Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya oyunda para yardimi yapabilecek varmi yani sole 50k bile yeter
  • tamam sorun cozuldu bi adam bana 1,713,567k degerinde bi kundakli verdi bende sattim bayagi para etti neyse oyunda 13 lwl oldum manyak sardi hic sıkmıyo oyun pvp side super bu arada bise fark ettim bu binek hayvanlara 2 kiside binilebiliyomus ama cogu kisi de at var sonra cogunlukla panter var 1 kerede aslan gordum diger binekleri goremedim neyse oyundan ciktim isim var biraz artik birdaha yarin girerim
  • Hocam binekler şöyle humanlar at elfler leopar kullanıyor fakat daha üst hayvanlarda var aslan falan.Bu arada sana whisper atıp ulaşmaya çalıştım ama cevap vermiyorsun
  • selam ben oyunu indirdim üye nasıl olucam
  • kimse yok mu
  • biri bu oyun hakkında geniş çaplı bir rehber hazırlayabilirmi?

örneğin karakterler,stat dağılımları,pvp sistemi...

ben mage veya asas açmak istiyorum mageye zevkli demişsiniz pvpde güzel demişsiniz ama asasdan hiç bahseden yok :S
  • Ben Ranger kasıyorum (asas) gayet zevklidir pvp de iyidir.Ranger hakkındaki soruları bana sorabilirsin genel rehber başlangıçta vardı fakat kapsamlı rehber için biraz erken tam olarak her skilli çözemedim açmadığım skiller oldu
  • güzel bişeye benziyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gener76

selam ben oyunu indirdim üye nasıl olucam

http://shaiya.aeriagames.com/ buradan üye olabilirsin sağ tarafta yukarıda registerdan
  • şuan indiriyorum denemek amacıyla umarım yardımcı olursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

şuan indiriyorum denemek amacıyla umarım yardımcı olursunuz

Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
  • oyun indi ve başladım şuan 2 lvlim nickim ScreamX

1. serverdeyim lightlardanım
  • edit:sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 8 Temmuz 2008; 14:57:00 >
  • Pasif skiller slotlara yerleşmez.Combat ve Basit skilleri yerleştirmeyi dene ayrıca karakterin ne ona göre stat dağılımında yardımcı olabilirim
  • ben asas açtım normal mode ile başladım ama canavar keserek kasması zor gibi şimdi questleri yapıcam
  • quote:

ben asas açtım normal mode ile başladım ama canavar keserek kasması zor gibi şimdi questleri yapıcam

Questleri yapmanı tavsiye ederim armor weapon veriyorlar.Ayrıca stat dağılımı olarak 3str 2 dex gidebilirsin istersen full luc gidersin böylece critic atma oranın yükselir.Veya full dex gidersin moblar sana vuramaz.
  • ben 6. sayfada 3dex 1str 1luc olarak okumuştum öyle gidiyordum ama senin dediklerinde mantıklı geldi pvp için hangisini yapmalıyım?

edit:bu arada pençe mi takmalıyım yoksa diğerine devammı etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 8 Temmuz 2008; 15:06:43 >
  • quote:

ben 6. sayfada 3dex 1str 1luc olarak okumuştum öyle gidiyordum ama senin dediklerinde mantıklı geldi pvp için hangisini yapmalıyım?

edit:bu arada pençe mi takmalıyım yoksa diğerine devammı etmeliyim?

Str vermezsen ben vermemiştim baktımki olmuyor vuruşlar düşük olmaya başladı.Full str gittim.Sen 3 str 2 dex lgit bence bir dene 14 15 level arasında zaten kendini belli eder.Daha sonra 20 levelden sonra 3str 1 dex 1 luc gidersin.Farketmez şimdilik pençe daha iyi vurur

Edit:Pvp de fazla takılacaksan Archer kasmanı tavsiye ederim full luc olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 8 Temmuz 2008; 15:26:22 >

• o zaman ben yeni archer açayım bu arada ben direk normalden başlasam aptallık mı olur?yani easyde 30lvl olunca direk normale mi geçiyor yoksa baştanmı kasıyorsun?
  • quote:

o zaman ben yeni archer açayım bu arada ben direk normalden başlasam aptallık mı olur?yani easyde 30lvl olunca direk normale mi geçiyor yoksa baştanmı kasıyorsun?

Aslında easy den başlarsan yararı olmaz 30 level olup tekrar normal mode 50 kasıcan ondan sonra hard mode a geçicen.normal kas sen
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.