Şimdi Ara

Shaco mu Rammus mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkiside pek kullanılmıyor + ve - yönleri nelerdir acaba ?

• Shaco latede işe yaramıyor pek fazla biraz tankımsı olman lazım. Ama oyun başı iyi kasılamazsa oyun bedavan gidiyor. Rammusa bir şey diyemem zırh zırh zırh
  • Peki ilk hangisini alayim
  • Rammus al , oynamayı bilen dağıtıyor adama vuramıyodum bile abi 5 kişi zor kesiyoduk müthiş tank
  • Öncelikle zevklerine hitap edeni al derim, yani çok ama sıkıcı bir şampiyon oynamaktansa normal ama zevkli bir şampiyon oynamak tercihimdir. Shaco latede iş yapmıyor diyenlere aldırmamanı söylerim ama çünkü ad kasarsan karşı adc yi falan çabucak kesebilen bir suikastçi ye dönüşüyor ve shaco yu bu oyunda ayrı bir yere koyarım çünkü zeka gereksinimi daha fazla olan bir şampiyon bence. Çok zekiysen çok iş yaparsın.
  • Shaco.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shaco ya dokunma alırsın birkaç el oynar bırakırsın oynayan genelde counter jungle oynamaya çabalıyorlar.rammus tavsiye ederim aoe etkili ulti taunt ve q skili
    bota base efsunu bastığında laneden çıkman 3 sn ni buluyor genelde tanklar hantal oluyor ama rammus oldukça hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgri

shaco ya dokunma alırsın birkaç el oynar bırakırsın oynayan genelde counter jungle oynamaya çabalıyorlar.rammus tavsiye ederim aoe etkili ulti taunt ve q skili
    bota base efsunu bastığında laneden çıkman 3 sn ni buluyor genelde tanklar hantal oluyor ama rammus oldukça hızlı

illa jungle yapmak zorunda değilsin.mesela bugün takımımda nidalee vardı mid geçmedi baktım mid boş yapcak bişi yok diye mide ben geçtim.karşımda syndra vardı kastırmadım.kaç kez klonuma ulti attı :D late gamedede tflerde çok iş yaptım.oyunu try ile taşıdık ve kazandık.(ad kastım)

edit:ilk shaco al ama rammusda çok eğlenceli bugün onu almayı düşünüyorum.
  • Rammus hızı var stunu var tauntu var alan etkili ultisi var kendinden çivili zırhı var ve ölümsüz. Late gamede 1vs1 rammusa girip öldürebilen şampiyon var mı ki diye düşünmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkoc

Rammus hızı var stunu var tauntu var alan etkili ultisi var kendinden çivili zırhı var ve ölümsüz. Late gamede 1vs1 rammusa girip öldürebilen şampiyon var mı ki diye düşünmek lazım.

ap tank heroların hepsi öldürür .

Vlad, Rumble , Swain , Ryze , Malphite .:=)
  • shacoya ad - crit vs as kasarsan takımın zorlandıgında hızlıca lane temızleyıp caktırmadan kule alma sansın var ve kacma kovalama mekanızması da zaten gayet iyidir
  • Rammus ölmüyor ya. Karşıda rammus varsa hemen mpen stacklemek lazım yoksa 2. vurana hadar doluyor hpsi
  • rammus
  • Rammus çok etkili bir champ.shaco 'nun olayı early de kill kazandırmak ve counter jungle yapmak başka bir işlevi yok.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    hocam can kasarsın azıcık ? 290 mp az değil yani w ile 1vs1 ahrinin eline verip kaçırttığım oldu darius ezreal 1vs2 attım kaçmasalar ikisinide almıştım yani :D
  • Rammus çünkü OP.

• Rammus çünkü 3 sn taunt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.