı bilmiom acaba xfireyle ilgilim ilgiliyse ne yapçam xfireye girdikten sonra denedim ama yne olmuyo lütfen yardımmmmmmmmmm
Shaiyanın sitesinden register olucaksnın o accountun ile giriceksin oyuna..X-Fira kurmasanda olurdu...
quote:
Orjinalden alıntı: wampirrr
bu oyun Amerikan oyunumu yani serverlar oradamı. Oyunu indircektim ama client e baktım north america server client die ismi cıktı.
Assassin im 3str 2dex şeklinde veriyorum statları ama hala hangi silahı sececeğime karar veremedim, yardımcı olabilecek varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: _battal_
Assassin im 3str 2dex şeklinde veriyorum statları ama hala hangi silahı sececeğime karar veremedim, yardımcı olabilecek varmı ?
En fazla hasar ve hız rogue weapon.Ayrıca skill konusundada karar vermen gerekir.Düşmanı felç mi ediceksin yoksa yüksek hasar veren skillerimi açıcaksın
sa beyler ben bu oyuna bugün başladımda normalde başladım bi tane hunter açtım elf ama ne yapacağımı bilmiyorum tek başıma dolaşıyorumne hayvanlar var ne diğer oyuncular var nasıl oynucam anlatabilirmisiniz????
quote:
Orjinalden alıntı: * Deniz *
quote:
Orjinalden alıntı: _battal_
En fazla hasar ve hız rogue weapon.Ayrıca skill konusundada karar vermen gerekir.Düşmanı felç mi ediceksin yoksa yüksek hasar veren skillerimi açıcaksın
anladım saol
biri bi yardım etsin ne olur oyunda nere gitcem ne yapıcam bilmiyorum yardım pls ne canavar var ne adam var nere gitcem help pls