Şimdi Ara

Shadow of the Eternals [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Shadow of the Eternals [PC ANA KONU]


    Nintendo Gamecube'e çıktığı dönem tüm otoritelerden alkış alan sıradışı korku oyunu Eternal Darkness'ın devam oyunu Nintendo Wii U ve PC platformlarına duyuruldu.

    O dönemde oyunun yapımcısı Kanadalı Silicon Knights'dı. Yapımcı ekip Nintendo ile bağlarını kopardıktan sonra Xbox 360'a özel Too Human isimli oyunu geliştirmiş ancak yapım tam bir handikap olmuştu. Devamında Epic ile yaşadıkları Unreal Engine münakaşası ve mahkemece ağır tazminat ödemeye mahkum edilmesiyle Silicon Knights için işler çığrından çıkmıştı.

    Ancak şirketten ayrılan bir grup isim Precursor Games isimli yeni firmanın çatısı altında birleşerek Eternal Darkness'ın beklenen devam oyunu Shadow of the Eternals'ı duyurdu. Wii U ve PC için geliştirilecek yapım için Kickstarter projesine benzer biçimde Crowdfunding başlatıldı. Bunun sebebi Kickstarter projesinin şu anda yalnız Amerika ve İngiltere'de geçerli olması. Oyunun tamamlanması için gerekli olan miktarsa 1.2 milyon $

    Devam oyunu, tıpkı Eternal Darkness'ın izlerini, hikaye sunumunu ve oynanış biçimini kendine örnek alıyor. Oyunun hikayesi 2.000 yıllık bir döneme yayılacak ve ilk oyunda olduğu gibi tarihin belli dönemlerinde farklı karakterleri yönetecek ve yine o döneme ait silahları kullanabileceğiz. Tabii oyunda yine Kadimlerin el kitabı aracılığıyla büyülere sahip olacağımız da açıklandı. Yapımla ilgili dikkat çekici bir diğer detay ise, tıpkı The Walking Dead gibi bölümler halinde yayınlanacak olması.

    Hikayemiz, kanlı bir mafya hesaplaşması sonrasında olay mahalline giden sorumlu dedektif Paul Pecker'ın her iki mafya ailesinden hayatta kalmış birer kişiyi sorgulamasıyla başlıyor.

    Bakalım yapımcılar, tıpkı çıktığı döneme damgasını vuran Eternal Darkness gibi başarılı bir korku oyunu sunabilecek mi bize?

    Shadow of the Eternals
    Platformlar: PC - Wii U - PS4
    Geliştirici: Precursor Games
    Dağıtıcı: Bağımsız
    Tür: Korku
    Çıkış Tarihi: 2014

    GÖRSELLER
     Shadow of the Eternals [PC ANA KONU] Shadow of the Eternals [PC ANA KONU]
     Shadow of the Eternals [PC ANA KONU] Shadow of the Eternals [PC ANA KONU]

    VİDEOLAR





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 30 Temmuz 2013; 18:12:44 >







  • Shadows of The Eternals 12 Bölüm Olacak
    Gamecube'te büyük beğeni toplayan ve oldukça yüksek inceleme puanlarına sahip olan Eternal Darkness: Sanity's Requiem'in eski geliştiricileri tarafından kurulan Precursor Games'in yeni oyunu Shadows of the Eternals'ın 12 bölüm olarak hazırlandığı açıklandı.,

    Başlangıçta oyun için 1.1 milyon dolar toplanması hedefleniyordu, fakat bu miktarın 1.5 milyon dolara çıkarılması düşünülüyor. Toplanacak bu paranın büyük bölümü oyunun ilk bölümünün tamamlanması için harcanacak. Muhtemelen ilk bölümden elde edilecek gelirle diğer bölümler geliştirilecek.

    Shadows of the Eternals'ın ilk oynanış videosunun Pazartesi günü yayınlanacağını belirtelim. Bakalım Eternal Darkness'ın havasını ne kadar sezeceğiz.
  • Shadow of the Eternals İptal Edilebilir

    Eternal Darkness: Sanity's Requiem adlı mükemmel oyunda yer almış bazı elemanların da yer aldığı Precursor Games'in yeni oyunu Shadow of the Eternals'ın Kickstarter kampanyası pek de iyi gitmiyor. Oyun için şu ana kadar sadece 114.000 dolar toplandı.

    1.350.000 dolar bağış toplanması beklenen oyunun yardım kampanyasının bu kadar yavaş ilerlemesi geliştiricilerin de moralini bozmuş gibi; çünkü Precursor Games yetkilileri eğer Kickstarter projesi başarıya ulaşmazsa oyunu tamamlamalarının zor olduğunu söylüyorlar. Yani oyun büyük ihtimalle iptal edilecek ve firmanın kendi sitesinden topladığı bağışlar da iade edilecek.

