Şimdi Ara

Shadow Hakkında deneyimli oyunculardan bilgi yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben arkadaşımla birlikte yeni karakter olarak shadow seçtim ( dual dagger ) ama çabuk ölme gibi bir problemi var item olarak neler gitmeliyim çogu kişi eva-energy shield gidiyor. yardımlarınızı bekliyorum.

2. sorum ise build konusunda cok kararsız kaldım. çogu forumda degişik buildler gitmiş ben kendi kafama göre AS - dex -ms gidiyorum bu konuda yardımlarını yine bekliyorum

genel olarak fire trap kullanıyorum aoe lerde birde ileri geri bir blink skilli var onla kaçiyorum sizde dogrumu bu taktik?

yardımlarınız için teşekkürler

Not şuan 33 2h dualist ayrıca bir karakterim var

• Traple hiç ilgilenmedim ve oynamadım ama shadow ile çok oynamışlığım var.
    Eğer iyi bir shadow karakter yapmak istiyorsan;(su anki son itemlerle 500k dps yi bulmak çok kolay.)
    ci açıp armor/es giyinip elinede kalkan olarak "Aegis Aurora" alıcaksın ve skillerinide critical + multipliar ve block chance toplıyacaksın. //90+ levellarda tam oturuyor.
    eğer Armor toplayamazsan (armor/es itemleri toplamak biraz pahalıya patlıyacağı için) eva /es toplayıp elinede güzel block chanceli bir kalkan alıp crit + multi + block chance toplayıp devam et.
    Kasarken Ligthning strike la kas kolay kolay kasarsın. refleck geldiğinde de kolay kolay ölmezsin.
  • hocam ben dual dagger yaptım talentlerı hep dual'den gittim bayağıda ilerledim problem olur bence yol yakınken vaz mı geçsem baya kolay ölüyor önceden dualist oynuyordum haylada duruyor karakter
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSkull

hocam ben dual dagger yaptım talentlerı hep dual'den gittim bayağıda ilerledim problem olur bence yol yakınken vaz mı geçsem baya kolay ölüyor önceden dualist oynuyordum haylada duruyor karakter

dual dagger git yine sorun yok. dual dagger kullanman senin lighting strike kullanmana engel olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgn*

Traple hiç ilgilenmedim ve oynamadım ama shadow ile çok oynamışlığım var.
    Eğer iyi bir shadow karakter yapmak istiyorsan;(su anki son itemlerle 500k dps yi bulmak çok kolay.)
    ci açıp armor/es giyinip elinede kalkan olarak "Aegis Aurora" alıcaksın ve skillerinide critical + multipliar ve block chance toplıyacaksın. //90+ levellarda tam oturuyor.
    eğer Armor toplayamazsan (armor/es itemleri toplamak biraz pahalıya patlıyacağı için) eva /es toplayıp elinede güzel block chanceli bir kalkan alıp crit + multi + block chance toplayıp devam et.
    Kasarken Ligthning strike la kas kolay kolay kasarsın. refleck geldiğinde de kolay kolay ölmezsin.

500k dps flicker ile mi görüyorlar? mesela ben dagger ile cyclone + cast on crit+ discharge kullanıyorum. elemental reflect haricinde sorunum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

hocam ben dual dagger yaptım talentlerı hep dual'den gittim bayağıda ilerledim problem olur bence yol yakınken vaz mı geçsem baya kolay ölüyor önceden dualist oynuyordum haylada duruyor karakter

dual dagger git yine sorun yok. dual dagger kullanman senin lighting strike kullanmana engel olmaz.

eyvallah hocam yardımların için
  • quote:

kaç levelsın şu anda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgn*

quote:

kaç levelsın şu anda

22 hocam zaten yapamadım biraktım shadow'u build hep yanlış gitmiştim yeniden ranger kasiyorum buildi kendi kafamla arkadaşa danışarak gidiyorum şuan gayet memnunum
  • Shadow oynamasi zordur cabuk olur ama adam akilli birinin elinde cok saglamdir. Ben claw kullaniyorum.cabuk olmesin diyorsan marauder ac tank kas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.