Şimdi Ara

Shadow priest'mi?Warlock mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 class'ın da karşılaştırmasını yapabilirmisiniz bana?

• Eylül 25 te mop geliyor zaten az birşey kaldı,şimdi yazılan karşılaştırmalar anlamsız kalıcak.
  • Mass dispel
  • Mass dispel üzerindeki bütün büyüleri siliyordu sanırım degil mi?
  • WARLOCK
  • quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Mass dispel üzerindeki bütün büyüleri siliyordu sanırım degil mi?

Bir alana atıyorsun. Adamlar o alanda kaldığı sürece zırt pırt siliniyor üzerindeki büyüler.
  • Birbirine benziyor ama warlock demon sahibi oldugu icin, ve prieste gore nispeten biraz daha kolay oldugu icin bir adim onde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Bir alana atıyorsun. Adamlar o alanda kaldığı sürece zırt pırt siliniyor üzerindeki büyüler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

quote:

/>

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

quote:

quote:

/>

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Birbirine benziyor ama warlock demon sahibi oldugu icin, ve prieste gore nispeten biraz daha kolay oldugu icin bir adim onde
    Hocam 2 charı da en azından 85 seviyesinde oynadınız mı bana tam tersi gibi geliyor ama ?
  • quote:

quote:

Biraz düzeltme yapalım. Mass dispel o alanda durdukları sürece büyüleri silmez. Her atılışında o alanda bulunan her kişinin 1 buffını siler.(belki bu anlamda söyledin ama pek açık olmadığı için düzelttim) Mass dispel çok mana yediği için her zaman kullanılmaz. Paladin bubble açarsa gibi özel durumlarda kullanılması daha uygundur. Her zaman kullanılabilcek tek kişiye atılabilen dispel magic daha uygundur.

Pvpde lock daha iyi gibi duruyor şu anda açıkcası. Pve de ise end gamede shadow pri daha iyi ama iyi oynayanları her 2si ile de iş yapar..

• quote:

Orijinalden alıntı: metamania

quote:

quote:

Biraz düzeltme yapalım. Mass dispel o alanda durdukları sürece büyüleri silmez. Her atılışında o alanda bulunan her kişinin 1 buffını siler.(belki bu anlamda söyledin ama pek açık olmadığı için düzelttim) Mass dispel çok mana yediği için her zaman kullanılmaz. Paladin bubble açarsa gibi özel durumlarda kullanılması daha uygundur. Her zaman kullanılabilcek tek kişiye atılabilen dispel magic daha uygundur.

Pvpde lock daha iyi gibi duruyor şu anda açıkcası. Pve de ise end gamede shadow pri daha iyi ama iyi oynayanları her 2si ile de iş yapar..

Yahu bende biliyorum. O kadar çok biliyorum ki Mass dispelin silme önceliğini Güçlü bufflara verdiğini de biliyorum. Ayrıca attığınız alanın tam merkezindeki adamlara bile öncelik veriyor. Örneğin stam buff'ını silmek yerine önce kalkanı siler herhangi priest'ten. Üstüme çok geldiniz beybiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.