    Bakalım önümüzdeki 19 günde bir şeyler değişecek mi? Açıkçası hedeflenen miktara ulaşılmasını artık hiç kimse beklemiyor.

    http://www.kickstarter.com/projects/617502838/shadow-of-the-eternals




  • 14 gün kaldı sadece $127,143 toplayabilmişler öyle görünüyor ki 14 gün içerisinde bir mucize olmazsa ne yazık ki oyun iptal olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 24 Ağustos 2013; 17:10:59 >
  • Shadow of the Eternals'ın Bağış Kampanyaları İptal


    Kendisine 1.35 milyon dolar gibi oldukça yüksek bir bağış hedef çizgisi çeken Shadow of the Eternals'e fazla ilgi gösterilse de, yapılan bağışlar istenilenin yakınına bile gelememişti. Bu durum, Precursor Games'i yeniden düşünmeye götürdü.

    Bugün yapılan açıklamalarla birlikte Precursor Games, Shadow of the Eternals'in hem resmi sitesindeki, hem de Kickstarter sayfasındaki bağış kampanyalarının iptal edildiğini açıkladı. Açıklamayı yapan Paul Caporicci, bağış yapan oyunculara ücretlerinin geri ödeneceğini belirtti.

    Caporicci'nin belirttiklerine göre Precursor Games'in projesi henüz iptal edilmiş değil. Yapılan açıklamalara göre kendileri biraz daha çalışıp çok yakında daha heyecan verici özelliklerle geri döneceklermiş. Geri dönüşle birlikte bağış süreci de yeniden başlayacak.

    Bakalım bu heyecan verici özellikler Shadow of the Eternals'i kurtarabilecek mi?

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Shadow_of_the_Eternalsin_Bagis_Kampanyalari_iptal-38740.htm




  • Shadow of the Eternals Kickstarter Yolunda

    Eternal Darkness'ın geliştiricileri tarafından kurulan Precursor Games tarafından geliştirilen Shadow of the Eternals bir süre Kickstarter'da kalmış, fakat oyuna yeterli ilgi gösterilmeyince Kickstarter projesi durdurulmuştu.

    Procursor Games yetkililerinin açıklamasına göre oyun 25 Temmuz'da yeniden Kickstarter'da boy gösterecek. Firmanın lider ismi Denis Dyack, Shadow of the Eternals'ın yeni haliyle oyuncuları etkileyeceği görüşünde. CryEngine 3 ile geliştirilen oyun bakalım ne gibi yeniliklerle karşımıza çıkacak.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Shadow_of_the_Eternals_Kickstarter_Yolunda-39908.htm




  • Shadow of the Eternals Yeniden Kickstarter'da

    Eternal Darkness: Sanity's Requiem'im geliştiricileri tarafından hazırlanan Shadow of the Eternals'ın Kickstarter kampanyası yeniden başladı. Daha önce oyun için 1.5 milyon dolar bağış beklenirken, şimdi bu bağış miktarı 750.000 dolara inmiş.

    Geliştiriciler bu defa oyunu bölümler halinde yayınlamaktan vazgeçmişler ve bütün bölümleri bir arada sunmaya karar vermişler. 8 ila 10 saat sürmesi beklenen oyunu daha önce PC ve Wii U için duyuran Precursor Games ayrıca oyunun Playstation 4 sürümünü de duyurdu.

    Geliştiriciler şu an yaklaşık 30.000 dolar toplamayı başarmışlar. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

    Kaynak




  • David Hayter, Shadow of the Eternals Ekibinde

    Precursor Games tarafından hazırlanan Shadow of the Eternals'ın geliştirme ekibine önemli bir isim daha katıldı. Metal Gear Solid serisinin ana karakteri Snake'i seslendiren David Hayter, oyundaki karakterlerden birini seslendirecek.

    David Hayter'ın oyundaki 10 önemli karakterden birisi olan Paul Becker'ı seslendireceği açıklandı. Aşağıda Paul Becker'a ait bir görseli bulabilirsiniz. Hiç kuşkusuz Hayter'ın seslendirme yapacak olması oyunun kalitesine etki edecektir.
     Shadow of the Eternals [PC ANA KONU]




  • Dyack: Küçük Bir Firma Olarak Kalmak Önemli

    Günümüzde Activision, Electronic Arts ve Ubisoft gibi firmaların büyüdükçe büyümek istediklerini görüyoruz. Bu firmalar artık tamamen maddi dürtülerle hareket ettikleri için projeler de daha çok maddi getirilerine göre ele alınıyorlar, kalitelerine göre değil.

