Bildirim
Shadow-Crit/Frenzy/Flicker Strike/Claw Build
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
bırakalı çok oldu. tekrar dönmemi gerektirecek birşeyler ldu mu acaba? -
buildi yeni gördüm inceledim de herşey güzel CI da yapılabilir bu builde güzel iş claw + Vaal Pact + Ghost Reaver = Ölümsüzlük gibi geliyor bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNerd
buildi yeni gördüm inceledim de herşey güzel CI da yapılabilir bu builde güzel iş claw + Vaal Pact + Ghost Reaver = Ölümsüzlük gibi geliyor bana.
çok sağlam build emin olabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: y_efendi
quote:
buildi yeni gördüm inceledim de herşey güzel CI da yapılabilir bu builde güzel iş claw + Vaal Pact + Ghost Reaver = Ölümsüzlük gibi geliyor bana.
çok sağlam build emin olabilirsin
Bir arkadaşla görüştük bu buildi biraz daha düzenledik itemlere göre ve sonuç = lvl 49 10k dps, lvl 63 22k dps. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNerdquote:
Orijinalden alıntı: y_efendi
quote:
çok sağlam build emin olabilirsin
Bir arkadaşla görüştük bu buildi biraz daha düzenledik itemlere göre ve sonuç = lvl 49 10k dps, lvl 63 22k dps.
Alıntıları Göster
Bir arkadaşla görüştük bu buildi biraz daha düzenledik itemlere göre ve sonuç = lvl 49 10k dps, lvl 63 22k dps.
görebilir miyim buildi peki
-
Gece PM ile atmaya çalışırım hocam itemleride forumdan linklerim :))
(Buildi Dagger ve Cı ile geliştirmek fena olmuyor =))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNerd -- 14 Eylül 2013; 15:52:25 > -
dagger versiyonunuda yapmıştım ama çok beğenmediğmden yayınlamamıştım:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X