    Precursor Games'ten Denis Dyack ise küçük bir firma olmanın önemli olduğunu belirtiyor. Dyack firmaların çok hırslı olsalar bile amatör ruhu korumak için şirketleşme anlamında daha da büyümemelerinin önemli olduğunu vurguluyor.

    Eternal Darkness: Sanity's Requiem efsanesini yaratan ekibin başında olan Denis Dyack şu sıralar Shadow of the Eternals adlı projesiyle Kickstarter'da boy gösteriyor.
  • Assasssıns Creed ve Metro karışımı bir oyun gibi güzel olabileceğe benziyor bekleyelim
  • Shadow of the Eternals'tan Yeni Bir Görsel

    Precursor Games tarafından PC, Wii U ve Playstation 4 için geliştirilen aksiyon-macera oyunu Shadow of the Eternals'ın yeni bir ekran görüntüsü yayınlandı. Dijital olarak satılması beklenen yapımın CryEngine 3 ile geliştirildiğini de belirtelim.

    Kickstarter projesi yeniden başlatılan ve artık bölümler halinde sunulmaması kararlaştırılan oyun için bugüne kadar 242.000 dolar toplandı. Bakalım 750.000 dolar toplanması beklenen proje geriye kalan 13 günde bu rakama ulaşabilecek mi?

     Shadow of the Eternals [PC ANA KONU]

    Kaynak




  • Shadow of the Eternals'ın Kickstarter'ı Başarısız

    Precursor Games tarafından geliştirilen Shadow of the Eternals'ın Kickstarter kampanyası başarısız oldu. Oyun hedeflenen 750.000 dolarlık bağışın sadece 324.000 dolarlık kısmını toplayarak geliştiricileri bir bakıma hayal kırıklığına uğrattı.

    Shadow of the Eternals'ın daha önceki Kickstarter kampanyası için 1.5 milyon dolar hedeflenmiş, ama istenilen bağışa yine ulaşılamamıştı. Geliştirici firma buna karşın oyunun yapımını durdurmadı ve kendi imkanlarıyla geliştirmeye devam edeceğini açıkladı.

    Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

    Kaynak




  • Shadow of the Eternals İçin Umutlar Sürüyor

    İki kez Kickstarter'dan bağış kampanyası açan, ikisinde de istenilen miktarın yarısını bile toplayamayan Shadow of the Eternals'in yapımcısı Precursor Games, başarısızlıktan sonra da umudunu koruyor. Precursor Games, tüm bunlara rağmen oyunu çıkarmak istiyor.

    Kickstarter'dan yayınlanan mesaj şu şekilde; "Bağış toplama projemizin başarısız olması bizim için şanssızlık. Ancak yine de Shadow of the Eternals hakkında çalışmaya devam edeceğiz.www.precursorgames.com/forums adresinden bizle iletişim halinde kalabilirsiniz."

    Şanssızlıktan öte bir şey var sanki bu işin içinde...

    Kaynak




  • Shadow of the Eternals Askıya Alındı

    Eternal Darknes: Sanity's Requiem ve Metal Gear Solid: Twin Snakes gibi önemli projelerde imzası bulunan kişiler tarafından kurulan Precursor Games'in iki defa Kickstarter projesi başlatılan, ama istenilen bağışı toplayamayan oyunu Shadow of the Eternals askıya alındı.

    Firmanın başındaki ise Denis Dyack'in açıklamalarına göre Shadow of the Eternals askıya alındı, ama bu öldüğü anlamına gelmiyor. Buna karşın oyunun ne zaman tekrar geliştirme aşamasına gireceği ile ilgili de herhangi bir tahmin yok.

    Kaynak




  • Shadow of the Eternals yoluna devam ediyor

    Sürekli onaylanıp, ardından iptal edilen Shadow of the Eternals projesi geliştiricileri tarafından tekrar onaylandı. Oyun özellikle iptal dönemlerinde yapımcıdan oldukça destek almıştı. Bu destekler bir sonuca ulaşmış gibi gözüküyor.

    Kickstarter'da projeyi tekrar düzenlemek için kampanya başlatan, ama istenen miktarın yarısını bile karşılayamayan firma oyunun süresiz olarak iptal olduğunu belirtmişti. Ardından şaşırtıcı bir açıklama yapan Precursor Games, "Süresiz iptal biraz abartı oldu, gelecek için potansiyel seçenekleri değerlendirdik ve proje devam edecek" diyerek müjdeyi verdi.

    Oyunun çıkış tarihi henüz bilinmiyor ama PC ve Wii U için piyasaya çıkacak.

    http://www.merlininkazani.com/Shadow_of_the_Eternals_yoluna_devam_ediyor-haber-70327p1.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.